פורסם 2009 ביוני 2716 שנים יש לי דיסק קשיח של סאמסונג F1 1T ושמתי לב שהוא מרעיש, הוא עושה רעש כזה של כאילו הוא חושב אני לא יכול להסביא בדיוק איזה רעש אבל כאלה תיקתוקים כשהוא חושב.האם זה נורמאלי?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים זה קורה נגיד כשאני מעביר קבצים או נכנס למשחק או רואה סרט אז אני שומע את הדיסק הקשיח כאילו חושב.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים האם זה נורמאלי?השאלה האמיתית זה ממתי זה קורה,אם מאז שקניתהעושה ככה אז אולי כן נורמלי,אם היה לך אותו תקופהמסויימת ורק לאחרונה זה התחיל אז בהחלט לאיש מצב שתוכל להקליט את הסאונד?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים רק עכשיו שמתי לב לרעש, וניסיתי להקליט אבל לא שומעים כלום זה רעש שכאילו הוא חושב ויש כל מיני ציקצוקים כאלה.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים במצב של איחוי דיסק הוא בטח ירעיש באותה הצורה כי זה מאוד מעמיס עליו. אז תעשה איחוי דיסק ותקליט את הצליל
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים רק עכשיו שמתי לב לרעש, וניסיתי להקליט אבל לא שומעים כלום זה רעש שכאילו הוא חושב ויש כל מיני ציקצוקים כאלה.אוקיי, אבל ממתי יש לך את הכונן הזה? מתי הוספת אותו למערכת?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים יכול להיות דיסק תקול....אבל כנראה זה ה"רעש" הרגיל של הראש שזז בקריאה\כתיבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.