עבור לתוכן

עזרה לגבי הטיסה שלי שלחול

Featured Replies

פורסם

אוקיי שלום אני חייב את העזרה שלכם דחוף יש לי אפשרות לטוס ב7 ליולי לרוסיה אבל הבעיה היא שהטיסה שלי עוצרת בהתחלה במוסקבה ואז צריך במוסקבה לחכות 8 שעות עד הטיסה הבאה שלי ואני טס לבד לבד ואני רק בן 16 וההורים שלי מפחדים לשלוח אותי מה לעשות? האם זה באמת מסוכן וזה שדה תעופה ענק והם אני ילך לעיבוד מה לעשות? אני צריך עזרה מאנשים רציניים תודה..

• תגובות 40
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד להורים שלך שיזמינו לך חדר באיזה אכסניה או בית מלון , תשאר שם תלך תסתובב קצת ושיגיע הזמן תלך לנמל התעופה.

אל תגזים גיל 16 זה לא גיל 3.

קח איתך מילון רוסית עברית אם אתה לא יודע רוסית...

והכי חשוב שיהיה עליך תמיד מכשיר סלולרי.

פורסם
  • מחבר

מה פתאום אני לא יוצא משדה התעופה למוסקבה מה פתאום!! הקטע הוא שאני מפחד שאני ילך לעיבוד בתוך שדה התעופה עצמו ואני לא ידע איך לעבור לטיסה שלי וזה ואני דובר רוסית אין לי בעיה אם זה. ואיך מכשיר סלולרי יכול לעבוד במוסקבה? זה הרי מחוץ לגבול של ישראל. אני צריך בבקשה דחוף הסברים וזה זה בכלל פעם שניה בחיים שלי שאני טס

פורסם

שנה דחוף! את הכותרת!

אתה כבר שנתיים בפורום, אתה אמור לדעת את החוקים.

חוץ מזה, נראה שההורים שלך מתייחסים אליך כמו אל ילד קטן. אני מכיר מספיק אנשים שבגיל 16 כבר טסו לחו"ל בלי ההורים.

ללכת לאיבוד? זה שדה תעופה, יהיו שם אנשים שתוכל לשאול, גם אם אתה לא יודע רוסית (אני מניח שאתה יודע כי זה טיול שורשים או משהו כזה?)

מה שכן, לבלות 8 שעות בשדה תעופה זה לא כיף (הייתי צריך לבלות פעם 5 שעות בשדה"ת בניו יורק, ובשלב מסוים כבר שקלתי לחתוך ורידים). אם הם יכולים לסדר את הטיסות ככה שיהיה לך פחות זמן בין הטיסות, או יותר זמן (שתוכל לבלות יום אחד או יותר במוסקבה) זה עדיף.

ולגבי טלפון סלולרי - תרים טלפון לשירות הלקוחות של החברה שאתה מנוי בה. רוב המכשירים עובדים כמעט בכל העולם.

פורסם
  • מחבר

כאילו נכון לפני שמתחילה הטיסה צריך לעבור כזה כמה דברים אתה חייב להביא תדרכון וזה מה יקרה הם אני לא ידע איפה עושים את זהו לאן ללכת ??? מה יקרה אז? ונגיד אחרי שנחתתי אני לוקח תמזבדה שלי ולאן אני הולך? זה שדה תעופה שאני לא מכיר בכלל

פורסם

לא חסרים שלטים,יש גם את הכרוז שאולי יעזור לך בכיוון.

חוץ מזה,אם אני זוכר נכון,בשדות תעופה יש גם מפות בדומה שלנו יש בקניונים,אז אין לך מה להילחץ.

אל תשכח שזו הפעם הראשונה של הרבה מהעוברים ושבים שם.

פורסם

כאילו נכון לפני שמתחילה הטיסה צריך לעבור כזה כמה דברים אתה חייב להביא תדרכון וזה מה יקרה הם אני לא ידע איפה עושים את זהו לאן ללכת ??? מה יקרה אז? ונגיד אחרי שנחתתי אני לוקח תמזבדה שלי ולאן אני הולך? זה שדה תעופה שאני לא מכיר בכלל

יש לך 8 שעות למצוא את כל המקומות, לבקש עזרה ואפילו למפות את כל שדה התעופה ;).

פורסם

אני לא יודע איך זה במוסקבה אבל יש לי הרבה חברים רוסים שמזהירים שמאוד מסוכן ללכת לבד ברחבי רוסיה כי יש סיכוי שידקרו/יאנסו/יכו בך/ יגנבו ממך ועוד אלף ואחד דברים, ולכן ללכת לאכסניה/ מלון נראה לי קצת מסוכן אפילו אם יש לו יום שלם אלא אם המקום לינה ממש קרוב לשדה תעופה.

אם אתה מציין שאתה דובר רוסית אז בכלל שפת המקום לא תהווה לך שום בעיה ולשאול בשדה תעופה זה לא בעיה ובמיוחד לנו הישראלים יש בהרבה שדות תעופה "חפש את המטמון" עם חצים גדולים על הרצפה ומספיק עובדים יוכלו לעזור לך.

תביא איתך איזה שמיכה קטנה או כרית קטנה כזו לצוואר ותפוס איזה ספסל ולך לישון שם כמה שעות ואם תרצה אתה יכול ללכת לעשות שם סיבוב בשדה אם תרצה ולמפות אותו.

במקרה הכי נורא ויקרו לך פאדיחות ותכנס לחדר מנקים יהיו לך סיפורים לספר כשתחזור ארצה! ;D

בהצלחה וטיסה נעימה! ;)

פורסם

אתה דובר רוסית ?

אז מה הבעיה ?

עדיף לך לא לצאת מנמל התעופה .

אני כשטסתי לרוסיה מישהו עשה בעיות לאחת העובדות בנמל התעופה , תוך דקה קפצו עליו 2 שוטרים ושמו עליו אזיקים וגררו אותו בכוח החוצה .

אם מישהו יעשה לך בעיות ישר יתפסו אותו לפני שהוא יספיק להגיב .

אתה יכול לשאול מישהו מהעובדים לאיזה שער את צריך ללכת והם יובילו אותך .

בקשר לפלאפון , פשוט תתקשר לחברה שלך ותשאל אותם לגבי חבילות לחול .

הפלאפון אוטומתית יתחבר לרשת שנמצאת במוסקבה .

כשאני טסתי.

כשהמטוס בתחיל להנמיך ברוסיה אז כל פעם הפלאפון שלי החליף רשתות לבד.

הדאגה הכי גדולה שלך צריכה להיות ה8 שעות של השיעמום .

תהנה וטיסה נעימה :xyxthumbs:

ממליץ בחום להסתכל קצת תעופה בחקירה לפני הטיסה :)

פורסם

תראה, זו ממש לא בעיה לטוס לחו"ל לבד, על אחת כמה וכמה אם אתה דובר את שפת המקום.

אני טסתי לארה"ב לבד בגיל 12 כשהאנגלית שלי לא הייתה יותר מדי טובה, והייתי צריך לעבור את התשאול הבטחוני האמריקאי.

אני מבטיח לך דבר אחד: בטוח שיהיו איתך עוד הרבה ישראלים על המטוס שטסים בטיסת ההמשך שלך, מילת המפתח היא לא להיות ביישן.

בהצלחה ;)

פורסם

תביא איתך מים ואוכל כדי שלא ישחטו אותך אצל הגזלנים המקומיים

פורסם

תביא איתך מים ואוכל כדי שלא ישחטו אותך אצל הגזלנים המקומיים

שלא ישחטו אותו תרתי משמע.

פורסם

אם הוא לא יוצא מהשדה לא יהיו לו בעיות, הכל מצולם ויש אנשי אבטחה.

הבעיה לדעתי זה השיעמום והמחירים של המזון והשתיה.

פורסם

בקיצור כפי שהבנת, אתה תסדר מעולה ;)

רק לזמן ההמתנה תביא לך עיסוקים מהבית: נגן, ספר או משחק.

פורסם

ממש לא בעייתי. שדות התעופה הם מקום בטוח בגלל שאתה מוקף אנשים, המון אנשים.

אם אתה שולח את המזוודה ישירות ליעד ברוב המקומות אפילו לא צריך לצאת מהשדה, אלא ישר להמשיך לטיסות יוצאות.

תביא תיק גב עם ספר טוב, לאפטופ אם יש וכמה בגדים כדי לרפד את התיק ולהשתמש בו ככרית. וחולצה ארוכה כי בדרך כלל קריר בשדה תעופה (מיזוג כל השנה)

אם אתה ממש רוצה להתפנק תכנס לאחד הלאונצים שנמצאים בשדה, שזה די יקר, אבל אם אתה 8 שעות שם זה די שווה את המחיר, יהיה לך שם אוכל ושתיה חופשית וגם מקומות הרבה יותר נוחים לתפוס שינה מאשר הכסאות בשערים (כורסאות וספות, טלוויזה וכו') וגם זה מקום עוד יותר בטוח עקב זה שרוב האנשים שם הם אנשי עסקים ומי שטס ביזנס.

לגבי הניווט בשדה, בדרך כלל יש המון שילוט למקום, וגם הרבה עובדים שיכולים לכוון אותך בקלות ליעד, אל תחשוש מהעניין.

תהנה 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים