פורסם 2009 ביולי 116 שנים סעמק!העכבר שלי כל כך חם שאני קושי יכול להחזיק אותו.מישהו יודע באיזה טמפ' העכבר יכול לשרוד? (עכבר לוג'יטק פשוט... שכחתי את הדגם)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר גיגידי כי אני בטבריה וכל פעם שיש קצת רוח זה מזכיר לי את הימים שבהם עבדתי עם תנורים של 1200 מעלות באוניברסיטה. אני צריך לחכות כמה דקות כדי שיתחילו לזרום מים קרים מהברז (של המים הקרים...) ולא מים לתה
פורסם 2009 ביולי 116 שנים משחה תרמית בין העכבר לכף היד.אם הוא מאונן עם אותה היד שאיתה הוא משתמש בעכבר,זה עלול להיות בעייתי....אבל משעשע.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר אם הוא מאונן עם אותה היד שאיתה הוא משתמש בעכבר,זה עלול להיות בעייתי....אבל משעשע.^^^O_oלמה שאני אעשה דבר כזה?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים על איזה משטח אתה עובד? מתכת? זכוכית?תחבר שני מאווררים של צ'יפסט בצדדים זה יעזור!רק תזהר על האצבעות .. לא מומלץ לשחק במחשב..
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר מה קשור המשטח כשהעכבר עצמו חם?ומאוררים בעכבר זה מפגר. אלא אם אני עושה לו פתחים בצדדים והופך את העכבר למשהו מוזר לגמרי (שלא בטוח שיעבוד)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים לדעתי הוא התכוון לזה שאם יש לך משטח קשיח אז אתה יכול לחבר לו (למשטח) מאווררים בצדדים כך שיוציאו אוויר על היד שלך שמחזיקה את העכבר.אגב, היה פה פעם מוד של עכבר עם מאורר בתוכו (מוציא אוויר מהעכבר ליד) וזה דווקא נראה לא רע בכלל בזמנו.אני אנסה למצוא את זה.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר אני זוכר את המוד הזה... ועדיין לא הבנתי מה ההיגיון בזה כשאתה חוסם את כל המאורר- שגם ככה קטן ובקושי עושה פוו...ואני בלי משטח בכלל... אני עובד על הידית של הכורסא... (בד מעין קטיפתי...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.