פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני לא מבין מה מצחיק בתוכנית המסריחה הזאת עם "רק ביבי" המזדיין הזה של רותם אבוהב והחיילת שאומרת "סבבה-סבבה" נשבע לכם אני רואה ת'תוכנית הזאת בא לי לירות לעצמי בראש או מיקי גבע הזה....לא חשוב שמות
פורסם 2009 ביולי 116 שנים תכנית מעולה ומספקת מנת צחוק לסוף השבוע. היא יותר זולה מארץ נהדרת, אבל הרבה פחות סמולנית, עונות ארוכות יותר והרבה פחות לקטים. ארץ נהדרת לא מצחיקה יותר, אבל בגלל היוקרה מרשה לעצמה דברים שפשוט גורמים לתחושה לא נעימה, ואני מרגיש כאילו היא יורקת בפני הצופים.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים נו באמת? משפטים/דמויות מעצבנות שחוזרות על עצמן..? למה ב"ארץ" אין את זה?הבעיה נובעת מכך שמתייחסים לארץ נהדרת כאיזו ממציאת ז'אנר או פורצת גבולות..היא לא. רק בישראל הייתה שם לפני,והייתה טובה פי כמה(וכמובן שהיו עוד הרבה לפניה..מי אמר זהו זה?).גם בארץ נהדרת היו ויש דמויות מעצבנות שנכתשות עד כליל במהלך העונות והופכות לבלתי נסבלות בעליל,ועדיין מקבלת אחוזי רייטינג בשמיים..בקיצור,שני התוכניות דומות,כמעט זהות,ושניהן מספקות בידור לא אינטילגנטי במיוחד לאספסוף..וזה בסדר,כי הן לא מתיימרות להיות יותר מכך,עד כמה שאני רואה את זה,מתאים לי ששתיהן ישודרו בחפיפה(פעם האחת ופעם השניה) ויספקו לי ערב או שניים של בידור זול בשבוע...לא אוהב? אל תצפה..אבל אל תנסה להפוך את "ארץ נהדרת" ליצירת מופת שלא נראתה כמוה..
פורסם 2009 ביולי 116 שנים החיקוי של מסודרים - "מפוטרים" פשוט הורג אותי.ישנם מספר קטעים מעולים בכל תוכנית, לא ראיתי את האחרונה, אך אני זוכר שהתוכניות שקדמו לה הצחיקו אותי עד מאוד.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים ניסיתי לראות מערכונים מהתכנית פה ושם. כמעט תמיד היה גרוע ממש.אני לא אומר שארץ נהדרת היא תוכנית מדהימה (גם היא ברובה די גרועה, למעט יציאות מבריקות פה ושם). אבל הכותבים שלה יודעים מה הם עושים. לא חסרים מקרים שבהם ראיתי איזה מערכון עם החברה שלי ופשוט היו לנו רעיונות כל כך הרבה יותר טובים לבדיחות שם.חוץ מזה, אחת הבעיות הגדולות שלהם היא שהשחקנים שלהם הם חקיינים ממש ממש גרועים. חוץ ממספר חיקויים בודדים (רנין מהאח הגדול, תומר ממסודרים) הם על הפנים.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני חושב שאחד הדברים שהכי מצחיקים שם, זה שהתוכנית היא כאילו סוג ג', אתה צוחק גם מהמערכונים וגם עליהם. (ברצינות, אני חושב שזה מוסיף לתוכנית)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים המערכונים היחידים שאהבתי זה עם המאמן כושר או הכנה לצבא .וא א א א א א א ו אם מישהו הבין .
פורסם 2009 ביולי 116 שנים הומור לא מצחיק ברובו. גם את ארץ נהדרת לא ממש אהבתי מלבד כמה חיקויים בודדים, שתיהן בערך באותה הרמה.אין כמו הומור איכותי של פעם ע"ע - החמישייה הקאמרית. (אמנם הומור "כבד", אבל עם טעם וחשיבה לא סתם בה-בה-לובה)http://www.youtube.com/results?search_query=%D7%94%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%94+%D7%94%D7%A7%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%AA&search_type=&aq=f
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.