פורסם 2009 ביולי 116 שנים אהלן,יש לי לוח אם gigabyte ga-ma78m-s2hומעבד amd athlon 64 x2 5600+משתמש ב windows xp (אם זה חשוב)כשאני מבצע פעולות זוללות מעבד לאורך זמןלמשל המרה של פורמט של סרט נניח אפילו של 10 דקות המרהבעזרת תוכנה למדידת טמפרטורות של החומרה קיבלתי ערכים גבוהים יחסיתCPU0 CORE - 67CCPU - 43CMAINBOARD - 104Cנראה שהלוח אם מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות משום מהבנוסף יש צפצוף שבהתחלה של הפעולה מתחיל בצפצוף כל כמה שניות וככל שהטמפרטורה עולה בסביבות ה 90C יש צפוף קבוע עד סיום הפעולהיש לציין שאין קשר בין הצפצוף לתוכנה כלשהי זה צפצוף מהרמקול הפנימי של המחשבמה יכול לגרום להתחממות כזאת מוגזמת?מה אפשר לעשות?תודה רבה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אין סיכוי שבעולם שהלוח שלך יושב על 104 מעלותזה ברור כשמש שהתוכנה הזאת מדווחת על הטמפרטורות באופן שגויאו שהחיישן של הלוח דפוק,הורד תתוכנה הזאתhttp://www.cpuid.com/hwmonitor.phpותביא צילום מסך , באשר לצפצופים תצטרך לפרטמספר צפצופים/ארוך או קצר כל אחד/סדר מדוייק עריכה: רגע שאני יבין,התוכנה הזאת שבדקתה איתה טמפרטורותהייתה פתוחה ברקע בזמן שהיו הצפצופים? אם כן יכול להיותשהיא גרמה להם
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר הורדתי את התוכנה הזאת בגלל הבעיה הזאת ככה שזה לא מהתוכנהלפני הורדתי את התוכנה speedFanשנתנה לי את הטמפ מעבד אבל לא מעבר לזהבגלל זה הורדתי את התוכנה השניה.הורדתי את התוכנה שנתת פה ואלה התוצאות אחרי משהו כמו 20 שניות ריצה (לפני הצפצופים אפילו)שים לב ל tmpin2 שעומד על 108 מעלות C ועוד היה מטפס אם הייתי ממשיךשל מה החיישן הזה? יכול להיות שהוא דפוק?במנוחה הוא עומד על 93 מעלות C[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 116 שנים כנראה של הלוח וכן יתכן מאוד שהוא דפוקהמעבד בהחלט יותר מדי חם,אבל בכל אופןבהתחשב בטמפרטורה המוזרה אני לא יודעאם ניתן לסמוך על התוצאות של התוכנות האלותבדוק אם התוכנה של gigabytehttp://europe.giga-byte.com/FileList/Utility/motherboard_utility_gbttools_gbt_et6.exeכנס ללשונית ה HW Monitor
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר אוקי עשיתי את הבדיקה עם התוכנה של גיגהבייטלא מופיע בה הטמפ המוזרה הזאת של 108-120 מעלות שאין לי מושג מה היאאבל הבנתי ממה נובע הצפצוףבביוס מוגדר שמעל 90 מעלות למעבד יש צפצוף אזהרה וזה תואם לתוכנה של גיגהבייט ב 90 מעלות בדיוק מתחיל לצפצףזה ד"א הכי גבוהה שאפשר להגדיר בביוס..המעבד מגיע ל 90 מעלות ואף עולה מעבר לכך בעומס!זה ממש לא נראה לי בריא ולא נראה לי תחום טמפ תקין, מה יכול לגרום לזה?משחה טרמית לא מרוחה טוב?מאוורר לא מספיק טוב? (הוא המקורי שבא עם המעבד עם ההיטסינק שלו)צירפתי תמונה שניה אחרי כי כיבוי התוכנה שגורמת לעומס[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 116 שנים לפי התוכנה של GB הטמפרטורה של הלוח היא 43 מעלות ,אמרתי לך שאין סיכוי שתהיה 100+באמת מעניין מהי הטמפרטורה המוזרה הזאת,מה שבטוחזה שהיא שגויה, בכל אופן אני מציע שתפרק את המאורר של המעבדותנקה אותו ואת ההיטסינק,נקה גם תמשחה הטרמית ושים חדשה
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר הבנתי, בסדר גמור אני אנסה את זה,יש טעם לקנות היטסינק ומאוורר אחר? או שאין מצב שזה קשור כי זה המקורי של המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.