עבור לתוכן

ליאור שליין (הוסף סקר!)

מה דעתך על התוכנית של ליאור שליין ? 2,218 הצבעות

1. 1. מה דעתך על התוכנית של ליאור שליין ?

• מצחיקה לאללה אחי! הלוואי שתרוץ עוד 10 עונות!
    • חרא תוכנית! לפטר את כל הכותבים, משתתפים, שחקנים תסריטאים וצוות ההפקה לאלתר ולהחיל משטר צבאי בערוץ 10!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

דווקא מצאתי אתמול פינת צחוקים בזפזופיי.

כרגיל פנינה רוזנבלום מספקת הנאה ברגע שהיא פותחת את הפה ;D

תוכנית האירוח "לילה בכיף" של דודו ארז היא לא רעה בכלל :xyxthumbs:

http://www.nrg.co.il/online/47/ART1/882/894.html

952.jpg

• תגובות 82
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתוכנית עם פנינה היה להם קצת קשה, היא לא זרמה והיא לא הבינה את ההומור...

אבל זה היה מצחיק, בעיקר שדודו אמר לה:"פנינה, פה זה לא קומי קומי" :lol:

פורסם

אני יודע שעמוד חמישי זה קצת באיחור אבל..

ליאור שליין כל כך גרוע שאפילו סבא וסבתא שלי שרואים פסטיבל מספרי סיפורים אומרים שהוא משעמם.

פורסם

מתי יעשו איחוד של הקומדי סטור מתי?

פורסם

הראש גזר הזה מעצבן ולא מצחיק :s07:

באמת צריך לסגור את ערוץ 10 כבר... איך אפשר שהתוכנית הזאת עדיין בשידור?!

ראסמי הייתי יותר שמח אם ערוץ 10 היה שם בפריים טיים שידורים חוזרים של הקומדי סטור...

לדעתי עדיף דברים מצחיקים אבל ישנים מאשר משהו חדש כל יום אבל תת רמה... ( תזהרו להגיד על קומדי סטור שזה גם תת רמה ).

פורסם

קקי עטוף בשקית.

פורסם

הכתבה הזאת מתבססת על התוכנית הראשונה (בלבד).

מה שטיפשי זה שהרבה מאוד מהקטעים המצחיקים של התוכנית זה כל הדברים הקבועים שחוזרים על עצמם כל פעם מחדש, ובאופן טבעי הכותב כלל לא ידע עליהם באותו זמן.

לילה בכיף היא כרגע תוכנית המקור הטובה ביותר שיש לדעתי בטלוויזיה, מבחינת תוכנית אירוח כמובן.

כן, היו תוכניות שהשאירו חותם רציני יותר על דפי ההיסטוריה, כמו חלומות בהקיציס (בעונות הראשונות ששודרו ב-1 בלילה, לפני שמיסחרו את התוכנית והעבירו אותה ל-22:00-23:00 בערב) אבל גם היום אין מה לדבר - לילה בכיף זו גאונות.

פורסם

רק רציתי לומר דבר אחד:

אנשים ציינו כאן שהתוכנית היא חיקוי עלוב ולא מקורי לטונייט שואו של ג'יי לנו.

למי שזוכר, לפני כ-15 שנה הייתה לגידי גוב תוכנית בשם "לילה גוב", שאמנם הייתה חיקוי אחד לאחד של הטונייט שואו, אבל הוא עשה את זה טוב. ההבדל העיקרי? כנראה כותבים יותר טובים, והעובדה שהייתה תוכנית אחת בשבוע, ולא כל יום.

פורסם

ללא ספק ליאור שליןן גאון והתוכנית שלו נפלאה ומתעלה על כל תוכנית אחרת שנוצרה אי פעם.

(אם תלמדו להבין לבד ציניות....לדוגמא פה אפשר להבין את זה מהניסוח ומהמשלב הלשוני המוזר)

לנו ממש לא המציא את הז'אנר דרך אגב...

פורסם

תשמעו נראה שליאור שלין מקבל קצת יותר מה 3% שלו לפחות בפורום שלנו :screwy:

פורסם
  • מחבר

אני דורש מהאנשים שבחרו באפשרות הראשונה להזדהות!

פורסם

רק רציתי לומר דבר אחד:

אנשים ציינו כאן שהתוכנית היא חיקוי עלוב ולא מקורי לטונייט שואו של ג'יי לנו.

למי שזוכר, לפני כ-15 שנה הייתה לגידי גוב תוכנית בשם "לילה גוב", שאמנם הייתה חיקוי אחד לאחד של הטונייט שואו, אבל הוא עשה את זה טוב. ההבדל העיקרי? כנראה כותבים יותר טובים, והעובדה שהייתה תוכנית אחת בשבוע, ולא כל יום.

וגם כי גידי גוב נונשלנטי ושליין סתם צפונבון.

פורסם

אני חושב שכדי לטחון את המיכאלית צריך הרבה חוש הומר ובמיוחד חוש הומור עצמי ( במקרה של שלייף זה לא הומור אלא מודעות עצמית - חחח ) .

חוץ מיזה שיצא לי פעם לראות את התוכנית למשך כ 40 שניות ומה שראיתי זה תוכנית לקידום שחקנים וזמרים בעולם התת תרבות הישראלי .

אהה כן ולפותח הסקר , אולי אני טאמבל , אבל האם התוצאות של הסקר הן סודיות ???

פורסם
  • מחבר

לא סודיות, תצביע ותוכל לראות! זה משהו בסגנון הצעת החוק שמי שלא מצביע בבחירות לכנסת לא מקבל יום שבתון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים