פורסם 2009 ביוני 2916 שנים עשיתי גישור בין 2 ראוטרים של LEVEL ONE 3406TX והם נהו אטיים מאוד, בשני המחשבים גם במחשב שמחובר לראוטר עם המודם.מה יכולה להיות הבעיה?אם אני אחליף אחד מהראוטרים ראוטר יות טוב של LEVEL ONE זה יעזור?
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים לא ברור לי מה זה "נהיו איטיים".בכל מקרה, ברגע שמשרשרים נקודות גישה אלחוטיות אתה חותך את רוחב הפס בחצי. ככה שבמקרה האידיאלי אתה יכול לקבל בסביבות ה10 מגה ביט למחשב שמחובר דרך השרשור...
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר נהיה איטי זה אומר שלהיכנס לממשק של הראוטר עצמו לוקח 20 שניות! שלא נדבר על גלישה באינטרנט היא בלתי נסבלת.עוד שאלה: יש לי את הראוטר שמחובר למודם שאליו מחובר מחשב בכבל רשת ויש את הראוטר המשני שאלי מחובר אלחוטית עוד מחשבעכשיו בראוטר הראשון ביטלתי את ה-DHCP למרות שמחובר אליו מחשב כבל רשת האם זו טעות?
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים אם בטלת את הDHCP בנתב שמחובר למודם, מי מחלק לך את הכתובות ברשת?כשאתה מדבר על איטיות בהתחברות לממשק הנתב זה דרך קליינט אלחוטי או קווי? או שבכל מצב יש בעיה?
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר האיטיות היא בשני המקרים.סליחה, הכוונה היא בנתב המשני מבוטל ה DHCP. ומה בקשר לאיטיות ממה היא יכול לנבוע?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים כנראה השרשור גורם לעומס מיוחד על הנתבים או משהו...ניסית לבטל את השרשור ולבדוק מה קורה?ד"א, איזה הצפנה שמת על הרשת?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר לא שמתי שום הצפנה.אם אני מכבה את הראוטר המשני אז בעיית האיטיות נפתרת אבל אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה שלי מהאני אעשה?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אתה יכול לנסות להפוך בין הנתבים ולראות מה קורה.בכל מקרה, אני הייתי ממליץ לנסות מרכז אות ולראות אם זה מספיק (יש מידע בסטיקי).
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים האמת שיש לי כמעט אותה בעיה עם אותו הראוטר רק אני צירפתי אליו AP של TP LINK יש לי ניתוקים אקראיים מוזרים ואיטיות מרגיזה ...יכול להיות שהראוטר לא עומד בעומס ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.