עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

סקר - שבוע סוף (כן כן עוד אחד)

מה אתם חושבים על התוכנית שבוע סוף? 2,230 הצבעות

1. 1. מה אתם חושבים על התוכנית שבוע סוף?

• תוכנית מעולה
    • תוכנית סבבה
    • תוכנית מסריחה לשרוף שמה אחד אחד

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה מצחיק בתוכנית המסריחה הזאת עם "רק ביבי" המזדיין הזה של רותם אבוהב והחיילת שאומרת "סבבה-סבבה"

נשבע לכם אני רואה ת'תוכנית הזאת בא לי לירות לעצמי בראש :bash:

או מיקי גבע הזה....לא חשוב שמות

פורסם

אז למה אתה רואה אותה?

פורסם

מזוכיסט.

פורסם

מזוכיסט.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

וולגרית וגרועה.

פורסם

בפירוש לחם ושעשועים.

פורסם

תכנית מעולה ומספקת מנת צחוק לסוף השבוע. היא יותר זולה מארץ נהדרת, אבל הרבה פחות סמולנית, עונות ארוכות יותר והרבה פחות לקטים. ארץ נהדרת לא מצחיקה יותר, אבל בגלל היוקרה מרשה לעצמה דברים שפשוט גורמים לתחושה לא נעימה, ואני מרגיש כאילו היא יורקת בפני הצופים.

פורסם

נו באמת? משפטים/דמויות מעצבנות שחוזרות על עצמן..? למה ב"ארץ" אין את זה?

הבעיה נובעת מכך שמתייחסים לארץ נהדרת כאיזו ממציאת ז'אנר או פורצת גבולות..היא לא. רק בישראל הייתה שם לפני,והייתה טובה פי כמה(וכמובן שהיו עוד הרבה לפניה..מי אמר זהו זה?).

גם בארץ נהדרת היו ויש דמויות מעצבנות שנכתשות עד כליל במהלך העונות והופכות לבלתי נסבלות בעליל,ועדיין מקבלת אחוזי רייטינג בשמיים..

בקיצור,שני התוכניות דומות,כמעט זהות,ושניהן מספקות בידור לא אינטילגנטי במיוחד לאספסוף..וזה בסדר,כי הן לא מתיימרות להיות יותר מכך,עד כמה שאני רואה את זה,מתאים לי ששתיהן ישודרו בחפיפה(פעם האחת ופעם השניה) ויספקו לי ערב או שניים של בידור זול בשבוע...לא אוהב? אל תצפה..אבל אל תנסה להפוך את "ארץ נהדרת" ליצירת מופת שלא נראתה כמוה..

פורסם

בעונות האחרונות ארץ נהדרת נהייתה שמאלנית להדהים ולא מצחיקה ללק קשר.

פורסם

החיקוי של מסודרים - "מפוטרים" פשוט הורג אותי.

ישנם מספר קטעים מעולים בכל תוכנית, לא ראיתי את האחרונה, אך אני זוכר שהתוכניות שקדמו לה הצחיקו אותי עד מאוד.

פורסם

ניסיתי לראות מערכונים מהתכנית פה ושם. כמעט תמיד היה גרוע ממש.

אני לא אומר שארץ נהדרת היא תוכנית מדהימה (גם היא ברובה די גרועה, למעט יציאות מבריקות פה ושם). אבל הכותבים שלה יודעים מה הם עושים. לא חסרים מקרים שבהם ראיתי איזה מערכון עם החברה שלי ופשוט היו לנו רעיונות כל כך הרבה יותר טובים לבדיחות שם.

חוץ מזה, אחת הבעיות הגדולות שלהם היא שהשחקנים שלהם הם חקיינים ממש ממש גרועים. חוץ ממספר חיקויים בודדים (רנין מהאח הגדול, תומר ממסודרים) הם על הפנים.

פורסם

אני חושב שאחד הדברים שהכי מצחיקים שם, זה שהתוכנית היא כאילו סוג ג', אתה צוחק גם מהמערכונים וגם עליהם. (ברצינות, אני חושב שזה מוסיף לתוכנית)

פורסם

המערכונים היחידים שאהבתי זה עם המאמן כושר או הכנה לצבא .

וא א א א א א א ו

אם מישהו הבין .

פורסם

הומור לא מצחיק ברובו. גם את ארץ נהדרת לא ממש אהבתי מלבד כמה חיקויים בודדים, שתיהן בערך באותה הרמה.

אין כמו הומור איכותי של פעם ע"ע - החמישייה הקאמרית. (אמנם הומור "כבד", אבל עם טעם וחשיבה לא סתם בה-בה-לובה)

http://www.youtube.com/results?search_query=%D7%94%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%94+%D7%94%D7%A7%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%AA&search_type=&aq=f

פורסם

אוליי זו הסיבה שאתם לא אוהבים אותם? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.