פורסם 2009 ביוני 3016 שנים היילא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה:קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכבהכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטובדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותרניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצותעכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור ליאז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שני לגביי כבל USB משהו שאולי שווה לנסות ??עוד משהו לציין...כל הכבלים שניסיתי ברכב עובדים מצויין מול מחשב...אין לי דרך הגיונית להסביר את הדברתודה מראש!
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אני חושב שהיבואן הוא "טק דטה":http://www.techdata.co.il/home/default.aspxלגבי הכבל - הכבל שמגיע עם הכונן הוא קצר מאוד (ממש לא סטנדרטי), והשערה שלי שהכבלים האחרים שניסית ארוכים יותר ולכן מגיע זרם חשמלי נמוך מידי לכונן.שוב, זו רק השערה, אולי מישהו כאן יכול לאשר או להציע הסבר אחר.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אכן גם לי היה אותו סיפור עם דיסק 2.5 של WD באוטו והוא נפתר כשמצאתי כבל קצר ואיכותי (בחנות אלקטרוניקה ברח קיבוץ גלויות בת"א). בחנות אמרו לי שזו בעיה מוכרת להם גם של הכבל וגם של הרסיבר (שהוא סיני לא הכי איכותי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.