עבור לתוכן

זה רק אצלי או שאם מסתכלים ממש מקרוב על ה- 2209WA רואים את הרשת הפיקסלים?

Featured Replies

פורסם

שאלה לבעלי 2209WA . אם אתם מסתכלים ממש מקרוב על המסך רואים את רשת הפיקסלים? (יצאה לי להסתכל ככה כשחיפשתי פיקסלים מתים).

זה ככה בכל המסכים את רק במסך זה?

(לא שזה קריטי, אני לא יושב על המסך בדרך כלל)

פורסם

זה לא רק אצלך. גודל הנקודה במסך זה הוא יחסית גדול, ובמסכי IPS בפרט רשת הפיקסלים יותר בולטת (המרווחים בין הפיקסלים גבוהים יותר).

פורסם

אז איך ממרווח יחסית גדול בין הפיקסלים אנחנו מגיעים לאיכות הצבע וזוויות הצפייה הכי מרשימות?..

פורסם

שאלה לבעלי 2209WA . אם אתם מסתכלים ממש מקרוב על המסך רואים את רשת הפיקסלים? (יצאה לי להסתכל ככה כשחיפשתי פיקסלים מתים).

זה ככה בכל המסכים את רק במסך זה?

(לא שזה קריטי, אני לא יושב על המסך בדרך כלל)

וכשאני מחפש מסך עם גודל נקודה קטן כולם יורדים עליי ( כמבון האידיוטים )

זה שאתה לא יושב על המסך הרבה זמן לא פותר את הבעיה ( לאנשים מס8וימם זאת בעיה )

ולמה כמה הנקודה גדולה ? זה יותר מ 0.294 ?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני מצאתי במפרט גודל הנק' הוא 0.282 mm

והכוונה בלשבת על המסך זה ממש לקרב את הפרצוף לתוך המסך.. בכללי גם ממרחק עבודה סטנדרטי (בשבילי) של כ- 30 סמ לא רואים את הרשת.

מבחינתי זוהי מגרעתו היחידה של המסך, ולא כל כך קריטי למי שלא יושב ממש ממש ממש קרוב.

פורסם

אז איך ממרווח יחסית גדול בין הפיקסלים אנחנו מגיעים לאיכות הצבע וזוויות הצפייה הכי מרשימות?..

לא מכיר מספיק את הטכנולוגיה כדי לדעת אם יש קשר או שאלה סתם מאפיינים שונים של אותה טכנולוגיה, שלאו דווקא קשורים זה לזה.

פורסם

לא מכיר מספיק את הטכנולוגיה כדי לדעת אם יש קשר או שאלה סתם מאפיינים שונים של אותה טכנולוגיה, שלאו דווקא קשורים זה לזה.

תסתכל על התגובה שלך בדיון הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415829.10

תסתכל על תגובה 18 ושלך 19

שאני אמרתי שיכול שהרווחים שונים בין הפקסלים במסכים אתה צחקת

פורסם

ככל בידוע לי אפקט ה"רשת" נוצר מהציפוי שבו דל משתמשים למסכים האיכותיים שלהם.

פורסם

עכשיו בהיתי בviewsonic vx2260wm שלי מקרוב, ורואים טוב את הפיקסלים..

וזה עם נקודות בגודל של 0.248mm..

תמונה להמחשה:

12377577.jpg

פורסם

תסתכל על התגובה שלך בדיון הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415829.10

תסתכל על תגובה 18 ושלך 19

שאני אמרתי שיכול שהרווחים שונים בין הפקסלים במסכים אתה צחקת

ברור שצחקתי, כי אמרת שטויות שאין שום קשר בינן לבין מה שמדברים עליו פה. אבל אתה מתעקש לא להבין וממש אין לי כוח או כוונות להסביר לך.

ככל בידוע לי אפקט ה"רשת" נוצר מהציפוי שבו דל משתמשים למסכים האיכותיים שלהם.

לא יודע... ראיתי תופעה דומה פחות או יותר בכל IPS. לא שראיתי יותר מידי IPS. פחות או יותר מדובר במסכים שיש לי בנייחים ובניידים (מופיעים במפרטי המחשב שלי). יש כאלה שרגישים לאפקט הנצנוץ, ולכן קשה להם להשתמש במסכי IPS באופן כללי.

פורסם

את הרשת של הפיקסלים יש כמעט בכל מסך LCD שראיתי אולי זה לא קשור לגודל נקודה.

ב-CRT זה לא ככה מעל רזולוציה של 1024X768 לא רואים את הפיקסלים רק אם מצמידים את הפנים למסך אז רואים בקושי וברזולציה גבוהה יותר אז בכלל לא רואים.

QTTP-פעם שאלתי אותך איפה גודל הנקודה יותר קטן במסך 17 CRT על 1024X768 או 17 LCD על 1280X1024 אמרת שב LCD, אבל במציאות זה לא נראה ככה ב CRT זה עדיין נראה הרבה יותר קטן. :-\

פורסם

את הרשת של הפיקסלים יש כמעט בכל מסך LCD שראיתי אולי זה לא קשור לגודל נקודה.

ב-CRT זה לא ככה מעל רזולוציה של 1024X768 לא רואים את הפיקסלים רק אם מצמידים את הפנים למסך אז רואים בקושי וברזולציה גבוהה יותר אז בכלל לא רואים.

QTTP-פעם שאלתי אותך איפה גודל הנקודה יותר קטן במסך 17 CRT על 1024X768 או 17 LCD על 1280X1024 אמרת שב LCD, אבל במציאות זה לא נראה ככה ב CRT זה עדיין נראה הרבה יותר קטן. :-\

הנקודה הכי קטנה במכי LCD זאת של מסך מחשב LG W2261V ====0.248

אבל אני לא קונה אותו כי הוא 21.5 ובפורמט 16-9

פורסם

הנקודה הכי קטנה במכי LCD זאת של מסך מחשב LG W2261V ====0.248

למסכי LCD שהם 22" עם 1920X1200 יש נקודה קטנה יותר. ממש בקצת.

ולמסכי 19" עם 1680x1050 יש נקודה קטנה עוד יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים