פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחיריםוגם עוד שאלהאני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים קודם כל רק שיהיה ברור,אי אפשר "להגדיל"דיסק קשיח קיים אלא רק להוסיף חדשכדאי לך להגדיל קצת תתקציב,ב230אפשר לקנות 320GB וב270-280 500GBלדעתי לא משתלם לקנות פחות מ500וכן אתה בהחלט יכול להרכיב ולהגדיר לבדזה לא דבר מסובך,אבל כמובן שתצטרךלוודא מספר דברים ,קודם כל תצטרךלבדוק אם יש לך חיבור פנוי בלוח אםולקבוע אם מדובר בחיבור SATA או IDEבכללי SATA עדיף,בנוסף אם אין לך כבלנתונים אז תצטרך לקנות אחד ואלא אם יש לךאוסף של ברגים כשאתה קונה ודא שמביאים לך 3זה הולך ככה: שתי ברגים מצד שמאל ובורג אחדמצד ימין,וכמובן שתצטרךלהשכיב את המארז לפני שאתה מרכיבאם יש יש לך בלוח חיבור SATA והלוח שלך תומך בתקן SATA1 ולא 2אז תצטרך לג"מפר את הדיסק קשיח בהתאםכדי שיזוהה בכלל,לאחר שאתה מחבר תדיסק קשיחתצטרך להכנס לביוס ולבדוק שסדר האתחול מוגדרבהתאם,וגם דיסקים קשיחים באים מהמפעל ללא מחיצות אז תצטרך ליצור מחיצה אחת או יותר אםהניהול דיסקים המובנה בוינדוס,יש מדריך לזה בסטיקיועצה שלי,לפני שאתה מתחיל להשתמש בו תוודאשהוא אכן במצב תקין (תוריד תתוכנת אבחון של היצרןצרוב ותאתחל ממנה ותריץ תמבדק) עריכה : דבר ששכחתי לציין הוא החיבור כוח,אם אין לךבספק כוח מולקס פנוי (אם IDE) או חיבור כוח לSATAאז תצטרך לקנות גם מפצל/מתאם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.