פורסם 2009 ביוני 2716 שנים יש לי ברכב קודן, אבל לצערי הכפתורים אינם נלחצים.האם יש דרך בה אוכל לנתק באופן זמני את הקודן? מדובר על מיצובישי לנסר שנת 2006.אני יודע שזה קצת Long shot...אבל אני אשמח בכל זאת יש אם יש דרך לעשות משהולפני שאני פונה לאדם מקצועי.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אני בטוח שיש איפשהו באינטרנט מדריך לפריצת רכב, שכולל הוראות לניטרול הקודן ( ).
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אצל מישהו שהייתה לו בעיה, פשוט פירקתי את הפאנל של הכפתורים בקודן ולחצתי על המעגל עם המפתח של האוטו.אם הפאנל מתפרק בקלות, זה יכול לעבוד גם אצלך בתור פתרון זמני.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר מישהו שמע פעם על שיטה שצריך לנתק את הקודן מהמצבר, ויכול להרחיב על זה?ד"א Gimel לא הצלחתי לפרק את הפאנל...
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים צר לי שהפאנל אצלך לא מתפרק בקלות. אולי למישהו תהיה תשובה יותר מושכלת. אבל יכול להיות שכדאי לך לנסות בפורום של רכב ולא של מחשבים... אני חייב לציין שאני שונא קודנים זולים עם כפתורי גומי של פלאפונים ישנים שמתייבשים אחרי שנה ומפספסים לחיצות, ואחרי שנתיים לא עובדים בכלל.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים תבדוק איזה מעגל מנתקת העלוקה של הקודן ותחבר אותו ישירת.בדר"כ זה למשאבת הדלק ו/או למערכת ההצתה (ברכבי בנזין).
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אם אתה יודע מה אתה עושה (ואת מיקום המעגלים והעלוקות), זה צריך לקחת 5 דקות (אם אתה לא יודע, זה יכול להשבית לך את הרכב).הצעה שלי, אם אתה לא חייב לצאת עם הרכב הלילה, חכה למחר ותקנה פאנל חדש.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אין ברירה, קח את האוטו למוסך. אה בעצם אתה צריך אותו היום בערב... אז קח מונית
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים תראה,אם אתה יודע איך נראית מערכת ההצתה ומשאבת הדלק ברכב שלך אז אתה תמצא את העלוקות מהר מאוד.אם אתה לא יודע מה לחפש, אין מצב שתמצא.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר ההוי! הפאנל התפרק, נגיעה קטנה עם המפתח, ניצוץ קטן, ויש לנו הצתה. תודה רבה לכולם
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים זה מראה לך בדיוק כמה הקודנים המעפנים האלו שווים.פעם התערבתי עם חבר שלי על 500 ש"ח שאני אצליח לפרוץ את הקודן שלו תוך 5 דקות.הצלחתי תוך 4.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.