עבור לתוכן

לעוד מישהו בבזב"ל יש מהירות עולה ויורדת?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד כמו סינוס בכל מה שקשור למהירות. כלומר מתחיל מאוד מהר יורד כמעט לאפס ועולה שוב כמעט למקסימום (סינוס עם פאזה למי שרוצה להתחכם) וכך זה ממשיך.

אני בבזב"ל (בזק בין לאומי) עם חבילה של 5MB. אם יש הצעות לפיתרון אני אשמח.

תודה

פורסם

כן! בדיוק שמתי לב לבעיה

אני לא מצליח להכנס לאתרים מחו"ל :nixweiss: וגם לחלק מהאתרים בארץ (כאלה אלו שהשרת שלהם בחו"ל)

פורסם
  • מחבר

אולי זו השיטה שלהם להגביל מהירות... ???

פורסם

התנתק לי האינטרנט לחצי שעה , ועכשיו הוא ממש איטי .

פורסם

חוץ מבעיות עם ראפידשאר הכל עובד טוב.

פורסם

אצלי הכל סבבה, היוטורנט בדיוק סיפח כמה ג'יגה של מידע חדש, במהירות מקסימלית.

פורסם
  • מחבר

אצלי הכל סבבה, היוטורנט בדיוק סיפח כמה ג'יגה של מידע חדש, במהירות מקסימלית.

קהילה סגורה?

פורסם

כן.

פורסם

עכשיו הכל חזר לקדמותו, אני מוריד לינוקס מסתם שרת על 180 (1.5)

פורסם

בכמה חודשים האחרונים יש לי בעיות גישה לאתרים מהארץ, לחול, וגם אצלי הוא מתנהג כמו הההגדרה הציורית עד מאוד - סינוס.

אני מקווה שזה המודם.

פורסם

אני חושב שגם לי יש את הבעיה אבל רק בגלישה באתרים

אם אני משתמש ברוחב פס להורדה אז הוא משתמש בכל המהירות שקיימת לו אך כאשר נוגע לגלישה זה משתנה...

פורסם

אני עם אקספון וממש בימים האחרונים אני חש איטיות בגלישה באתרים. גם מחול, גם בארץ. לוקח יותר זמן לדף לעלות, ובמיוחר לתמונות וכו.

ואני לא חושב שיש בעיה עם הורדות.

מה שכן, שוב התחיל Packet Loss מטורף בכל שרת ושרת, גם שרתים מישראל, במשחק רב משתתפים (פתחתי אשכול לא מזמן).

פורסם

אני גם אם בזק 2.5 מגה רגיל

בגלישה הכל די בסדר

אבל בטורנט מהירויות זוועה

אני לא עובר את ה30-40 ואני בטראקר פרטי שבוודאות אני יודע שהטורנטים האלה מגיעים למהירויות הרבה יותר גבוהות

איזה חברה בארץ לא עושה TRAFFIC SHAPING?

פורסם

גם אצלי באתרים של ההורדות כמו ראפידשר ו מגהאפלוד בתקופה האחורנה המהירות תהיה מהירה ואיטית ולוקח לקבצים המון זמן לרדת עם הפאוזות האלו

ובכלל כרגע הביטורנט שלי לא עובר פתאום את ה 40K והוא תמיד הוריד על 500K באתי בשביל לשאול על זה

לא חושב ששיניתי כלום ופתאום הוא לא מוריד במהירות הרגילה ואני מוריד קבצים שיש להם אלפים של מקורות

והוא כרגע מוריד לי על 16K לשניה

איך אני מתקן את זה

עריכה" ואו משהו ממש לא בסדר עם האינטרנט שלי כרגע

כל ההורדות מכל אתר שאני מנסה הכל יורד ב 30K 60K במקום 500K קבצים קטנים לוקחים שעות

כיביתי את המודם סימנס SL 141

פתחתי מחדש לא עוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים