פורסם 2009 ביולי 216 שנים אה אוקי זה מה שפינג עושה? כאילו?זה לא עושה משהו אחר?אם הפינג מאוד גבוה יכולים להווצר מצבים שאתה מאבד בהם מידע.. ז"א לא כל מה שאתר אומר מגיע ליעד.. נוצרים כמין כפיצות...באודיו
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אם הפינג מאוד גבוה יכולים להווצר מצבים שאתה מאבד בהם מידע.. ז"א לא כל מה שאתר אומר מגיע ליעד.. נוצרים כמין כפיצות...באודיו1900 נחשב מאוד גבוה?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים למה אתה לא מנסה? תבדוק איך זה הולך.. כל אחד מפריע לו בצורה אחרת.. אני יכול לחיות עם 2 שניות של דיליי אבל ההורים שלי רצו לעבור לטלפון מסקייפ בחזרה ולשלם כסף כי הדיליי היה גבוה עבורם.. והוא לא הגיע לשנייה אחת..תנסה ותראה איך זה ילך.. רק תקווה שלא יהיה איבוד מידע - שם נוצרים הבעיות.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר למה אתה לא מנסה? תבדוק איך זה הולך.. כל אחד מפריע לו בצורה אחרת.. אני יכול לחיות עם 2 שניות של דיליי אבל ההורים שלי רצו לעבור לטלפון מסקייפ בחזרה ולשלם כסף כי הדיליי היה גבוה עבורם.. והוא לא הגיע לשנייה אחת..תנסה ותראה איך זה ילך.. רק תקווה שלא יהיה איבוד מידע - שם נוצרים הבעיות.אין לי בכלל דיילי אחייש לי רק קיטועים!וזה רק באלחוטי
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אז זה גורם לאיבוד מידע..2 שניות זה המון זמן..אתה צריך לשפר את הפינג..למה זה 1.9 שניות?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אז זה גורם לאיבוד מידע..2 שניות זה המון זמן..אתה צריך לשפר את הפינג..למה זה 1.9 שניות?אין לי מושג..........הבית שלי מקוללהנתב במקום פתוח אני על צ'אנל 11 חיזקתי תאנטנות.......... איןלי מזלעדיין פינגים גבוהים
פורסם 2009 ביולי 216 שנים תפתח אותו על AutoChannel....שיהיה איפה שהוא צריך להיות!יש מדריך פה באחד הסטיקים ועוד מישהו דיבר על זה...תבנה רשת כזו שתגדיל את הטווח של הראוטר!עוזר מאד!
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר תפתח אותו על AutoChannel....שיהיה איפה שהוא צריך להיות!יש מדריך פה באחד הסטיקים ועוד מישהו דיבר על זה...תבנה רשת כזו שתגדיל את הטווח של הראוטר!עוזר מאד!למה לעשות את זה אם הראוטר אמור לקלוט מצוין? אני לא מבין..........היה לי LINKSYS WRT54GL שקלט לי EXCLLENT בחדר השני........ ועכשיו זה לפעמים V GOOD לפעמים LOW ....... לא יציב העסק
פורסם 2009 ביולי 216 שנים בגלל זה המצלתי לך על המדריך הזה...המערכת שלך משתבשת בגלל דברים כאלה ואחרים..היה לי גם תלנקסיס הזה..והיו לי עוד הרבה של החברה הזו ואני יכול להגיד שזו החברה הכי טובה שיש לפי דעתי..!שירות מטורףף, פתיחת פורטים הכי קלה בעולם, מהירות ואיכות!!לא הייתה נפילה אחת אפילו שהפעלתי על 5 המחשבים(4 אלחוטי+1 כבל) שהיו בביתי אימיול!
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר בגלל זה המצלתי לך על המדריך הזה...המערכת שלך משתבשת בגלל דברים כאלה ואחרים..היה לי גם תלנקסיס הזה..והיו לי עוד הרבה של החברה הזו ואני יכול להגיד שזו החברה הכי טובה שיש לפי דעתי..!שירות מטורףף, פתיחת פורטים הכי קלה בעולם, מהירות ואיכות!!לא הייתה נפילה אחת אפילו שהפעלתי על 5 המחשבים(4 אלחוטי+1 כבל) שהיו בביתי אימיול!אתה מדבר על הEDIMAX ? או על הלינקסיס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.