עבור לתוכן

ArmA II - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה קשור AA3 לסימולציה צבאית?

טוב לא שממש זכיתי לשחק בAA3 בגלל הבאגים, אבל סדרת AA היא אכן סימולציה צבאית (כלומר לא FPS שאתה רץ ויורה בכל מה שזז, אלא ממש צריך להתנהג כמו חייל אמיתי בצבא). או שאנחנו מתכוונים למשהו אחר?

• תגובות 361
  • צפיות 49.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

AA3 הוא משחק FPS טיפוסי עם כמה מאפיינים ריאליסטים, זה הכל.

סימולציה צבאית, ממש לא.

צפה בסירטון הזה כי הוא שופך קצת אור על ההבדלים:

http://www.gametrailers.com/video/developer-diary-arma-ii/52356

פורסם

טוב נו, נשאר עכשיו לחכות ל OF2.

הייתי אומר סבבה, אילו לא היה קיים ה Walkthrough video מ E3, בו המפתח שמשחק אומר שהוא נורה בראש "אבל זה לא נורא" ושצריך להשיג מדיקיט, וגם מספר על החביות האדומות "שכולנו יודעים מה הן עושות", יעני, מתפוצצות.

לא זוכר חביות אדומות מתפוצצות בפלאשפוינט 1, ארמא 1 או 2.

המשחק נראה יותר מידי כמו קרייזיס, שקרייזיס בפני עצמו משחק אחלה אבל לא סימולציה צבאית. אני לא מצפה להמון, ולדעתי ארמא 2 שם אותו בכיס הקטן בכל הנוגע לסימולציה הצבאית. א-ב-ל, כל עוד לא שיחקנו בדמו לעולם לא נדע for sure.

לגבי בעיות האופטימיזציה של ארמא2, היה ברור שיהיו. לא יודע למה שחררו את המשחק עם כ"כ הרבה בעיות, וזה מעצבן אותי. אבל אני עדיין אקנה את המשחק בגלל שאני יכול לשחק בו FINE על הגדרות נורמליות, וסמוך ובטוח שפאצ'ים של אופטימיזציה יתקנו את המשחק עד כמה שאפשר. יש אנשים עם מחשבים שהם מפלצות שלא יכולים לשחק על HIGH, זה מגוחך.

פורסם

סימולציה צבאית, ממש לא.

+1

אני אבל ממש לא מבין את הממשק המפגר הזה. איך אחרי 3 גלגולים לא מצליחם להוציא משהו נורמאלי. הפעם הם ניסו משהו חדש, אבל אי אפשר לעשות איתו כמעט שום דבר, ולהגיע לממשק הישן נהייה עוד יותר מסובך.

אגב בארמא 1 היו חביות מתפוצצת בוערות...

פורסם

סימולציה צבאית, ממש לא.

צפה בסירטון הזה כי הוא שופך קצת אור על ההבדלים:

http://www.gametrailers.com/video/developer-diary-arma-ii/52356

שוב, אני יודע מה זה סימולציה צבאית וב AA3 לא שיחקתי כי הוא מפוצץ בבאגים. אבל ממה שאני זוכר מ AA2 הוא היה מאוד ריאלסטי גם מבחינה "פיזיקלית", וגם מבחינת "תורת לחימה". כלומר המשחק היה מציאותי מבחינת זה שנשקים התנהגו כמו נשקים אמיתיים (אפילו עם מעצורים), פצעים הזיקו לך ממש - פגיעה ברגל והתחלת לצלוע, פגיעה בידיים וקשה היה לך להחזיק את הנשק יציב. חובש יכל לעצור פצעים קלים אבל לא פצעים קשים. היכולת שלך לכוון נשק הושפעה מהמון גורמים - מהירות ההליכה שלך, התנוחה שבה אתה עומד וכו'.

גם מבחינת התנהגות בשטח המשחק היה מאוד מציאותי, היית חייב להיות "שחקן קבוצתי", ללכת עם הקבוצה שלך, להזהר מאוד לא לגרום ל"אש ידידותית", ובעקרון להתנהג כמו חייל אמיתי לכל דבר.

כאמור, אין לי מושג מה הם שינו ב AA3 כי לא הייתה לי את ה"זכות" לשחק בו.

פורסם

AA3 אכן מופוצץ בבאגים אבל הוא שחיק, לא צריך להגזים...

פורסם

AA3 אכן מופוצץ בבאגים אבל הוא שחיק, לא צריך להגזים...

אני לא מגזים, כל פעם שניסיתי להתחבר לשרת המשחק קפא או קרס...

בכל אופן, שכחתי שיש את PROJECT REALITY ל BF2 שהוא בינתיים הדבר השחיק היחיד בשטח שאפשר לקרוא לו סימולציה צבאית.

