פורסם 2009 ביולי 116 שנים side boob טיז יותר גדול מBottom Ass.היום כל קונפה הולכת עם מכנסי "דפוק אותי" , זה כבר שגרתי...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים כן אבל למה שתסתכל על תחת של כונפה?כי סטטיסטית יש יותר קונפות מכוסיות ביחס של 1:4
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני לא יודע איזה טיזים אתה ראית בחיים שלך אבל מה שאני ראיתי בחיים שלי ... אלוהים ישמור ... אללה יוסטור ... הבבבה הבבבה !!! לא פלא שהתדרדרתי לצינגלות, באנגים וג'ויינטים למינהם. מה אתה מקשקש על רשתיות ? אני צריך השתלת מוח והחלפת אישיות אחרי כל מה שראיתי ואני לא מנוי באתרי XXX או עיתוני פלייבוי. אחחח, קיבלתי כאפה מהמשלימה שלי ... היא אמרה שאני שובב ושאני אזהר אחרת היא תעשה לי נקע קבוע בעין ... אייי ... הקינאה המאכלת ...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר אני לא יודע איזה טיזים אתה ראית בחיים שלך אבל מה שאני ראיתי בחיים שלי ... אלוהים ישמור ... אללה יוסטור ... הבבבה הבבבה !!! לא פלא שהתדרדרתי לצינגלות, באנגים וג'ויינטים למינהם. מה אתה מקשקש על רשתיות ? אני צריך השתלת מוח והחלפת אישיות אחרי כל מה שראיתי ואני לא מנוי באתרי XXX או עיתוני פלייבוי. אחחח, קיבלתי כאפה מהמשלימה שלי ... היא אמרה שאני שובב ושאני אזהר אחרת היא תעשה לי נקע קבוע בעין ... אייי ... הקינאה המאכלת ... אני תומך בה. תמסור לה שיש לה אישור להתחיל בביצוע נקע בעין.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר epic thread תוצרת Igrosh . זאת הייתה הכוונה עדיין אף אחד לא אמר "בחורה שמשחקת קאונטר" אני בשוק לא יודע חביבי... בחורה שמשחקת קאונטר... רוב הסיכויים שאני לא אתגרה כ"כ ממנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.