פורסם 2009 ביוני 2916 שנים איך אני מוצא שורש של מילים לדוגמא כמו תורה שיירה ומילים כאלה אלה שמות עצם ובגלל זה אני מסתבך קצת במציאת השורש שלהם
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים האמת שאני עשיתי את הבגרות זאת די מזמן,ואני לא זוכר שהיתה ממש "שיטה" למצוא את השורש של הדברים האלה,ופשוט צריך להוריד את האותיות המיותרות, בדרך כלל ה', י', א' ו', ובדרך כלל מתחילת המילה או\ו סוף המילה.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים תשתמש ב"הוא אתמול"יעני "נטילה"הוא אתמול נטלשורש נ-ט-לאבל צריך להטות את זה לכל הזמנים ולראות אם ההתחלה נשארת...אני לא כזה טוב בלשון תתחיל מזה חח
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר נכון זה לא פועל אבל עדיין יש שאלות במבחן שאני אמור למצוא שורש של מילים כאלה כמו מדע וכמו תורה וכו'
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים ישנם שורשים המורכבים מ-4 אותיות, במקרה של תורה שאין לה מילים נוספות ממשפחת המילים שלה, הייתי אומר כי השורש הוא: ת.ו.ר.ה.תמיד אתה צריך לחפש את משפחת המילים, ולראות מהן האותיות המשותפות, לדוגמא המילה - מדע - מדען - מדענים - מדעים וכו'.האותיות החוזרות בכל המילים הן: מ', ד' ו-ע', לכן השורש יהיה מ.ד.ע.יש מבין?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים חבל שאתה מטעה. המילה "תורה" מגיעה מהשורש י.ר.ה, כמו המילים "מורה" ו"הוראה".
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר גם השורש של מדע הוא י-ד-ע אבל אני לא מבין למהעריכה:הבנתי שמדובר בשורשים תנייניים תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.