עבור לתוכן

שאלה בנוגע לקודן ברכב.

Featured Replies

פורסם

שי, לפרוץ הכוונה לפרק את הפאנל או לנחש את הקוד שלו ?

• תגובות 31
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לנחש את הקוד זה לא ממש ,לפרוץ", וזה גם די עלוב.

במקרה שסיפרתי היה מדובר על לנתק עלוקה ממשאבת הדלק.

חוצמזה, אין הרבה מערכות קודן שמגיעות לארץ, וברובם המתקין לא טורח לשנות את הקוד הדיפולטי הזהה שמגיע מהמפעל, ככה שלנחש את הקוד לוקח בדיוק 30 שניות.

פורסם

במקרה שסיפרתי היה מדובר על לנתק עלוקה ממשאבת הדלק.

אני מקווה שזה עובד רק במקרה ההוא.

זה כל מה שצריך לעשות כדי לגנוב רכב עם קודן ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

יש פתגם כזה שאומר .. שגנב מקצועי יצליח לגנוב לך את האוטו גם אם תשים אותו בתוך כספת.

כל הקודן האיתורן, אמובלייזר ושאר הדרעק זה בשביל הפרוטוקול של הביטוח ..

לא שווה כלום מול אדם שיודע את העבודה שלו.

פורסם

לדעתי רוב ההגנות משמשות בעיקר לכך שהגנב יעדיף רכב אחר, פחות מוגן שיותר קל לגנוב.

בנוסף, ההגנה שלוקח הכי הרבה זמן לעקוף, היא ככל הנראה מנעול מכני להילוכים, מהסוג שהיה נפוץ פעם.

פורסם

בדרך כלל לקודן יש כמה חוטים חוטים שחורים .

צריך פשוט לעקוב אחריהם ולבדוק לאיפה הם מחוברים (אם זה להצתה או לדלק).

אחרי זה צריך פשוט לנתק את החוטים האלה מהחוט עליו הם מחוברים , ואז פשוט לחבר את אותו החוט רגיל .

הקודן הזה זה בדיחה ניתקנו כזה לחבר שלי כשהקודן עשה לו בעיות .

הכי טוב זה המנעול ששמים על ההגה .

פורסם

הכי טוב זה המנעול ששמים על ההגה .

ניתן להסיר את המנעול תוך דקות בודדות, עם אפס תחכום, פשוט ע"י חיתוך ההגה ב-2 נקודות קרובות...

פורסם

ההוי! הפאנל התפרק, נגיעה קטנה עם המפתח, ניצוץ קטן, ויש לנו הצתה.

תודה רבה לכולם :smile1:

צריך להחליף את הפאנל של הכפתורים.

60-70 שקל אצל המתקין

פורסם
  • מחבר

הערב הזה שווה לי הרבה יותר מ-60-70 שקל ..

כשבדרך זו או אחרת היתי צריך להחליף את הפנאל שלא נלחץ.

פורסם

טוב, אני מודה שכנהג חדש הלחצתם אותי ובעקבות זה חפרתי עכשיו שעתיים באתרים שונים ובפורומים ישראליים ללמוד על הגנת רכב.

בקיצור אין איך להגן על הרכב, יש רק איך להרתיע את הגנב לבחור ברחב שלך מבין כל השאר מסביב לפריצה.

כל מי שאמר ודיבר פה על מנעולים פיזיים - צדק.

אלו המנעולים הכי טובים ממה שכתבו בפורומים שגם רואים אותם מרחוק בצבע זוהר יחסית (הגנב רואה כי עדיף שיראה מאשר שלא יראה ויפרוץ) והם גם מחברה טובה.

אישית, המחיר שלהם לא משנה אם זה מה שיגרום לגנב לעבור לרכב הבא.

http://www.autolok.co.il - זה אתר היבואן והמחירים בו זולים יותר מבזאפ (הלינק הבא לזאפ להשוואה).

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=t-vehicledefense&DB138684=275199

פורסם

אתה צודק.

בסופו של דבר כל אמצעי הגנה נועד רק בכדי לעכב ולא למנוע.

העניין הוא שבדר"כ גנב רכב יוצא ל"יום עבודה" עם רשימת חלקים שהוא צריך להביא, ולא סתם לגנוב כל רכב שנקלה בדרכו, ככה שאם הוא צריך דווקא את הרכב שלך, הוא יקח אותו ולא משנה כמה הגנות תשים.

פורסם

לדעתי רוב ההגנות משמשות בעיקר לכך שהגנב יעדיף רכב אחר, פחות מוגן שיותר קל לגנוב.

בנוסף, ההגנה שלוקח הכי הרבה זמן לעקוף, היא ככל הנראה מנעול מכני להילוכים, מהסוג שהיה נפוץ פעם.

:hizuk:

פורסם

הכי פשוט שתתקשר ותשאל. לא חושב שלמישהו כאן יש את המוצרים הללו.

במקומך הייתי בודק את המנעול הישן של ההילוכים (זה שמרתכים אותו לרצפת הרכב). לפי התמונות, המנעולים שהצגת, נתפסים סביב ידית ההילוכים בנקודה גבוהה למדי, כך שניתן פשוט לשבור את הראש של ידית ההילוכים, להסיר את המנעול, ולנהוג עם מוט הילוכים מקוצר מעט.

פורסם

לא ראיתי את מנעול ההילוכים הישן למכירה. אני גם לא יודע אם הוא מתאים למכוניות בהן מוט ההילוכים מוגבה(ככה אומרים?) על גבעה מעל המעצור יד.

מלבד זאת זה תהליך קצת פולשני וגם לא כזה שרואים אותו יותר מדיי אז עוד יחשבו שאין גבנה באוטו ובכל זאת יפרצו לאוטו עד שיגלו שיש משהו בפנים.

הרעיון היה להיראות כמה שיותר בולטים לא ?

אני גם חושב על הרעיון הזה של ההגה. זה בכלל שוס. רואים מכל כיוון ונראה ההימור הכי בטוח.

http://www.klamp-it.co.uk/Files/2000plusb.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים