עבור לתוכן

Command & Conquer 4 - תמונות פורסמו בעמוד 2

Featured Replies

פורסם
will feature role-playing-style character classes

זה בדיוק מה אני שונא בRTSים החדשים, כל לכל חייל מושתן יש אפשרויות מיוחדות ויכולת לעלות בדרגות. זה הופך את המשחקים לסיוט של micro-manage. הרי בכל מקרה התפקיד של רוב החיילים שאני "בונה" הוא לספוג אש ולמות בזמן שאחרים מאגפים את האויב. ודרך אגב, הקרובות נראים יותר טוב שמאות חיילים ורכבים "חלשים" נלחמים ומתפוצצים ולא כמה יחידות עילית בודדות.

פורסם

זה בדיוק מה אני שונא בRTSים החדשים, כל לכל חייל מושתן יש אפשרויות מיוחדות ויכולת לעלות בדרגות. זה הופך את המשחקים לסיוט של micro-manage. הרי בכל מקרה התפקיד של רוב החיילים שאני "בונה" הוא לספוג אש ולמות בזמן שאחרים מאגפים את האויב. ודרך אגב, הקרובות נראים יותר טוב שמאות חיילים ורכבים "חלשים" נלחמים ומתפוצצים ולא כמה יחידות עילית בודדות.

בגלל זה סדרת טוטאל וור תשלוט ביקום!

פורסם

זה הולך להיות מעניין. נחכה לעוד פרטים :)

פורסם

קצת מידע שאספתי מהפורום הרשמי של C&C:

המגזין GameStar טוען שמשחק המשך בסדרה פופולרית ייחשף ב-27 ליולי.

בכתבה נרשם:

Behind this picture is the continune of a popular game series, that gamestar is going to announce next month. We are in the USA, to be the first magazine that gets the look on a playable version and the infos of the stage of progress...

הנה המגזין בגרמנית, הפרסום רומז שהתמונה המטושטשת שייכת למשחק:

http://static.f7c-network.com/data/media/2313/CNC4_GS_ANKUENDIGUNG.jpg

בהמשך, אחד החבר'ה שם הוריד את המסיכת טשטוש בעזרת PhotoShop וחשף שזו תמונה מ-C&C3:

http://img194.imageshack.us/img194/5160/comparison3c.jpg

בנוסף, מגזיני המשחקים השונים הוסיפו את הכותר C&C4 למאגר שלהם. ב-IGN זה מצויין בגדר שמועה.

המגזין GameStar מציין תאריך שחרור למשחק- שנת 2010. את האמינות שלו ניקח כרגע בערבון מוגבל, למרות שהדבר בהחלט ייתכן:

http://www.gamestar.de/spiele/strategie/45150/command_conquer_4.html

פורסם
  • מחבר

בהמשך, אחד החבר'ה שם הוריד את המסיכת טשטוש בעזרת PhotoShop וחשף שזו תמונה מ-C&C3:

http://img194.imageshack.us/img194/5160/comparison3c.jpg

אני לא קונה את זה, אפילו לא לשניה.

הוא פשוט שם את התמונה השניה מלמטה והוריד את השקיפות של השכבה הראשונה (העליונה).

פורסם

אני לא בטוח שאני איתך-

אז אתה טוען, שאותו בחור מהפורום של C&C לא חשף מה יש מאחורי התמונה שפורסמה במגזין?

פורסם

איך אפשר להסיק אחרת?

נראה לי שהם מנסים לעשות בלגן כדי לתגבר את הציפיה.

אולי הבחור ההוא בכלל מתחזה ;)

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שאני איתך-

אז אתה טוען, שאותו בחור מהפורום של C&C לא חשף מה יש מאחורי התמונה שפורסמה במגזין?

Yep.

I'll install PS tomorrow and I promise to do the same thing, only that my picture will reveal something else.

פורסם

גם אם אתה צודק- אז מה האינטרס האפשרי שלו?

הוא בסה"כ הראה שאין להם תמונה מהמשחק החדש, אלא תמונה מטושטשת של C&C3 Tiberium Wars.

המגזין הגרמני שפירסם את הידיעה המרעישה עם התמונה שתיחשף- הוא זה שמנסה לעשות את הפרסום. לעצמו כמובן.

הבחור עם הפוטושופ הוא לא העניין בסיפור הזה.

פורסם
  • מחבר

הוא בסה"כ הראה שאין להם תמונה מהמשחק החדש, אלא תמונה מטושטשת של C&C3 Tiberium Wars.

No, I'm saying his picture is a fake.

You can't just undo the mosaic effect.

פורסם

נכון , ניחוש שלי שזו פשוט תמונה מc&c3 שערכו אותה והוא פשוט ב"פוקס" מצא אותה וטען כאילו הוא הוריד את האפקט של הפוטושופ.

פורסם

או.קיי, הבהרתם את הנקודה.

מעניין לראות איזה צבאות נזכה לראות ב-C&C4.

הרי העלילה תתרחש 15 שנה לאחר המשחק האחרון, כאשר מלחמת הטיבריום הגיעה לקיצה.

זה ברור מאליו שה-GDI וה-NOD יהיו שם. השאלה מה יקרה ל-Scrin? גזע שלישי חייזרי היה תוספת מעניינת לסדרה.

ההימור שלי הוא שה-Scrin יסיימו את חלקם במערכה ויוצג בפנינו גזע חוצני נוסף.

By the way- nice English practising for the online matches Lazy :-*

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
Play in the first RTS game with MMORPG-like player progression in which you are rewarded every time you play. Every unit you kill in single player, multiplayer, or skirmish gives you experience points that allows you to level up your abilities and unlock new units, powers, and upgrades to your arsenal.

:'( :'( :'(

טוף נו, איפה הבטא שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים