פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים המכס בכלל לא משנה במקרה הזה, כי מדובר בדיסקמן ועל דיסקמנים תמיד היה מע"מ 17% וזהו.
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים זה אתה אמרת.זה נגן CD-MP3.אם הליצן במכס יחליט שזה דיסק-מן, הוא לא יעשה את היומית שלו.אם הליצן במכס יחליט שזה נגן MP3 (ועל-כן, יש לקחת עליו 70 אחוז מכס), הוא כן יעשה את היומית שלו.עכשיו בוא נחשוב ביחד מה הוא יבחר לעשות...
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר למה אתם רוצים להזמין את זה מה מיוחד בזה??? אתה מוזמן לגלוש לכאן ולקרוא על המכשיר
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר מה הסרט של המכס ?אתה רק אמור להוסיף עליו מע"ם אחרי שתמיר את העלות שלו ביורו לשקלים , עוד 17 אחוז וזהו .הקטע הוא המידות של המכשיר שגדולות ב3.5 מ"מ (לאורך/רוחב (תלוי מאיזה כיוון מסתכלים))מגודל המכשיר המגדור בחוק שעליו יש פטור ממס קניהשורה תחתונה:הכיס שלך עלול לכאוב מאוד מזה!
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר כלומר הצעצוע הזה יכול לעלות לי בסוף בסביבות ה2000 שקל ...you've got the pointבכל מקרה שלחתי להם אתמול EMAIL ואני מקווה שמחר אני כבר אקבל תשובה, אני כבר יעדכן אתכם...
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מגניביישן!!! גם אני רוצה! אתם הניסוי, נראה מה קורה ואז אולי גם אני יזמין
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר אני לא קונה עד שאני יהיה בטוח ב100% שהאקרים מאגף המכס לא יפרצו לכיס שלי! :-/ :-/ :-/ :-/
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים אל תדאג, בשביל זה אנחנו שולחים את PrototypE.rev.3 שיהיה ערנב הניסויים שלנו... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.