עבור לתוכן

WD My Passport Essential 160GB WDME1600

Featured Replies

פורסם

היי

לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה:

קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב

הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו

בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר

ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות

עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי

אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שני לגביי כבל USB משהו שאולי שווה לנסות ??

עוד משהו לציין...כל הכבלים שניסיתי ברכב עובדים מצויין מול מחשב...אין לי דרך הגיונית להסביר את הדבר

תודה מראש!

פורסם

אני חושב שהיבואן הוא "טק דטה":

http://www.techdata.co.il/home/default.aspx

לגבי הכבל - הכבל שמגיע עם הכונן הוא קצר מאוד (ממש לא סטנדרטי), והשערה שלי שהכבלים האחרים שניסית ארוכים יותר ולכן מגיע זרם חשמלי נמוך מידי לכונן.

שוב, זו רק השערה, אולי מישהו כאן יכול לאשר או להציע הסבר אחר.

פורסם

אולי המערכת לא מספקת מספיק מתח, זו בעייה ידועה עם כונני 2.5" חיצוניים.

פורסם

אכן גם לי היה אותו סיפור עם דיסק 2.5 של WD באוטו והוא נפתר כשמצאתי כבל קצר ואיכותי (בחנות אלקטרוניקה ברח קיבוץ גלויות בת"א). בחנות אמרו לי שזו בעיה מוכרת להם גם של הכבל וגם של הרסיבר (שהוא סיני לא הכי איכותי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים