פורסם 2009 ביולי 116 שנים המערכונים היחידים שאהבתי זה עם המאמן כושר או הכנה לצבא .וא א א א א א א ו אם מישהו הבין .עמית לוגסי קוראים לו... חחח כל שיעור ספורט אנחנו יורדים אחד על השני עם "ועוד עו' עו' עו'"...AMD@ATIאתה יודע שיש לך משהו נורא עצוב בתגובה? שבוע סוף רואים ביוטיוב, לא בטלוויזיה... לא בא לי לבזבז 30 דקות בשביל 5-6 דקות של גיחוח...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אבל בשביל להראות קטע בפורום, משתמשים ביו טיוב ולא במכונת זמן...(ומה עצוב בתגובה שלי?, אוליי זה רק אני אבל זה היה אמור להצחיק.)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אבל בשביל להראות קטע בפורום, משתמשים ביו טיוב ולא במכונת זמן...(ומה עצוב בתגובה שלי?, אוליי זה רק אני אבל זה היה אמור להצחיק.)מה אומר הקרח מה"מפוטרים"? יש לך משהו עצוב בXXXXX.... זוכר ת'קטע איך שהם עבדו בבצפר והוא קיבל ת'משכורת?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים (מחבר את הת'ארד לת'ארד על ליאור שליין)כך היה אומר הקומיקאי הישראלי הידוע ליאור שליין- "איי אייי אייי..."
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אני אמרתי תוכנית סבבה הם לא תמיד מצחיקים . ראיתי פעם סרט די משעמם כזה שקוראים לו "איך להצחיק מוסלמים" או משהו כזה והקומיקאי שם אמר משהו הגיוני - אי אפשר להצחיק כל הזמן זה פשוט לא עובד ככה זה הכל עניין של ניסוי וטעיה. עכשיו אני לא צופה בתוכנית יותר (או כל תוכנית בכלל )כי אין לי הוט/יס או אנטנה להתחבר אליה. אולי אני צריך לחבר את אשתי חזרה לטלויזיה כי עכשיו שהיא נגמלה ממנה העיסוקים החדשים שלה עולים הרבה כסף.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אני אמרתי תוכנית סבבה הם לא תמיד מצחיקים . ראיתי פעם סרט די משעמם כזה שקוראים לו "איך להצחיק מוסלמים" או משהו כזה והקומיקאי שם אמר משהו הגיוני - אי אפשר להצחיק כל הזמן זה פשוט לא עובד ככה זה הכל עניין של ניסוי וטעיה. הבעיה היא שהם אף פעם לא מצחיקים...ונראה לי שהתכוונת לסרט הזה:http://www.imdb.com/title/tt0433116
פורסם 2009 ביולי 216 שנים הומור לא מצחיק ברובו. גם את ארץ נהדרת לא ממש אהבתי מלבד כמה חיקויים בודדים, שתיהן בערך באותה הרמה.אין כמו הומור איכותי של פעם ע"ע - החמישייה הקאמרית. (אמנם הומור "כבד", אבל עם טעם וחשיבה לא סתם בה-בה-לובה)http://www.youtube.com/results?search_query=%D7%94%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%94+%D7%94%D7%A7%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%AA&search_type=&aq=fכוזר
פורסם 2009 ביולי 216 שנים שבוע סוף בסדר לדעתי, זה משעשע לרוב, ופעם ב- יש להם הברקה ממש רצינית, היה לפני 3 שבועות או משהו כזה את המערכון הראשון של "ת"א לפני 100 שנה", אני חייב לציין שזה גם היה מצחיק, וגם היה הומור על רמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.