פורסם 2009 ביוני 2716 שנים יש לי מערכת הפעלה XP במחשב יש לי 4 ג'יגה זה מה שהוזמן בקניית המחשבכשאני עושה מאפיינים על המחשב שלי הוא מראה לי רק 2.5 ג'יגהקראתי בפורומים ש32bit לא תומך ב-4 ג'יגה אבל הוא מראה 3.2- 3.5 ג'גהאיך אני יכל לדעת שיש לי באמת 4 ג'יגהתודה
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר כרטיס מסך 9600GTדרך אגב - הביוס מזהה 4Gאבל אני מכיר שמערכת עם 32BIT אמורה לזהות לפחות 3.2האםזה אומר שאני מנצל רק 2.5 מהזיכרוןתודה
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים באיזה סרביס פאק אתה נמצא 1/2?? או בכלל לא...וזה לא משנה לזיכרון הכרטיס אתה צודק אתה אמור לראות 3.2 אני עם 1GB בכרטיס מסך ו6GB RAM ורואה 3.2 תחת 32BIT
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר אני במערכת הפעלה XP-S.P-3התוכנה cpu-z גם מראה שקיים 4G זיכרוןכמו הביוסאז למה אני לא רואה 3.2מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים גש למחשב שלי /מאפינים/מתקדם /תחת ביצועים לחץ על הגדרות/ שמה תשנה את הזיכרון הוריטואלי שלך ל0 אל תשכח ללחוץ על קבע ולאתחל את המחשב . במנהל המשימות כמה אתה רואה??
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים וזה לא משנה לזיכרון הכרטיס אתה צודק אתה אמור לראות 3.2 אני עם 1GB בכרטיס מסך ו6GB RAM ורואה 3.2 תחת 32BITזה כן משנהלפי מאמר שקראתי לפני הרבה זמן הסבירו למה בדיוק XP32ביט לא מזהה 4GB כי בתכלס המגבלה היא ל4GB שזה 2 בחזקת 32......הם הסבירו שזה תלוי איכשהו בכמות הזכרון על כרטיס המסך כי המערכת שומרת זכרון בגודל הזכרון של הGPU בתוך הRAMלא ממש הבנתי למה זה קורה בדיוקשאני בדיוק קניתי את ה8GB לפני שעברתי לויסטה 64 שמתי אותם תחת XP32 והוא זיהה לי רק 2.75 עם כרטיס GTX260 שזה עם 896MB ופחות או יותר זה מסתדר עם החישובבכל מקרה אני הולך לחפש את המאמר הזה עוד פעם ולקרוא אותו יותר לעומקאני ישים אותו פה אם אני ימצא אותו
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים הנה חלק ממאמר שעכשיו מצאתיאמנם זה לא בדיוק המאמר שקראתי בזמנו אבל זה מדבר על אותו דברRemember that in the absence of the /PAE switch, the Windows memory manager is limited to a 4GB physical address space. Most of that address space is filled with RAM, but not all of it. Memory-mapped devices (such as your video card) will use some of that physical address space, as will the BIOS ROMs. After all the non-memory devices have had their say, there will be less than 4GB of address space available for RAM below the 4GB physical address boundary. The rest of it went above the boundary.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.