פורסם 2009 ביולי 316 שנים יש גם תקטע הזה ששואלים איך הוא קרא לבן שלו והוא אומר- OJ! ("והמבין יבין..") IG- הבדיחה עם האייפוד גם טובה! יאלה לקולנוע! (רק מתי הבכורה?) אני לא הבנתי מה זה OJ
פורסם 2009 ביולי 516 שנים הוא לא חסר טאקט- הוא עושה את זה בכוונה (בלי בולשיט פוליטיקלי קורקט וכו'... זה מה שמצחיק )
פורסם 2009 ביולי 516 שנים This is where I lives...!סשה ברון כהן הוא גאון קומי, נראה לי שמזה הרבה מאוד זמן סוף סוף ייצא לי ללכת לבכורה של סרט כלשהו בקולנוע.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני וחברים הלכנו לקנות כרטיסים והסרט מוגבל מגיל 18 ומעלה :pissed: עכשיו אני יצטרך לחכות שהDVD יצא בשביל לראות אותו. (אני בן 16 והכי גדול בין החברים בן 17)
פורסם 2009 ביולי 916 שנים OJ סימפסון לדעתי דההההההה! ברור שהוא מתכוון ל- OJ SIMPSON... אלה מה? הולך להיות סרט הקומדיה הטוב ביותר מאז בוראט
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני וחברים הלכנו לקנות כרטיסים והסרט מוגבל מגיל 18 ומעלה :pissed: עכשיו אני יצטרך לחכות שהDVD יצא בשביל לראות אותו. (אני בן 16 והכי גדול בין החברים בן 17) הגבלות גיל מטופשות בארצנו הקטנטונת שבה כל ילד בן 10 מוריד סרט לא לגילו ב-20 דקות ולא מרשים לאנשים שעוד מעט מגרדים ת'גיל הרצוי להיכנס לסרט "גס". במקרה כזה מה שעושים, לוקחים איש מהקניון ואומרים לו שיקנה מספר כרטיסים ונותנים לו טיפ של בזוקה! ;D (לא עשיתי את זה , אז האחריות לא עליי.. )
פורסם 2009 ביולי 916 שנים סרט בינוני! חוץ מכמה סצנות בודדות מצחיקות הסרט משעמם ומגעיל. בוראט מצחיק פי אלף.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים למי שאמר שאפשר לבקש כרטיסים, לי ולחברים שלי עשו 3 בדיקות לפני שנתנו לנו ליראות את הסרט פעם אחת בקניה של הכרטיסים, פעם שניה בכניסה לקולנוע ופעם שלישית לפני שהתחיל הסרט בשביל ליראות שלא נכנסו לשם ילדים קטנים. סרט טוב אבל נוראי וממש לא מתאים לילדים קטנים
פורסם 2009 ביולי 916 שנים בדוק אני רואה את זה בקולנוע.אחד האנשים הכי מצחיקים שיש.שמעתי שיש שם קטע במאה שערים, זה נכון???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.