פורסם 2009 ביוני 2616 שנים שלום לכולם,ידועים להסביר איך בשתי מילים?יכולים להפנות אותי למאמר בנושא? עדיף בעברית.בברכה,SPC[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים הלוח תומך אז כן זה בהחלט אפשריאי אפשר להסביר דבר כזה בשתי מיליםתוריד תחוברתhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5QL-E/e4029_p5ql-e_manual.zipראה עמודים 156-160,אם משו לא מובן לך אז תשאלבנוסף להגדרות תהיה חייב להטמיע את הדרייבר לבקר הRAID אל תוךדיסק ההתקנה של הוינדוס,בשביל זה תצטרך להוריד תדרייבר ולהשתמשבnlite (אם XP) או vlite (אם ויסטה) ,הנה הלינקhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/IMSM_V8101001.zipצריך להיות כלול בתוך זהאגב רק כדי לוודא,אתה מודע לכך שרייד 1 זה לצורכי גיבויים נכון?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר תודה רבה!!!!!!!!!!!לשאלתך - אני צריך גיבוי ולכן רכשתי שני דסקים זהים למערך RAID1.הבנתי איך אני מגדיר את המערך בביוס.לא הבנתי מה הכוונה להטמיע את הדרייבר במערכת ההפעלה.האם אני צריך לצור דיסק אתחול ע"ג DOK מתוך הלינק ששלחת לי?מדובר במערכת הפעלה XP בעברית.תודה רבה!SPC
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים תודה רבה!!!!!!!!!!! לשאלתך - אני צריך גיבוי ולכן רכשתי שני דסקים זהים למערך RAID1. הבנתי איך אני מגדיר את המערך בביוס. לא הבנתי מה הכוונה להטמיע את הדרייבר במערכת ההפעלה. האם אני צריך לצור דיסק אתחול ע"ג DOK מתוך הלינק ששלחת לי? מדובר במערכת הפעלה XP בעברית. תודה רבה! SPC לדעתי עדיף לך לקנות ד.קשיח חיצוני בשביל המטרה הזאת,RAID1 יגן על המידע שלך אם אחד מהקשיחים ילך פיזית/מכנית אבל לא יגן עלייך ממחיקת קבצים על ידי טעות אנוש או וירוס (הרי הדיסק קשיח השני יהיה עותק 100% זהה שיסתכנרן כל הזמן) ,הכוונה היא לשלב את הדרייבר לבקר הSATA RAID לדיסק ההתקנה של הוינדוס,כלומר ליצור אחד חדש אם הדרייבר מובנה שאת זה אפשר לעשות אם אחת מהתוכנות שהזכרתי^ ,הלינק שהבאתי הוא לדרייבר (ועוד כמה תוכנות קשורות שלא צריך)
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים RAID1 גיבוי לאתר באינטרנט גיבוי לדיסק חצוני קריסת דיסק V V Vוירוס X V Vשריפה X (תלוי) Vגניבה X V Vפצצה איראנית X X V
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר אני חושב על יתירות - כגיבוי אני משתמש ב DOK.עדיין לא הבנתי איך אני מטמיע את הDRIVER לתוך ההתקנה של WINDOWS ע"י התוכנות ששלחת.אני חשבתי שדי בהגדרות של ה ביוס... לא כך?בברכה,SPC
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים עדיין לא הבנתי איך אני מטמיע את הDRIVER לתוך ההתקנה של WINDOWS ע"י התוכנות ששלחת.אני חשבתי שדי בהגדרות של ה ביוס... לא כך?אני יבהיר שובNLITE = בשביל אקספיVLITE = בשביל ויסטהאתה לא אמור להשתמש בשניהםזה תלוי באיזה וינדוס אתה הולך להתקיןוממה שרשמתה ^ מדובר באקספי כנראההדרייבר כלול פה איפהשהוhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/IMSM_V8101001.zipאתה צריך לשלב אותו,נראה לי שיש מדריך לNLITE בסטיקי בפורום וינדוס או תוכנהולא בהחלט לא דיי בהגדרות בביוס
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר טוב.אז קודם כל תודה רבה על העזרה.התקנתי באמצעות NLITE אחרי שהטמעתי את הדרייברים של RAID ICH10R ו AHCI הרלוונטים (אני מקווה...!)אם אני מבין נכון לא צריך ללחוץ F6 בהתקנה של וינדוס במקרה כזה, נכון?יופי.חילקתי את הכוננים הקשיחים לשני חלקים.1. אחרי שהתקנתי, איך אני יודע שבאמת מתבצע רייד1?2. איך אני מפרמט את מה שנשאר מהכוננים?בברכה,SPC
פורסם 2009 ביולי 516 שנים האם הטמעתה את הדרייברים מתיקיית ה32bit או 64bit ?אתה צריך לבחור בהתאם לסוג של האקספי.. ,לידיעתךוינדוס 32 ביט תומך עד 3GB זכרון (ויהיה לך 4 ממה שאני רואה^) זה עדיין יעבוד אבל רק 3GB יזוהואגב את הAHCI אתה לא צריך אבל לא משנהזה לא יגרום בעיות , וכן הבנתה נכון,כל המטרה היאלהטמיע את הדרייבר כדי שלא תצטרך לספק אותו בעתההתקנה, עכשיו בקשר לשאלות1. כל עוד הגדרתה בביוס בהתאם^^והטמעתה תדרייבר בדיסק התקנה של הוינדוסאין סיבה לחשוב שלא מתבצע,אתה לא תראהאת הדיסק קשיח השני במחשב שלי/my computerאבל סמוך עליי זה יעבוד כמו שצריך2. השאלה הזאת קצת לא מובנת,מזאת אומרת מה שנשאר?לא בטוח שהבנתי את השאלה הזאת נכון אבל בעקרוניתאת החלוקת מחיצות עושים בעת התקנת הוינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.