פורסם 2009 ביוני 2916 שנים יש לי לחצנים שנוצרים דינמית. אני רוצה שהם יגיבו ללחיצה ימנית של העכבר. איך עושים את זה?
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים לחצנים? אתה מתכוון לכפתורים?במידה וכן, לכל כפתור יש Event בשם MouseClick. ב Event הזה אתה רושם את הקוד הבא: private void button1_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e) { if (e.Button == MouseButtons.Right) { // // Code to exectute // } }ונגמר הסיפור. בהצלחה.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר ניסיתי זה לא מצליח arr[i, j].MouseClick += new MouseEventHandler(this.Right_Button_Click);... private void Right_Button_Click(object sender, MouseEventArgs e) { if (e.Button == MouseButtons.Right) { Button b = (Button)sender; b.Text = "0"; } }
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים שים לב לטבלה שכאן:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.control.click(VS.100).aspxכפתורים לא תופסים לחיצה של כפתור ימני עליהם.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר במשחק של מיקרוסופט כשאני לוחץ על משבצת זה נראה כאילו אני לוחץ על כפתור.לחיצה על picturebox או label לא "מרגישה" ככה.יש אולי דרך לעשות את זה?
פורסם 2009 ביולי 816 שנים תנסה אולי בכל זאת להשתמש בBUTTON ובOVERRIDE ל - WndProc על מנת לעקוף את המגבלות של האובייקט לגבי לחיצה ימנית..
פורסם 2009 ביולי 816 שנים הממ, אם כבר הערת את הת'רד:נסה להשתמש באירועים MouseDown או MouseUp. יכול להיות שהם יעבדו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.