פורסם 2009 ביוני 2716 שנים האם מישהו יודע למה יש לי את ההודעה הזאת 4 פעמים ביוםולאחריה כל החלונות נסגרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים תפעיל את הדדפן ללא add-ons ותתחיל להריד אחד אחד עד שאתה עולה על מקור הבעיה. אלטרנטיבה נוספת ומעודפת היא לא להשתמש בIE
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים חוץ מתוספות לIE שיכולות לגרום לכך,זה יכול להיותגם עניין של זכרון וירטואלי,האם ביטלתה את הPAGEFILE?לפני כמה חודשים שביטלתי אותו היו לי שגיאות מהסוג הזהכל הזמן אם הרבה תוכנות כולל IE (ויש לי 2GB זכרון אם XP)יש תוכנות שפשוט קורסות ללא זכרון וירטואלי
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים נראה לי שלא הבנתה נכון מה שהסברתיביטול הPAGEFILE גורם רק לאי יציבותולא כדאי לבטלו
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים הPAGEFILE הוא חלק מההארד דיסק , הוא איטי יותר מהזיכרון RAM , והוא המערכת משתמשת בו , כאשר איזה פרוסס לא כל כך פעיל , הוא נזרק לזיכרון הזה וכאשר אתה עובד על הקובץ שנית , הוא חוזר להיות בRAMכמו שאמרו לך למעלה , תתחיל את ה INTERNET EXPLORER WITHOUT ADD ONESתלך לך התחל , כל התוכניות , ושמה אתה צריך לראות אותו או לראות תיקייה בשם INTERNET EXPLORER ושמה זה נמצאואחרי זה , כנס ל TOOLS -->MANAGE ADD ONESותראה אם יש לך VSSHELPER , תבטל אותו ותיכנס למאפייני האינטרנט , מתקדם , ותסיר את הסימון מעל 'Enable Page Transitions' תחת כותרת 'Browsing'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.