עבור לתוכן

Command & Conquer 4 - תמונות פורסמו בעמוד 2

Featured Replies

פורסם
Play in the first RTS game with MMORPG-like player progression in which you are rewarded every time you play. Every unit you kill in single player, multiplayer, or skirmish gives you experience points that allows you to level up your abilities and unlock new units, powers, and upgrades to your arsenal

מקווה שלא חשבת שהפכו את זה ל RPG כן?

פורסם

וזה לא מטומטם? אני רוצה לשחק בלי כל מיני שטויות של השגת נשקים וכו'... מה זה פה, Team Fortress 2?! (טפו! איך שוואלב הרסו אותו...)

פורסם

אני דווקא אוהב את הרעיון.

פורסם
  • מחבר

זה נשמע לי שהם ינסו לעשות את מה שעשו בWarhammer 2

עריכה:

יש תמונות!

http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandandconquer4/news.html?sid=6213111&tag=topslot;thumb;1

מתוך הראיון:

Designer, storywriter, and campaign lead Samuel Bass explains these new features and confirms that the game will have no digital rights management software.

Our storyline begins in 2062, 15 years after Command & Conquer 3: Tiberium Wars and the Temple Prime incident that led to the Scrin alien invasion and Kane's "death." In the ensuing years, Tiberium entered its next evolutionary state, rapidly expanding across the Earth and rendering our home world all but uninhabitable; the very fate of the human race hangs in the balance. Just as this sense of impending apocalypse reaches its apex, the always-enigmatic Kane resurfaces and heads straight for GDI headquarters. And this is about how much I can tell you right now without risking my life.

While we are very proud of the work done [for] console versions of our previous titles, we are developing Command & Conquer 4 exclusively for the PC

עריכה 2:

The unrated game will ship sometime in 2010 for the PC

http://www.gamespot.com/news/6213140.html?tag=latestheadlines;title;1

פורסם

נראה מעולה!

במיוחד שובה של הממוטה האימתנית מ-Tiberian Sun. נראה שגם ה-NOD החליטו להתחמש בענק משלהם.

חששתי לאיך תיראה הגרפיקה של המשחק, אני שמח שהיא ממשיכה את האווירה הריאליסטית של C&C3,

בניגוד ל-Red Alert שנראה כמו משחק אסטרטגיה של צבאות צעצוע.

--------------

ולא הבנתי את ההצהרה הנ"ל-

the game will have no digital rights management software.

איזה זכויות בדיוק אין להם ומה משתמע מזה?

פורסם

זה נראה שהמשחק הלך קדימה [בשנים]

פורסם

ולא הבנתי את ההצהרה הנ"ל-

the game will have no digital rights management software.

איזה זכויות בדיוק אין להם ומה משתמע מזה?

פורסם

הבנתי. פחות כאב ראש עבורנו.

זה נראה שהמשחק הלך קדימה [בשנים]

כפי שציינו- 15 שנה קדימה לאחר מלחמת הטיבריום (שזה C&C3).

פורסם

נראה כמו 15 מליון שנה :hat:

נכנסנו לעידן הרובוטריקים -שלא כל כך חביב [נראה כמו מסע בין כוכבים]

אבל אולי י-פ-ת-י-ע

פורסם
כאן נאמר שההגנה תהיה חובה להתחבר לאינטרנט בזמן המשחק, גם בSP. לא קניתי את Uprising ואני לא אקנה גם את זה - יש גבול.
פורסם

למה החובה הזו?

פורסם

נראה כמו 15 מליון שנה :hat:

נכנסנו לעידן הרובוטריקים -שלא כל כך חביב [נראה כמו מסע בין כוכבים]

אבל אולי י-פ-ת-י-ע

חבל שפיספסת את Tiberian Sun, שהיה בזמנו בפיתוח של Westwood.

אם היית משחק בו לא היית חושב ככה.

פורסם

כאן נאמר שההגנה תהיה חובה להתחבר לאינטרנט בזמן המשחק, גם בSP. לא קניתי את Uprising ואני לא אקנה גם את זה - יש גבול.

בדיוק הסיבה שבגללה גם אני מאוד בררן במשחקים שאני קונה היום, רק בסטים לפעמים אני קונה משחקים ישנים במחזיר זול שאני לא מוצא בשום מקום (כמו ABE ODD WORLD למשל) אבל היום לא פחות חשוב לי שהמשחק שאני קונה יהיה שלי גם כשאני קונה מחשב חדש \ מתקין על מחשב נוסף \ משדרג מחשב קיים. יותר ממספרד סיריאלי אין צורך היום, כי שרוצה גם ככה יוריד.

אני מקווה שבמשחק ה-MECHWARRIOR החדש לא יהיו מלא הגנות.

פורסם

בדיוק. עד היום לא נתקלתי בהגנה כלשהי שלא נפרצה, אז מה הטעם? החברות שמשתמשות בהגנות כאלו רק פוגעות ומקשות על הלקוחות שלהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים