עבור לתוכן

מה הטיז האולטימטיבי?

מה הטיז האולטימטיבי? 2,232 הצבעות

1. 1. מה הטיז האולטימטיבי?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איגור למה אין עוד אפשרויות ? :P

• תגובות 44
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תן אפשרות ראויה ואני אכניס :P

פורסם

בחורות ערומות למחצה עם משחקי וידאו עליהן?

פורסם

תן אפשרות ראויה ואני אכניס :P

מכנסונים הולכים חזק בזמן האחרון...

פורסם
  • מחבר

נו.. זה תת-תחת :P

פורסם

בחורה אחת עשתה לי הטיזינג המושלם על ידי חשיפת כל איברי גופה המוצנעים כאשר לא הייתה לי היכולת להגיע ולגעת בהם והמבין יבין למה... ;)

פורסם
  • מחבר

חחח באבא, זה לא טיזינג, זה פור-פליי :P

פורסם

בחורה אחת עשתה לי הטיזינג המושלם על ידי חשיפת כל איברי גופה המוצנעים כאשר לא הייתה לי היכולת להגיע ולגעת בהם והמבין יבין למה... ;)

Borat: Some time my sister, she show her vagina to my brother Bilo and say "you never get this, you never get this!" He behind his cage, he crazy-crazy. Everybody laugh. She say "you will never get this!" But one time he break his cage and he "get this" and we all laugh, high five!

פורסם

חחח באבא, זה לא טיזינג, זה פור-פליי :P

לא כשמה שמפריד בינך לבין הבחורה זה שכבה של פלסטיק, ונוזל גבישי פוטואלקטרי... :smile1:

פורסם
  • מחבר

Borat: Some time my sister, she show her vagina to my brother Bilo and say "you never get this, you never get this!" He behind his cage, he crazy-crazy. Everybody laugh. She say "you will never get this!" But one time he break his cage and he "get this" and we all laugh, high five!

Very Nice!!!

a-borat3.jpg

לא כשמה שמפריד בינך לבין הבחורה זה שכבה של פלסטיק, ונוזל גבישי פוטואלקטרי... :smile1:

פוי! כאב ביצים!

פורסם

תוסיף לעסק- בחורות בבקיני. זה הולך טוב עכשיו בחופים. :hat:

פורסם
  • מחבר

התווסף :P

פורסם

אהבתי :) זה באמת היה לא רחוק מזה רק שאני לא הייתי בתוך כלוב אלא קשור למיטה! משחק תפקידים כזה וטיזינג מהסרטים :D

פורסם

רציתי להגיד אזיקים וכל זה אבל הייתי חייב לשים את הקטע עם בוראט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים