עבור לתוכן

המלצה ללוח אם עד 450 ש"ח למטרת עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב לעריכה בתוכנות premiere, after effects (לא לפרנסה. אני לומד קולנוע- אני צריך לערוך פעם בשבוע שבועיים)

בנוסף יהיו שימושים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט או שימוש בתוכנות אופיס.

התקציב ללוח-אם הוא עד 450 ש"ח, עדיף כמה שפחות.

המפרט:

מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB

כרטיס מסך: Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E

זכרונות: 2X2GB Kingston Value

כונן קשיח: WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II

+ עוד כונן מהמחשב הקודם שלי WD 80 גיגה

צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

*בנוסף, אני אקנה גם כרטיס firewire שצריך להתחבר ללוח.

****חובה לוודא שהלוח אם נמכר בחנויות KSP, שם אני קונה את המחשב! אשמח גם ללינק ללוח המומלץ מהאתר שלהם.****

תודה רבה!

גיא

פורסם

****חובה לוודא שהלוח אם נמכר בחנויות KSP, שם אני קונה את המחשב! אשמח גם ללינק ללוח המומלץ מהאתר שלהם.****

אילו ברירות אתה משאיר? פשוט תקנה את הלוח הכי זול שתומך ברכיבים הנ"ל וכולל בו 4 סלוטים של זיכרון למקרה ותרצה לשדרג.

פורסם
  • מחבר

אילו ברירות אני משאיר?

לספור את הלוחות שיש באתר של ksp?

אני מבקש עזרה. יש לי אפשרות לעשות אן דן דינו ולבחור לוח, ויש לי אפשרות להתייעץ עם אנשים מהפורום, שעד עכשיו מאוד עזרו לי, ואני בטוח שיודעים יותר ממני. אין לי מושג איך לדעת באיזה לוח יש כמה סלוטים, ואיזה לוח תומך במעבד המסוים ובכרטיס מסך וכו'. העזרה שאני מבקש היא להיכנס לאתר של KSP, אם אתה יכול, ולהמליץ לי על לוח האם שהכי מתאים לצרכים שלי לדעתך.

אני הסתכלתי בלוחות המומלצים בפורום, ולא ידעתי אם אני צריך P45/P43 או שאני יכול להסתפק ב- G31... אתם יכולים לעזור בבקשה בבחירה?

פורסם

אם תרצה לשדרג זיכרון בעתיד, לא תוכל לעשות זאת עם לוח G31 כי יש בהם רק שני סלוטים.

במקרה כזה הלוחות EP43-DS3L ו-EG41MF-S2H יתאימו.

אגב, אתה יכול לקחת מעבד זול יותר ולא להפסיד ביצועים בצורה מורגשת, למשל Q8400.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

נראה לי שאני אלך על EP43-DS3L..

ובקשר למעבד- זה פעם ראשונה שאני רואה את הדגם הזה באתר... אולי אני אקח אותו. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים