עבור לתוכן

הלך הלוח?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים פתחתי את המארז והוצאתי את הכרטיס מסך את המאורר של המעבד ואת הזכרון כדי לנקות ואחרי שהחזרתי אותם והפעלתי את המחשב ולא ראו כלום על המסך וגם לא שמעו כלום אז איפסתי את הביוס ואז ראו את מסך הפתיחה אבל היה צריך לעשות עוד פעם load optimize defaults ואז ששמרתי את ההגדרת עוד פעם הוא לא העלה אז חשבתי שאולי קרה משהו למעבד אבל ניסיתי לשנות עוד משהו לא רציני בביוס כמו לשנות את הfirst boot device מהסידי לפלופי אבל גם את זה הוא לא הצליח לעשות מה אפשר לעשות? וגם אחרי שהווינדוס עולה במצב הראשוני שלו אחרי שאיפסתי את הביוס ולא נגעתי עשיתי בדיקה בPC MARK והמעבד והזכרון קיבלו תוצאות הרבה יותר נמוכות מאשר פעם אז מה זה יכול להיות? הלוח?

פורסם

להרחבה לחץ כאן

פורסם

כמה אנשים צריכים להגיד לך לשים את הבאס על 166 לפני שתעשה את זה ?

פורסם
  • מחבר

וכמה פעמים אני צריך להגיד שהבס נמצא על 166 כבר???

דרך אגב איך אני יכול לשנות ל166 אם אחרי שאני שומר לא רואים כלום?כל פעם אחרי שאני שומר הוא לא מצליח ואני צריך לאפס

פורסם

אם הוא לא פועל ב 166 זה אומר שכמעט בטוח שגוף הקירור לא יושב כמו שצריך על המעבד.

פורסם
  • מחבר

תראה שאני מפעיל את המחשב המסך הראשון שעולה הוא המסך שמראה את הדגם של המעבד ועוד כל מיני דברים ושם הוא כותב שהמעבד שלי הוא 1100 אבל שאני לוחץ על delete להכנס לביוס ובודק שם את הנתונים הוא מראה AMD 2500 עם 166 מגהרץ FSB והמכפלה 11 אבל כדי שזה יכתוב את זה גם במסך הראשון ולא יעשה בעיות צריך לעשות load optimize defaults ואת זה הוא לא מצליח לעלות למרות שבביוס עצמו הוא כן מראה שזה 2500 ועם 166X11 עכשיו אני חושב שהסברתי את זה יותר טוב ובקשר למאוורר... הוא יושב טוב וגם בדקתי עם המאוורר המקורי שקיבלתי עם המעבד והוא גם לא עבד

פורסם

הביוס שלך רק רושם לך מה המעבד שלך צריך להיות, כל עוד אתה לא מכוון אותו ל 166 הוא לא באמת פועל במהירות שלו.

אם אתה בטוח שגוף הקירור יושב טוב קח את המחשב לטכנאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים