פורסם 2009 ביוני 2716 שנים הרבה פעמים כן.אני בכלל מתלבט אם לעשות הסדר או שלוש שנים. נראה לי שבסוף יצא הסדר אבל אין לדעת. אולי לתפקידים שאני רוצה חייבים שלוש שנים/קבע שנה או משהו כזה.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים udii למה הצבא היה לך פי 1000 יותר טוב מבצפר?דא,בצבא כשחוזרים הבייתה בסופי שבוע דבר ראשון שעושים זה הולכים לישון?חחחבגלל שהוא נפל על תפקיד שמתאים לו,זה לא ברור מאליו?אתה יכול לאכול הרבה מאוד קש בצבא,ואתה גם יכול לצאת עם תפקיד מדהים שבאמת תהנה ממנו וגם יעזור לך לשאר החיים,it's all up to you
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים ואללה בצבא אפשר להנות מכל תפקיד אם הבן אדם יהיה חיובי ולא יתבאס מכל דבר.אני נהג הובלה כל השירות שלי ואני נהנתי מכל רגע.יש הרבה אנשים שיחלקו עליי ויגידו שהובלה זה אחד התפקידים היותר גרועים אבל זה תלוי בבן אדם כמו שאמרתי.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אצלי במחלקה היה חייל שהיה לו תפקיד ממש טוב ועדיין הוא התבכיין כמו נקבה כל הזמן... והעבודה שהוא הייה מועיל בטובו לעשות היתה מחופפת לגמרי...מצד שני יש אנשים שחותמים קבע גם במקומות די מחורבנים...
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים ואללה גם אני חושב לחתום קבע המשכורת לא רעה בכלל יחסית למה שאני עושה בצבא ולמה שאני יעשה באזרחות.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים הבנאדם משתחרר עוד חודש וחצי, למה שהוא לא יהיה?אלא אם כן Ego-Maniac עשה קצת שטויותכי אני מעל שנה ושמונה בצבא ועדיין אין לי סמל בגלל שאין לי שלב 5 באיזה משהו של חרא לוגיסטיחיל האוויר והשטויות המטומטמות שלהם
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מה קשור לתוספת של הכסףובוא אני ישאל אותך משהו יותר עמוק מזהמה כואב לך שאני יקבל סמל? אני פחות טוב?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים לא אני לא ציני אני לא מסוגל להיות ציני כל השבוע הלך לי חרא רק קרו לי דברים רעים המחשב שלי בקנטים ועכשיו גיליתי שהכבל של הנינטנדו DS שלי אכל את עצמו ואין לי אין להטעין אותומה הנקודה שלך?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר קיבלתי באינטרנט את הדבר הבא:קציני מיון בנים קד"צ 14/7/2009 בשעה 09:00 מה זה אומר?אני לא אמור לראות קצין מיום ביום הגיוס?זה אומר שאני הולך עכשיו ואז אני לא הולך ביום הגיוס לקצין מיון?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר כן זה לפני הגיוס,27 יום לפני אם ניהיה מדוייקים חחאז בעצם באותו יום הוא יתן לי כל מיני אפשרויות של תפקידים שמהם אני אצטרך לבחור אחד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.