עבור לתוכן

החברת זיכרונות "CORSAIR" מומלצת?

Featured Replies

פורסם

הדגם הזה "CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24 : TR3X6G1600C8" מומלץ? , והחברה אמינה ומוכרת?

(המעבד הוא:I7 intel 920")

פורסם

החברה הזו היא בין המובילות בתחום הזיכרונות. אין איתה שום בעיה.

ספציפית לגבי הזיכרון הזה- אולי תמצא משהו זול יותר.

פורסם

מניסיון אישי, תבדוק שהלוח שלך תומך ספציפית בזכרונות אלו. יש QVL או שבאתר היצרן של הלוח או של הזכרונות.

יכול להיות מצב שאפילו שהזכרונות מוקרים ואיכותיים DDR2/3 לא יתאימו ללוח מסויים שתומך בסטנדרט הזה. אני אכלתי הרבה מסכים כחולים ומה רק לא כשהשתמשתי ב OCZ REAPER, הזיכרונות היו תקינים ועובדים עכשיו במחשב אחר ללא בעיה, אך בלוח שלי הם לא רצו לעבוד (STRIKER II). כשהחלפתי ל GSKILL כל הבעיות נפתרו.

פורסם

דימה, לפי תגובתך אני משער שלא ניסית לפתור את הבעיה בשום אופן. כלומר, חיברת את הזיכרונות, היו בעיות וישר החלטת שאין תאימות.

תגובתי היא שאתה מדבר שטויות, לחברות אין זמן לבדוק את כל הזיכרונות שקיימים, רשימת ה-QVL לזיכרונות היא בד"כ מאוד קצרה. גם כשהיא אינה קצרה אז היא לא שווה כלום ביחס לכמות העצומה של זיכרונות שקיימים על המדפים.

פורסם

מסכים עם NIKE לגמרי, הQVL מאוד מאוד מצומצמים ביחס לכמות הזכרונות שקיימים בשוק אבל הפתרון שדימה הציע הוא פתרון טוב וזה שווה בדיקה, חוץ מזה תבדוק אם הלוח שלך תומך בTRIPLE CHANNEL (כידוע רק לוחות של I7 תומכים בטריפל צ'אנל, לפחות מה שאני יודע)

פורסם

לא כל לוח X58 תומך ב-TC.

פורסם

מחזק את החברה מעלי.. חברה מעולה. אבל צריך לבדוק שאמא תומכת בTC..

פורסם

יש לו מעבד I7 920, זה יהיה מאוד מוזר אם הלוח הוא לא X58 וכל לוח X58 תומך TC.

CORSAIR חברה אכותית ביותר אבל יקרה בד"כ, כך שיש חלופות זולות יותר.

פורסם

יש לו מעבד I7 920, זה יהיה מאוד מוזר אם הלוח הוא לא X58 וכל לוח X58 תומך TC.

לא כל לוח X58 תומך ב-TC.

לדוגמא:

ה-Gigabyte שבסטיקי לוחות מומלצים.

פורסם
  • מחבר

איך הדגם "OCZ Platinum DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL7-7-7-24" הוא מומלץ?

פורסם

למה שלא יהיה?

תזמונים, מהירות- אחלה. יצרן- אחלה.

וזה נוגע גם ל-95% מהזיכרונות שתמצא בחנויות שברשת.

יהיה יותר פשוט אם תספק תקציב, מפרט, שימושים ואנחנו כבר נחליט מה יהיה הזיכרון הטוב ביותר בשבילך.

פורסם
  • מחבר

יצרן- אחלה.

החברה "OCZ" נחשבת טובה?

פורסם

כן כן כן

תתעניין קצת במדריכים ותחליט בעצמך על דגמים טובים

סה:כ בזיכרונות אין הרבה מה לשחק,תזמונים מהירות כמות heatpipes וזהו נראה לי

פורסם

חברת OCZ מאוד מקצועית אם אתה שואל.

באמת עדיף שתתן לנו תקציב ושימושים ונמצא לך את הטוב ביותר שקיים לדרישות/תקציב שלך.

פורסם

דימה, לפי תגובתך אני משער שלא ניסית לפתור את הבעיה בשום אופן. כלומר, חיברת את הזיכרונות, היו בעיות וישר החלטת שאין תאימות.

תגובתי היא שאתה מדבר שטויות, לחברות אין זמן לבדוק את כל הזיכרונות שקיימים, רשימת ה-QVL לזיכרונות היא בד"כ מאוד קצרה. גם כשהיא אינה קצרה אז היא לא שווה כלום ביחס לכמות העצומה של זיכרונות שקיימים על המדפים.

אז זהו שכן ניסיתי והפכתי את כל העולם כדי שהם יעבדות אפילו התקשרתי ל ASUS, וניסינו להגדיר ביחד את הטיימינגים, אבל שום דבר לא עזר לי ...

אם הייתי רוצה פשוט לחבר זיכרונות בלי לגעת בשום דבר אז לא הייתי קונה את STRIKER II בזמנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים