עבור לתוכן

מחפש מסך 24" טוב (למשחקים ולסרטים) תקציב 1700

Featured Replies

פורסם

אני צריך אותו למשחקים ולסרטים באופן שווה..

תקציב 1700 בערך לא רוצה לחרוג יותר מדי

יש לי מחשב חדש וכרטיס מסך ATI 4870HD 512

אני מעדיף שהוא יהיה כבר 24" אם כבר אני קונה מסך שיהיה איתי לתקופה ושיהיה FULLHD כי אני מתכנן לראות בתכנים אלו ואם יש אחד כזה שהוא 2MS למשחקים אז מצוין

השאלה שלי ותהיו באמת אמיתיים כי אין לי מושג האם הכרטיס מסך שלי יעבוד טוב במשחקים על 24" ואם לא אז במקסימום אני יכול להוריד רזולציה כמו של 22" ולראות אתה המשחק כמו כאילו יש לי 22" נכון?

פורסם

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=719963

מסך מצויין, 24" FHD עם 2MS, PIVOT וכל הארגונומיה שאפשר לבקש, וכמובן יחס 16:9. יש לי אחד כזה שקניתי לפני כ10 חודשים ולא היו לי בעיות איתו, צבעים ממש יפים, אין מריחות, ות'אמת שלא מצאתי על מה להתלונן עליו אפילו. סרטי FHD נראים מדהים, משחקים גם כיף בטירוף. כמובן לאחר זמן מסויים של שימוש הכל נהיה נוח וזה לא שאי אפשר לגלוש באינטרנט והוא גם ככה כבר לא יראה לך כזה רחב.

בקשר לשאלה שלך כן אפשר להוריד לרזולוציה נמוכה יותר ולא יהיה הבדל עד כדי כך משמעותי, וגם ככה יש לך כ. מסך לא רע. רק קח בחשבון שחלק נכבד מהמשחקים לא תומכים ברזלוציות של 16:9 (החדשים כבר כמעט כולם לדעתי תומכים) - כך שבחלק אולי תצטרך לבחור רזולוציה שהיא 16:10 וכך יש מתיחה. כנס לכאן ותבדוק משחקים שחשוב לך שתוכל לשחק כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

עוד המלצות? או שזה הכי טוב לתקציב שלי?

פורסם

יש עוד אבל שתי המסכים האלה די ממצאים

שניהם מצוינים ובמחיר טוב

תבחר אחד מבין שניהם

אם בכל זאת תרצה עוד תודיע לי

פורסם
  • מחבר

מה עם הSMASUNG T240?

למה אתם לא מציעים אותו?

פורסם

והייתי מציע את ה-Samsuing 2443BW. גם עם Pivot וכל הארגונומיה, אבל רזולוציה של 1920x1200 שזה יותר טוב מ-1920x1080.

פורסם
  • מחבר

תתיחסו לכרטיס מסך שלי ירוץ לי טוב ברזולציות האלה?

ומה זה אומר הרזוליה הזאת שהבאת 1920X200 מה זה אומר מבחינתי על סרטים ומשחקים?

פורסם

אגב, נא להכניס את התקציב לכותרת.

כרטיס המסך שלך יסתדר יופי עם הרזולוציה.

פורסם

שהמסך יותר גבוה, פחות רחב. לסרטים זה קצת חסרון, לפי דעתי למשחקים ולעבודה שוטפת זה יתרון עצום. אני אישית קניתי 2443BW לפני קצת יותר משבוע ואני נהנה מכל רגע.

וכן, לכרטיס מסך שלך לא תהיה שום בעיה להתמודד עם 1200*1920 ברוב המשחקים. לי יש HD4850 של PALIT בגרסה הרגילה והכל רץ מעולה (PROTOTYPE,UT3 על מקס')- אני מאמין שבעיות יהיו קצת בGTA IV בהגדרות הגבוהות יותר, וכמובן בקרייסיס, למרות שאני מניח שתוכל להריץ על VERY HIGH הכל.

אם כן, מצטרף להמלצה על 2443BW..

פורסם
  • מחבר

זה מסך יחסית ישן לא?

ויש לו 5 MS שזה לא כזה טוב למשחקים...

מה אתם אומרים על החדשים של LG?

2453

2353

?

ומה ההבדל בין ה2443BW לT240 של סמסונג?

פורסם

מזה משנה אם הוא ישן? הוא מעולה..

נתונים יבשים לא אומרים דבר, אתה לא תשים לב להבדל בין 5MS ל2MS, בהתחייבות. אני משחק עליו ונהנה מכל רגע.

לא מכיר את הדגמים האלה של LG, ההבדל בין ה2443BW לT240 הוא במחיר, כ200 שקל הבדל לטובת ה2443, בPIVOT, שאין בT240, ובעיצוב, שזה כבר עניין של דעה. אני אישית מעדיף בהרבה את העיצוב של ה2443, אבל זו החלטה שלך.

פורסם

אהם, אהם...

נא להכניס את התקציב לכותרת.

פורסם

תראו מבין גדול במסכים אני לא ויש לי עוד הרבה מה ללמוד...

אבל אני לא מצליח להבין למה לו לקנות את ה-Samsung 2443BW

זה נכון שהוא מסך מעולה, אבל ישן

מזה משנה אם הוא ישן? הוא מעולה..

נתונים יבשים לא אומרים דבר, אתה לא תשים לב להבדל בין 5MS ל2MS, בהתחייבות אני משחק עליו ונהנה מכל רגע.

לא מכיר את הדגמים האלה של LG, ההבדל בין ה2443BW לT240 הוא במחיר, כ200 שקל הבדל לטובת ה2443, בPIVOT, שאין בT240, ובעיצוב, שזה כבר עניין של דעה. אני אישית מעדיף בהרבה את העיצוב של ה2443, אבל זו החלטה שלך.

אלא טיעונים שאני יותר רגיל לשמוע בשתי סיטואציות והם?

1.אם הוא ממש ממש יותר זול אז שווה את זה

2.זה היחיד שנכנס לך בתקציב אז לא נורא

וזה לא נכון כי הוא יקר כמו כל מסך אחר (חדיש) שהציעו לו פה

אז למה?

:s05: :s05:

פורסם

אז מה אם הוא ישן? מסך זה לא מעבד שכל דור חדש שיוצא מגדיל את הביצועים. ה-DELL 2007FP שלי הוא ישן, לכאורה, אבל הוא מסך איכותי שאין שום דבר שמתקרב אליו אפילו בשוק היום ברמות במחיר שבהם קניתי אותו.

ה-2443BW הוא מסך מעולה, ויש לו יתרון בארגונומיה - אפשר להתאים גובה, זווית, לסובב את הבסיס וגם את המסך כולו למצב אנכי (למרות שזה האחרון כנראה לא ממש שימושי במסך 24" ובטח לא לשימושים שהוצהרו).

הוא לא יותר יקר מהאחרים, ולהבדיל מהם מציע רזולוציה יותר גבוהה, אז למה ללכת על משהו פחות טוב? בגלל נתון מטומטם וחסר חשיבות כמו 2MS? כדי שתוכל להגיד לכל החברים שלך "יש לי מסך 2MS, אני כזה מגניב"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים