עבור לתוכן

כך נראה הפינוי מחוות פדרמן: הכוח והקללות

Featured Replies

פורסם

להפך, אני טוען שיש עיוותים לטובת מיעוטים בין אם זה הפלייה "מתקנת" או בין אם זה עצימת עין.

ואם יש לך דוגמאות לכיוון האחר אין שהחוק נגד מיעוטים אני שמח.

לא לא רוצה להכנס לזה כי זה לא נושא הדיון וסתם כי אין לי כוח להתווכח על זה (זה יהיה אינסופי), אבל גוגל איט (אני לא טוען שאין אפלייה מתקנת ודברים בסגנון, אני רק טוען שלא חסרה אפלייה לרעה במסגרת החוק כלפי בני מיעוטים בכלל וספציפית נגד קבוצה אחת גדולה בפרט).

• תגובות 36
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעורר רחמים, הם קיבלו התרעות כבר ליפני חודשים שהם צריכים לפנות וביום הפינוי היא מעקמת פרצוף שהם עוד אומרים לה שהם יעזרו לה לסדר את הרהיטים בצד, נו באמת..

פורסם
  • מחבר

לא לא רוצה להכנס לזה כי זה לא נושא הדיון וסתם כי אין לי כוח להתווכח על זה (זה יהיה אינסופי), אבל גוגל איט (אני לא טוען שאין אפלייה מתקנת ודברים בסגנון, אני רק טוען שלא חסרה אפלייה לרעה במסגרת החוק כלפי בני מיעוטים בכלל וספציפית נגד קבוצה אחת גדולה בפרט).

אתה נכנסת לזה...

ועכשיו שהזכרת את זה אני זוכר שכבר ניסיתי לטעון את זה, כזכור לי יש לך דעה שמאלנית ולא יעזור כלום אתה מחופר בעמדתך. (שלושה אנשים ניסו אז והתיאשו לא?)

פורסם

שמאלני.. נו נגיד ש... (אפשר לחשוב שזו קללה.. תזהר! שמאלני!).

בכל מקרה, כמו שאמרתי, אני לא רוצה להכנס לזה, כי זה לא פשוט - מבחינה אובייקטיבית לא חסרים חוקים (ותקנות) שמפלים - למרות שחלקם מוצדקים בהחלט (ע"ע חוק השבות).

וחוץ מזה, נניח שאני "מחופר בעמדתי", זה לא שאתה (או כל אחד אחר בפורום, לא בהכרח ספציפית אותה) פתוח במיוחד לדעות אחרות, זה לגיטימי - וזו בדיוק הסיבה שחלק מהויכוחים פה מיותרים.

ופה הדיון על הנושא הזה נגמר. אם אתה רוצה להמשיך, ה"פ או שסתם תקרא קצת בגוגל (ואל תפסול דברים מסוימים ישר אלא קודם תקרא.. לא חסרות כתבות נגדיות).

פורסם
  • מחבר

קללה? תלוי איזה שמאלני אתה, אם אתה שמאלני או שמאלנו (הרי אצלנו אין דבר כזה שמאלני קיצוני, רק ימני קיצוני)

בכל מקרה אני כבר אמרתי מה דעתי בנושא, בערך משהו כזה:

מקרים "דומים" של ערבי שבוחר להתיישב בנקודה אקראית בתוך שטחי ישראל שלא שייכת לו מבחינת בעלות על הקרקע אולי אין בנמצא, אם לא מחשיבים התרחבות של ישובים קיימים ואם מניחים מראש כי אכן פדרמן פלש לקרקע (זוכרים את פרשת "בית המריבה" בחברון, כאשר המדינה בחרה להתעלם מהוכחות הבעלות שהיו בידי המתנחלים?). עם זאת, אני לא חושב שיש להגביל את הדיון לפדרמן בלבד ובכך להוציא את הארוע מהקשרו, וההקשר הוא שכיום יש כמה עשרות אלפי "מתנחלים" יהודים מול מליון וחצי "מתנחלים" ערבים, שאינם מוגבלים ברכישת דירות ככל העולה על רוחם.

ושבתקשורת עשו דימוניזציה למתנחלים, זה למה טיבי וברק יכולים להרשות לעצמם לקרוא למתנחלים סרטן.

פורסם

קודם תפתח את המילון בערך 'מתנחל'.

פורסם

אולי כדאי שתפתח קודם את המילון בערך "מציאות"...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים