פורסם 2009 ביוני 2916 שנים http://www.imdb.com/mymovies/list?l=39993625מקום 6 שלך זה אלאדין :s05: טוב שלא שמת החתול במגפיים. :-X
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים אלאדין אחד הסרטים המצוינים. לדעתי זה סרט האנימציה (לא ממוחשבת) הכי טוב של דיסני.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים הרשימה לא מדורגת לפי מיקום שאני בוחר אלא לפי הציון שנתתי לכל סרט ולאחר מכן א-ב.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים אני דווקא אהבתי את אחד מסרטי המאה הכי מצליחים שלהם ללא CGI והוא: פנטזיה.זה הוא באמת סרט גאוני, כשהייתי ילד קטן תמיד לקחתי את הקלטת ושמתי בוידאו שוב ושוב.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים אני דווקא לא אהבתי אותו. מצד שני כשראיתי אותו הייתי בערך בכיתה ב' אז.... בכל מקרה גם היום כשראיתי כמה קטעים ממנו לא אהבתי.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים הנבואה (חדש) בבקשה תגיד לי שצחקת, אין שום סיכוי שאדם רציונלי יחשוב שהשרט הזה טוב, ועוד באחת מהסרטים הטובים ביותר שהוא ראה
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים נזכרתי! יש סרט שאני חושב שהוא מאסטרפיס מוחלטת!כנופיות ניו יורק! סרט קשה אבל מדהים.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים שלושת סרטי מלחמת העולם ה-II הטובים ביותר שלי:1) פרל הארבור2) להציל את טוראי ראיין3) אחים לנשק (הסדרה של ספילברג)
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים MOM IS SIX-TEEN אמריקן פאי כל העונות סקס דרייב שלושת האלה הקינגים שלי במיוחד הראשון שזה לא מצחיק אבל מרגש.. מי שרואה את זה ולא בוכה 100 שקל במקום
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים יש סרט שראיתי פעם שהשפיע עליי רבות והוא- "המופע של טרומן".אני רק אגיד שזה אחלה סרט ומי שלא ראה חייב לראות!עוד סרטים שאהבתי? כעיקרון כל הסרטים שמבוססים על גיבורים מצוירים- 4 המולאים, ספיידרמן, באטמן ועוד..חוץ מזה יש גם כמה של קומדיה שפשוט לא עולים לי לגמרי לראש כרגע (אני רק זוכר שראיתי חלק מסרט ישן מאוד שפעם המליצו לי וזה- "אקדח מת מצחוק 33 ושליש").
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.