עבור לתוכן

מחפש נייד לסטודנטית עד 900$

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי קרוב משפחה שיביא לי את המחשב מניו יורק

מטרות המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס.

גודל מסך 14.1 , ומשקל נמוך.

כונן קשיח שיהיה לפחות 160

צורב DVD ,רצוי מצלמה אך לא חובה.

חשוב שתיהיה אחריות בין לאומית.

מחיפוש בפורום ראיתי שמומלץ הדגם של דל E6400 , ושאחריות בין לאומית תעלה 100$ באתר שלהם זה יוצא 1000$ שזה מעל התקציב. אני מניח שיש אתרים אחרים שמשם יהיה יותר זול להזמין, אז אשמח אם תכתבו אותם.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אם אתה מצליח להכניס את ה-E6400, אפילו עם מתיחה קטנה של התקציב ל-$1000, זה מאוד שווה.

לאיזה משקל אתה שואף בדיוק כשאתה אומר נמוך? אולי עדיף לך דווקא להתבונן במסכי 13.3".

פורסם
  • מחבר

השאיפה היא לכיוון ה2 קילו.

את האמת לא הסתכלתי לכיוון ה13.3 בכלל איזה דגם מומלץ?

פורסם

כמה דגמים שעולים לי בראש:

Lenovo Thinkpad SL300

HP Pavilion DV3t

DELL Studio XPS 13 (חריגה מסוימת מהתקציב, אבל יש באתר של DELL ב-$1000. השאלה מה המפרט כולל.)

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על שלושתם והדגם של HP נראה לי...

Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) edit

Processor Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) edit

Memory FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm) edit

Hard drive FREE Upgrade to 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection edit

Graphics card 512MB NVIDIA GeForce G 105M edit

Display 13.3" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800) edit

Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support edit

Personalization Webcam Only edit

Networking Wireless-G Card with Bluetooth edit

Included Mobile Broadband No Included Mobile Broadband edit

Keyboard HP Color Matching Keyboard edit

Primary battery 6 Cell Lithium Ion Battery edit

Your additional options:

Click edit to modify. NOTE: These items are in stock and will ship immediately.

HP extended service plans 2-year HP Pick Up and Return edit

עלות 935$ מהאתר של HP

מה המשקל של הדגם הנ"ל?

האחריות בחרתי לשנתיים ,אך אינני יודע אם זאת אחריות בינלאומית ,או שאני צריך לבחור משהו אחר?

פורסם

המשקל הוא כ-2.15 קילו, לפי אתר HP.

אני לא בטוח לגבי ענייני הבינלאומיות של האחריות. הייתי ממליץ לך לבדוק היטב באתר HP ואם יש ספק, לברר מול HP ארה"ב ו-HP ישראל.

פורסם

יש סיכוי טוב ש-HP לא יכבדו את האחריות הזו, זה תלוי בדגם המדוייק, מצב מזג האוויר וכמות השינה שצבר הטכנאי שאיתו תשוחח בלילה לפני כן. במילים אחרות - לדבר עם HP על נושאי אחריות בינלאומית זה כמו לתקוע את הראש בקיר (לא שהם יוצאי דופן במיוחד בתחום). מנסיוני האישי, זה תלוי בעיקר בכמה תתעקש. בכל מקרה את עניין האיסוף מבית הלקוח אני בספק שהם יכבדו.

פורסם

אני משתמש ב- NETBOOK שהוא מאוד נוח לסטודנטים והוא יחסית זול.

אין לו צורב DVD אבל יש לו מצלמה והוא קל מאוד.

יש לו מסך "10 אבל רואים בו טוב מאוד ואין בעיית גודל. הוא שוקל בסה"כ 1.3 קילו ויש לו סוללה שמחזיקה אותו עם מינימום צריכה לבערך 5 וחצי שעות.

אני לוקח אותו לבית ספר שלי אז אני יודע שמאוד נוח לעבוד איתו באופיס ואני משתמש בו בכל יום לימודים.

אפשר להשיג את הלפטופ הזה (MSI WIND- U100) מהחנות אייבורי ואני בינתיים מאוד מרוצה ממנו.

את כל מה שאפשר לעשות עם DVD צורב אפשר לעשות היום עם DISC ON KEY בעזרת תוכנות מתאימות (במקרים מיוחדים) ככה שזה לא מהווה בעיה.

אני לא יודע כמה הוא עולה בניו יורק, כי הוא מתוצרת קוריאה אבל לפי דעתי זה שווה בדיקה, אני ממליץ עליו בחום...

פורסם

אין פתרונות קסם.

ובכל זאת- אתה יכול לחסוך כ 30$ אם (ביומיים הקרובים) תשתמש בקופון, בקוד 7WSZF2MFKKPV13

כמובן שאם תוסיף תוספות שונות, תחסוך אפילו יותר (28% מהמחיר המלא).

אופציה אחרת, היא (כמובן להשתמש באותו קופון) לבחור את האופציה הפשוטה ביותר, לוותר על המקלדת המוארת (להוסיף RAM, 160GB וצורב), ואז, עם אחריות, זה יוצא (נכון לכתיבת שורות אלו) 869$..

ממליץ להזדרז..

ותתחדש!

נ.ב. הקופון לא מוזיל את זה יותר, אבל אתה יכול לקנות גם אוזניות pxc300 (שעולות בארץ 650) ב79$. אם תמכור אותם, יצא לך אפילו יותר זול.. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים