פורסם 2009 ביוני 2516 שנים כמובן, על הדרך הם גם דואגים לכל חייל למקלחת פרטית, מזרנים אורתופדיים, וכזו קוביית שוקולד מנטה על הכרית לפני השינה....הולך להיות לך כזה שוק בגיוס.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אויייי לאאאאאא, נוסו על נפשכםם!!!חן תוקף בשאלות מיותרות שוב!! :2gunsfiring: :2gunsfiring: :coolman:
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים עוד לא הייתי בצבא,אבל מין הסתם אני בטוח שבגלל שהמדינה משקיעה הון בצבא,הם הרבה יותר מתחזקים את המבנים הצבאיים,לא?המדינה משקיע בצבא, לא בנוחיות לחיילים... חיילים זה אלו שמתחזקים את הצבא
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים מחבר אבל בכל מקרה,בצבא אולי מבחינת משמעת יותר קשה מבצפר...אבל יש יותר חופשיות בצבא כי אין דבר כזה הפרעות,כרטיסים אדומים וכו',אפשר לדבר עם מי שרוצים מתי שרוצים ואין את המורה שאומר לך אסור לך לדבר וכו'...
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אבל בכל מקרה,בצבא אולי מבחינת משמעת יותר קשה מבצפר...אבל יש יותר חופשיות בצבא כי אין דבר כזה הפרעות,כרטיסים אדומים וכו',אפשר לדבר עם מי שרוצים מתי שרוצים ואין את המורה שאומר לך אסור לך לדבר וכו'...יכולים להשאיר אותך שבת יש מפקדים יש אימונים יש עבודות רס''ר ויש כלא
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אבל בכל מקרה,בצבא אולי מבחינת משמעת יותר קשה מבצפר...אבל יש יותר חופשיות בצבא כי אין דבר כזה הפרעות,כרטיסים אדומים וכו',אפשר לדבר עם מי שרוצים מתי שרוצים ואין את המורה שאומר לך אסור לך לדבר וכו'...תלוי מתי בטירונות ובקורס זה זוועה בסדיר זה בסדר
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים חן, אתה לגמרי חי באשליה.אני אפילו בלי צו ראשון ואני יודע שצבא זה חרא.( למרות שאני צרכתי המון מידע בנושא.)
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים כה הא? תתחיל לדבר באמצע מסדר סופ"ש לפני שחרור ותגיד לי איך האוכל בכלא שחבריך הטובים הכינו לך במלוא הכסף של המדינה. טעים להיות חופשי? עכשיו ברצינות, אם אתה חושב שהצבא זה קייטנה והכל טוב ויפה אז אם כאפה הצענו בעבר ולא עזר אז אני אמליץ על שוקר או לקחת מזלג ולתקוע בשקע- זה יותיר בך הלם מספיק גדול שתבין שאתה לא הולך להיות בקיריה עם מזגן סופר אינוורטר החדש של טורנדו אלא באיזה פחון מתקופת הבריטים ושהחיים בצבא לא ורודים ואז... אולי אז.. תגיד שהבצפר היה "צ'כונה" במלוא המובן. המבחנים, התרגילים והמבנים המתפרקים לא יעלמו ותמיד יקיפו אותך אלא אם תמצא מקום בו זה לא קורה ואז נשמח אם תספר לנו.... אז בהצלחה חן והעיקר העיקר- תהנה בטירונות!
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים איך קוראים למשחק עם הדמות הזאת? נוסטלגיה משוגעת :coolman: coolspothttp://en.wikipedia.org/wiki/Cool_Spotחן מ תעשה טובה תפסיק עם הספקולציות"אבל אולי אם הצבא זה כך וכך אז..."הולכים לקרוע לך את התחת כל כך שאתה תרצה לשים תחתוני אדמנטיום
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים וואלה אחי אם היה לי כישרון בציור הייתי מכין תמונה של זה אבל בגלל שאין לי תחשוב על השלד של וולברין ותדמיין את זה בתצורת תחתונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.