לגבי ARMA2 (שזה בכל זאת נושא הדיון פה...), חוץ מהבעיות עם הגרפיקה איך המשחק עצמו? כי כמו שאמרתי קודם כששיחקתי בדמו הפריע לי לא רק זה שהוא כבד מאוד ומגושם, אלא גם הממשק עצמו והשליטה הרגישו לי מאוד פרימטיביים. יש שיפור? מתרגלים לזה?

פורסם

אני לא מגזים, כל פעם שניסיתי להתחבר לשרת המשחק קפא או קרס...

בכל אופן, שכחתי שיש את PROJECT REALITY ל BF2 שהוא בינתיים הדבר השחיק היחיד בשטח שאפשר לקרוא לו סימולציה צבאית.

לגבי ARMA2 (שזה בכל זאת נושא הדיון פה...), חוץ מהבעיות עם הגרפיקה איך המשחק עצמו? כי כמו שאמרתי קודם כששיחקתי בדמו הפריע לי לא רק זה שהוא כבד מאוד ומגושם, אלא גם הממשחק עצמו והשליטה הרגישו לי מאוד פרימטיביים. יש שיפור? מתרגלים לזה?

תראה, ככה גם היה OFP 1, וגם ארמא. אם אתה לא אוהב, אין מה לעשות. זה ריאליזם. ממליץ לך להסתכל על הוידיאו שהבאתי לינק אליו פה אתמול, ההדרכה של המפתחים של המשחק לגבי תזוזה ושליטה בסיסית. בין השאר הוא גם מסביר למה כביכול במילים אחרות התזוזה שם קצת "מסורבלת", ולמה אי אפשר לקפוץ מעל גדרות אלא לטפס מעליהן. כי כשיש לך קיטבג קרב כבד, נשק ועוד ציוד עליך, זה קצת בלתי אפשרי.

אגב, אתה משחק PR? הייתי שמח לשחק עם ישראלים. זה נחמד לשחק עם גויים, אבל יהיה ממש נחמד לשחק בסקוואד עברי עם ישראלים.

פורסם

תראה, ככה גם היה OFP 1, וגם ארמא. אם אתה לא אוהב, אין מה לעשות. זה ריאליזם. ממליץ לך להסתכל על הוידיאו שהבאתי לינק אליו פה אתמול, ההדרכה של המפתחים של המשחק לגבי תזוזה ושליטה בסיסית. בין השאר הוא גם מסביר למה כביכול במילים אחרות התזוזה שם קצת "מסורבלת", ולמה אי אפשר לקפוץ מעל גדרות אלא לטפס מעליהן. כי כשיש לך קיטבג קרב כבד, נשק ועוד ציוד עליך, זה קצת בלתי אפשרי.

אגב, אתה משחק PR? הייתי שמח לשחק עם ישראלים. זה נחמד לשחק עם גויים, אבל יהיה ממש נחמד לשחק בסקוואד עברי עם ישראלים.

אני יודע שיחקתי גם ב OF1 בזמנו (בARMA1 לא כי זה היה ידוע שהוא משחק מאוד בעייתי ומלא בבאגים כבר כשהוא יצא).

קשה לי להסביר למה אני מתכוון שהממשק והשליטה מסורבלים, אני לא מתכוון לעצם זה שהמשחק קשה ואני לא יכול לרוץ בשיא המהירות, לזנק באוויר לגובה 5 מטר, להסתובב אחורה באמצע האויר ולעשות HEADSHOT למישהו שעומד קילומטר מאחורי, כמו בהרבה FPS רגילים. אני מתכוון לזה שעצם השליטה עצמה מרגישה מאוד כבדה ולא נוחה (יכול להיות שזה קשור לכך שמבחינת הגרפיקה המשחק כבד, לא יודע). בכל אופן, זה היה שונה מאוד מ AA2 שלמרות שהוא היה ריאליסטי וקשה מאוד, השליטה והממשק כשלעצמם היו מאוד נוחים.

ככה לפחות הרגשתי כששיחקתי בדמו של ARMA2. אם יש מישהו עם רשמים חיובים יותר אשמח לשמוע.

(אני משחק מדי פעם ב PR, חבל באמת שאין שרת ישראלי. אם יש פה כמה אנשים שמעוניינים אפילו לעשות איזה משחק בשבוע אני אשמח מאוד להצטרף).

פורסם

רגע , את OF2 מפתחת אותה BOHEMIA INTERACTIVE שפיתחה את ARMA2????

פורסם

צריך לפתוח למשחק הזה תרד בעיות טכניות כמו שפתחו לGTA4 ...

המשחק הזה מקרטע פשוט בכל קונפיגורציה שנתתי לו.

הורדתי רזולוציה, הורדתי הגדרות, החזרתי OC שעשיתי בעבר, ועדיין יש מלא דרופים וFPS נמוך רוב הזמן.

רק כשהורדתי לLOW זה היה איכשהו שחיק מבחינת FPS אבל הגרפיקה כל כך גרועה שזו כבר בעיה אחרת, קשה ככה לזהות מטרות ורואים את הטעינה של הטקסטורות בצורה מעיקה מדי.

בנוסף לזה גם יש די הרבה גליצ'ים גרפיים, בצללים בעיקר(וזה לא הOC, בנצ'ים ושאר המשחקים עובדים מצוין).

אם לא הייתי פאנבוי של המשחק בפרט והסדרה בכלל הייתי מוחק ומוכר אותו(הייתי מסתפק בCOOPים בדמו), אבל אני אמתין בסבלנות לפאץ ראוי שייתן לי ולכולנו אפשרות להנות מהמשחק המצוין הזה.

רגע , את OF2 מפתחת אותה BOHEMIA INTERACTIVE שפיתחה את ARMA2????

את OF2 מפתחת CODEMASTERS ואת ARMA2 מפתחת BOHEMIA INTERACTIVE.

פורסם

צריך לפתוח למשחק הזה תרד בעיות טכניות כמו שפתחו לGTA4 ...

המשחק הזה מקרטע פשוט בכל קונפיגורציה שנתתי לו.

הורדתי רזולוציה, הורדתי הגדרות, החזרתי OC שעשיתי בעבר, ועדיין יש מלא דרופים וFPS נמוך רוב הזמן.

רק כשהורדתי לLOW זה היה איכשהו שחיק מבחינת FPS אבל הגרפיקה כל כך גרועה שזו כבר בעיה אחרת, קשה ככה לזהות מטרות ורואים את הטעינה של הטקסטורות בצורה מעיקה מדי.

בנוסף לזה גם יש די הרבה גליצ'ים גרפיים, בצללים בעיקר(וזה לא הOC, בנצ'ים ושאר המשחקים עובדים מצוין).

אם לא הייתי פאנבוי של המשחק בפרט והסדרה בכלל הייתי מוחק ומוכר אותו(הייתי מסתפק בCOOPים בדמו), אבל אני אמתין בסבלנות לפאץ ראוי שייתן לי ולכולנו אפשרות להנות מהמשחק המצוין הזה.

את OF2 מפתחת CODEMASTERS ואת ARMA2 מפתחת BOHEMIA INTERACTIVE.

כנ"ל :(

ואני עם מחשב כמו שלך רק עם 4870 1GB

פורסם
  • מחבר

כנ"ל עם אותו כרטיס מסך וה FPS לא משהו.

אבל כמו שצפריר כבר כתב המשחק הזה הוא למזוכיסטים שאוהבים את המשחק הזה :nixweiss:

בינתיים המוכר התאילנדי באי-ביי טוען שאין לו במלאי את המשחק :pissed: בעיה עם ההפצה או משהו כזה,

במקרה נכנסתי לאתר של GAME(החנות האהובה עלי בלונדון) והמשחק במבצע ועולה 18 לישט+5 ליש"ט דמי משלוח = 148 ש"ח

אז לא עמדתי בפיתוי והזמנתי משם. :xyxthumbs:

תגידו, הם סתם שמו תמונה של אריזת BOX או שזה באמת מה שאקבל?

http://www.game.co.uk/PC/Strategy/~r340775/ArmA-II/

340775ps_500h.jpg

פורסם

אני התיאשתי והורדתי אתמול בלילה מsteam , ד"א זה נראה כמו קייס DVD מושחר רק עם זום , בגלל זה נראה כמו קופסת קרטון :)

פורסם

כנ"ל עם אותו כרטיס מסך וה FPS לא משהו.

אבל כמו שצפריר כבר כתב המשחק הזה הוא למזוכיסטים שאוהבים את המשחק הזה :nixweiss:

בינתיים המוכר התאילנדי באי-ביי טוען שאין לו במלאי את המשחק :pissed: בעיה עם ההפצה או משהו כזה,

במקרה נכנסתי לאתר של GAME(החנות האהובה עלי בלונדון) והמשחק במבצע ועולה 18 לישט+5 ליש"ט דמי משלוח = 148 ש"ח

אז לא עמדתי בפיתוי והזמנתי משם. :xyxthumbs:

תגידו, הם סתם שמו תמונה של אריזת BOX או שזה באמת מה שאקבל?

http://www.game.co.uk/PC/Strategy/~r340775/ArmA-II/

340775ps_500h.jpg

תודה על הלינק :)

גם אני הזמנתי מהם.

נב: גם המחשב שלי לא סוחב את המשחק בכלל :\

15-20 FPS במקרה הטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים