פורסם 2009 ביוני 3016 שנים לא מבין איך זה קרה, אבל יש לך תמיד קבצי גיבוי באותה ספריה שהHTML של הסימניות שמור.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר כן זה ממש מוזר שזה קרה. ועוד אני היחיד שזה קרה לו... אבל אני בטוח במאה אחוז שזה מחק לי די הרבה סימניות.ובאיזה תיקיה הHTML של הסימניות שמור?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר טוב אז יש היתקדמות...ניכנסתי לארגן סימניות ושם בבקטגוריה תפריט סימניות יש את כל הסימניות. הבעיה שבתכלס לא רואים את זה בתפריט הרגיל של הסימניות בדפדפן (חח אני מקווה שהבנתם אותי). מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר לא הבנת אותי...תראה בתפריט סימניות הרגיל אז חסר שם סימניות (תמונה 1)ובאירגון סמניות זה מופיע כיאלו הם כן צריכים להופיע שם (תמונה 2).מה גם שכשאני יוצר סימניה חדשה אז גם אותה לא רואים. (וכן. אני שומר אותה בתיקיה "תפריט סימניות)מה הבעיה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 116 שנים הממ זה קצת לא ברור לי אם אני מבין נכון כל מה שמתחת לסימניה של ה iphone לא מופיע בתפריט עצמו אולי פשוט אין מקום? לא מופיע לך חץ קטן בצד שאם אתה לוחץ עליו אז כל שאר הסימניות נפתחות ממנו בתפריט כזה? אני מתכוון למשהו כזה: עריכה: לא רלוונטי, חשבתי משום מה שאתה מדבר על toolbar ועכשיו אני מבין שאתה מדבר על התפריט.. מה קורה אם אתה משנה את הסדר של הסימניות? למשל גרור אחת מהסימניות שלא מוצגות כך שתהיה מעל לאחת שכן מוצגת ותבדוק בתפריט. אולי זה עניין של סקין? נסה רגע לחזור לדיפולטי ולראות אם יש הבדל. אגב, איזה סקין זה כל השחור הזה שם? נראה נחמד. אגב2, למה הפונט כ"כ גדול אצלך? זה פשוט ענק... זה לא מפריע?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר כן , כל מה שמתחת לסימניה של האייפון נעלם... ויש מקום לעוד סימניות עד שבכלל יופיע החץ (בנתיים הוא אפילו לא מופיע)חזרתי לסקין האורגינל וזה לא קשור. ממש מוזר...הסקין השחור שלי זה NASA Night Launch והפונט גדול בגלל שאני יושב די רחוק מהמסך ואני מעדיף לא לאמץ את העיניים
פורסם 2009 ביולי 116 שנים ערכתי את הפוסט שלי-מה קורה אם אתה משנה את הסדר של הסימניות? למשל גרור אחת מהסימניות שלא מוצגות כך שתהיה מעל לאחת שכן מוצגתותבדוק בתפריט.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר אם אני גורר את הסימניה מעל לסימניות שכבר מוצגת הוא מוסיף לי אותה כנראה זה איזה באג של פייר פוקס... עכשיו צריך לגרור הכל למעלה. תודה רבה לך על העזרה
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מוזר.. אולי זה קשור לעובדה שאתה משתמש בגרסה העברית. בכל מקרה, שמח שמצאת דרך לעקוף את זה אני אישית בכלל לא משתמש בתפריט הסימניות, אלא רק בסרגל הכלים - בתוכו כבר יש לי תתי תיקיות - יותר נוח מתפריט לטעמי. תמונה להמחשה: (זה אמנם RSS אבל התיקיות שמשמאלו הן תיקיות רגילות, ובתוכן יש סימניות ותת תיקיות שמלאות בסימניות)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר כן גם אני עושה כמוך, אבל רק לסימניות שאני מבקר בהם בתדירות גבוהה... אלה שאני מבקר פעם ב... אז אני שם בתפריט הרגיל וככה זה יותר מסודר לי
פורסם 2009 ביולי 116 שנים בתמונה זה לא סימניות, זה RSS...(כלומר זה לא באלגן כמו שזה אולי נראה - זה לא שאני יצרתי את כל התפריט הזה - זה עדכונים)הסימניות זה מימין, והתיקיות של הסימניות זה מה שמשמאל ל RSS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.