פורסם 2009 ביוני 2716 שנים שלוםיש לי קיט של שני כרטיסי זיכרון של חברת g.skill DDR2 5-5-5-15 800mhz 1GB כל אחד מהם ביחד 2GBנקנו עם המחשב ב2006 אבל בחודשיים האחרונים עושים לי בעיותהפעלתי memtest86+ וזה הציג לי באמת איך שהתחיל את הסריקה מלא שורות אדומות של שגיאותאז הפעלתי עם סטיק אחד ולא היו בעיותהפעלתי עם סטיק שני ולא היו בעיותואז הפעלתי עם שתי הסטיקים בדואל צ'אנל ופתאום ששניהם ביחד בבדיקה אין בעיותואז אחרי כמה זמן במשהו שמפעיל המון מאמץ עוד פעם בום!עכשיו זה לא משנה אם המחשב באוברקלוק או לא כי גם שהוא לא באוברקלוק בהגדרות ברירת מחדל זה קורהאז מה עושים? קונים קיט חדש? או זה שבכלל הלוח אם שעושה את הבעיות?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אם הזיכרונות בDUAL CHANNEL , הם פועלים יחד , במקביל , אם אחד מהם תקול , המחשב יציג לך מסכים כחולים ולפעמים לא יעבודאתה צריך לדאוג איזה מהם תקול ולהחליף אותו או לקנות חדש
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר זהו שכמו שכתבתי בדקתי כל אחד בנפרד ואין שום בעיותאני חושב שזה בגלל האוברקלוק, הם התחממו בגלל הקיץ ולא עמדו בעומסעכשיו הורדתי את האוברקלוק והם לא עושים ריסטאני לא מבין למה זה קורה פעם זה לא היה קורהעריכה:כרגע עוד פעם היה לי ריסט בלי האוברקלוק במשחק half-life 2 deathmatchכנראה שבאמת אחד מהם תקול אבל איך אני יכול לדעת אם כשני בודק אותם כל אחד לבד הם לא מראים בעיות
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אז תוריד את האוברקלוק .. ותראה מה קורה , אם אתה באוברקלוק לפעמים זה עושה בעיות
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר אבל אני כתבתי שאני כבר לא באוברקלוק וזה עושה בעיותאני ינסה לעשות עוד בדיקה ואם שוב הם עובדים עליי בעיניים אני מעיף אותם קיבינימט, המחירים היום זולים מאוד לקיט חדשדרך אגב, אם בחלק מהמסכים הכחולים הופיע wink32 משהו כזה זה בטוח זיכרון? או שזה יכול להיות הלוח אם?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אם הזכרונות עוברים ממטסט אז אין סיבה לחשובשהם דפוקים,ואי אפשר לענות סתם ככה על מסך כחולכי יש כל מני סיבות וכל מקרה לגופו,אם אתה רוצהאבחנה מדוייקת תעלה תקבצים מ c:\windows\minidump
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר זה של המקרה הלפני אחרוןלא יודע למה האחרון לא נרשם[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים הדאמפ לא חד משמעי,כמה סיבות אפשריות1 - הדרייבר של הכרטיס מסך,תעדכן אותו לגרסההאחרונה וכמובן תסיר את הדרייבר הנוכחי לפני2 - בעיה בזכרונות,תיודע כבר איך לבדוק3 - בעיה בדיסק קשיח , לכל יצרן דיסק קשיחיש תתוכנה שלו לבדיקת התקינות
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר הכרטיס עם הדרייבר ההכי חדששכחת ש9.4 9.5 ו9.6 לא תומכים ב1900xt? זה כבר legacyוההרד דיסק בסדר גמור זה לא ממנועריכה: עכשיו שוב קרה והוא שוב לא יצא dump
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מאיפה לי לדעת שיש לך 1900XT בכלל הרי רק עכשיו ציינתה את זה וזה לא שיש לך תמפרט מחשב בפרופילאבל הרעיון עדיין טוב,רק הפוך,נסה דרייבר טיפה ישן יותרזה דווקא כן יכול להיות הדיסק קשיח אני בוודאות יכוללהגיד שזאת אפשרות לפי הנתונים מהדאמפ,בכל אופןתן לי להזכיר לך שהסיבה שפתחתה תתראד היא בכדי לקבל עזרהאם הייתה יכול לעלות על הבעיה בעצמך לא הייתה עושה זאתאז אל תשלול דברים שלא נראים לך עד שתבדוק אותם לעומקכנס ל control panel--system--advancedלחץ על settings מתחת ל startup and recoveryודא שארבעת הריבועים הראשונים מסומנים,את החמישיתוריד,ומתחת ל write debugging informationודא שמוגדר ככהsmall memory dump%SystemRoot%\Minidump
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר אבל זה כבר מסומן ככהלא חשוב שכח מהדיון הזה אני הולך לקנות מחר קיט חדשעכשיו עשיתי בדיקה שוב לזכרונותיש סטיק אחד שפעם כן מראה בעיות ופעם לא מראה בעיותאני די בטוח שלא הכרטיס מסך ולא ההרד דיסק התערבו פה
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים האם המחשב קורס לך גם שאתה לא משחק?? שאתה סתם ברשת מכתב/שומע מוזיקה או כל דבר אחר שאפשר לעשות בסביבית וינדוס מלבד לשחק??לא חושב שהמאמץ משנה לזיכרונות שזה מה שיגרום למסכים כחולים או לא זה לא מה שירמז עליהם כתקולים..התיזמונים שאתה נמצא בהם הם תיזמונים מהיצרן? או ששינת אותם
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר תזמונים מהיצרןכן זה קרה סתם שגלשתי ואז פיירפוקס קרס ושניסה לשחזר את עצמו הוא קרס עוד פעם ועוד פעם עד המחשב מפעיל את עצמו מחדשואז שהמחשב מפעיל מחדש הוא מנסה להגיע לבוט ואז נתקע ואז אני מנסה להפעיל שוב אבל הוא אפילו לא עובר את המסך הראשון עד שאני מכבה אותו קצת ואחרי כמה זמן מפעיל אותו
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים האם יש לך איזה שהיא שגיאה שהוא לא מגיע אם הבוט??אתה שומע איזה שהוא ציפצוף שמתריא על בעית חומרה כלשהי?ואתה אומר במצב יחיד לא DC הזיכרונות פועלים לך טוב??
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר בדואל צ'אנל יצא שעשו בעיות וגם בלי דואל היו בעיות בממטסט אבל לפעמים זה מראה ולפעמים לאצפצופים אני לא יודע כי אף פעם לא הכנסתי למחשב הזה pcspeakerוהוא מראה מסך ראשון של הבוט אחרי הריסטרט אבל הוא כזה בשוק שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.