פורסם 2009 ביולי 116 שנים בחורה אחת עשתה לי הטיזינג המושלם על ידי חשיפת כל איברי גופה המוצנעים כאשר לא הייתה לי היכולת להגיע ולגעת בהם והמבין יבין למה...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים בחורה אחת עשתה לי הטיזינג המושלם על ידי חשיפת כל איברי גופה המוצנעים כאשר לא הייתה לי היכולת להגיע ולגעת בהם והמבין יבין למה... Borat: Some time my sister, she show her vagina to my brother Bilo and say "you never get this, you never get this!" He behind his cage, he crazy-crazy. Everybody laugh. She say "you will never get this!" But one time he break his cage and he "get this" and we all laugh, high five!
פורסם 2009 ביולי 116 שנים חחח באבא, זה לא טיזינג, זה פור-פליי לא כשמה שמפריד בינך לבין הבחורה זה שכבה של פלסטיק, ונוזל גבישי פוטואלקטרי...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר Borat: Some time my sister, she show her vagina to my brother Bilo and say "you never get this, you never get this!" He behind his cage, he crazy-crazy. Everybody laugh. She say "you will never get this!" But one time he break his cage and he "get this" and we all laugh, high five! Very Nice!!! לא כשמה שמפריד בינך לבין הבחורה זה שכבה של פלסטיק, ונוזל גבישי פוטואלקטרי... פוי! כאב ביצים!
פורסם 2009 ביולי 116 שנים הטיז האולטימטיבי http://www.nitrovideo.com/TopCelebs/Jessica_Alba_02/Jessica_Alba_NitroVideoDotCom_GoodLuckChuck_062.jpg כ"כ צודק :o :o
פורסם 2009 ביולי 216 שנים Borat: Some time my sister, she show her vagina to my brother Bilo and say "you never get this, you never get this!" He behind his cage, he crazy-crazy. Everybody laugh. She say "you will never get this!" But one time he break his cage and he "get this" and we all laugh, high five! אהבתי זה באמת היה לא רחוק מזה רק שאני לא הייתי בתוך כלוב אלא קשור למיטה! משחק תפקידים כזה וטיזינג מהסרטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.