עבור לתוכן

אז זהו...נגמרה עוד תקופה בחיים

Featured Replies

פורסם

כמובן, על הדרך הם גם דואגים לכל חייל למקלחת פרטית, מזרנים אורתופדיים, וכזו קוביית שוקולד מנטה על הכרית לפני השינה.

...הולך להיות לך כזה שוק בגיוס.

• תגובות 126
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אויייי לאאאאאא, נוסו על נפשכםם!!!

חן תוקף בשאלות מיותרות שוב!! :2gunsfiring: :2gunsfiring: :coolman:

פורסם

עוד לא הייתי בצבא,אבל מין הסתם אני בטוח שבגלל שהמדינה משקיעה הון בצבא,הם הרבה יותר מתחזקים את המבנים הצבאיים,לא?

המדינה משקיע בצבא, לא בנוחיות לחיילים... חיילים זה אלו שמתחזקים את הצבא

פורסם
  • מחבר

אבל בכל מקרה,בצבא אולי מבחינת משמעת יותר קשה מבצפר...אבל יש יותר חופשיות בצבא כי אין דבר כזה הפרעות,כרטיסים אדומים וכו',אפשר לדבר עם מי שרוצים מתי שרוצים ואין את המורה שאומר לך אסור לך לדבר וכו'...

פורסם

אבל בכל מקרה,בצבא אולי מבחינת משמעת יותר קשה מבצפר...אבל יש יותר חופשיות בצבא כי אין דבר כזה הפרעות,כרטיסים אדומים וכו',אפשר לדבר עם מי שרוצים מתי שרוצים ואין את המורה שאומר לך אסור לך לדבר וכו'...

יכולים להשאיר אותך שבת יש מפקדים יש אימונים יש עבודות רס''ר ויש כלא

פורסם

איך קוראים למשחק עם הדמות הזאת? נוסטלגיה משוגעת :coolman:

פורסם

תלוי מתי

בטירונות ובקורס זה זוועה

בסדיר זה בסדר

פורסם

חן, אתה לגמרי חי באשליה.

אני אפילו בלי צו ראשון ואני יודע שצבא זה חרא.( למרות שאני צרכתי המון מידע בנושא.)

פורסם

כה הא? תתחיל לדבר באמצע מסדר סופ"ש לפני שחרור ותגיד לי איך האוכל בכלא שחבריך הטובים הכינו לך במלוא הכסף של המדינה. טעים להיות חופשי? ;)

עכשיו ברצינות, אם אתה חושב שהצבא זה קייטנה והכל טוב ויפה אז אם כאפה הצענו בעבר ולא עזר אז אני אמליץ על שוקר או לקחת מזלג ולתקוע בשקע- זה יותיר בך הלם מספיק גדול שתבין שאתה לא הולך להיות בקיריה עם מזגן סופר אינוורטר החדש של טורנדו אלא באיזה פחון מתקופת הבריטים ושהחיים בצבא לא ורודים ואז... אולי אז.. תגיד שהבצפר היה "צ'כונה" במלוא המובן.

המבחנים, התרגילים והמבנים המתפרקים לא יעלמו ותמיד יקיפו אותך אלא אם תמצא מקום בו זה לא קורה ואז נשמח אם תספר לנו....

אז בהצלחה חן והעיקר העיקר- תהנה בטירונות! :xyxthumbs:

פורסם

אל אם אתה מש"ק ממטרות כמובן... :silly:

פורסם

^^^

זה אחלה ג'וב לימי הקיץ שהם מרבים הימים במדינה שלנו. :lol:

פורסם

איזה כיף זה נושאים של חן מ :)

פורסם

איך קוראים למשחק עם הדמות הזאת? נוסטלגיה משוגעת :coolman:

coolspot

http://en.wikipedia.org/wiki/Cool_Spot

חן מ תעשה טובה תפסיק עם הספקולציות

"אבל אולי אם הצבא זה כך וכך אז..."

הולכים לקרוע לך את התחת כל כך שאתה תרצה לשים תחתוני אדמנטיום

פורסם

תחתוני אדמנטיום?

פורסם

וואלה אחי אם היה לי כישרון בציור הייתי מכין תמונה של זה אבל בגלל שאין לי תחשוב על השלד של וולברין ותדמיין את זה בתצורת תחתונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים