עבור לתוכן

הלוח שלי (די ישן) כנראה הלך. מה אני יכול לעשות עם שאר הרכיבים?

Featured Replies

פורסם

היי

כפי שאפשר לראות יש לי מחשב די ישן, שכשהיה חדש הוא היה די חזק.

אחרי שהלוח עשה לי צרות מפה ועד הודעה חדשה, עושה רושם שהוא כבר לא שמיש כ"כ. כלומר אפשר להפעיל את המחשב אבל אלא אם כן הטמפרטורה בחדר ממש נמוכה הוא יתקע לאחר מס' דקות ומרגע שזה קורה נגמר הסיפור.

כרגע נראה שיש סיכוי טוב שאני אקבל זיכוי על הלוח לפי מה שהוא שווה היום מ-DFI. שזו בדיחה עצובה מאוד. כי ממה שהבנתי לא ניתן להשיג היום בכלל לוחות של סוקט 939.

מה שמשאיר ברירה בודדת: יחד עם הלוח חייבים להחליף גם מעבד וזכרון, ואם כבר מחליפים אז לא נראה לי לעניין להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי.

מה שמשאיר אותי עם רכיבים שעלו *המון* כסף בזמנו :

- מעבד אופטרון כפול ליבה מדגם 165

- זכרון GSKILL DDR1 500Mhz מסדרה HZ

- כרטיס מסך Radeon X1800XT 512

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה למכור אותם, אבל גם אם אני אמצא קונה (וזה "אם" גדול מאוד) השווי של הרכיבים יהיה נמוך בטח ובטח ביחס לכמה שהם עלו... :(

אתם יכולים להעריך כמה אני יכול לבקש עבור הרכיבים הנ"ל? ואולי מישהו בכל זאת מכיר מקום שבו אפשר להשיג לוח עבוד סוקט AMD 939?

תודה מראש...

פורסם

זה תלוי מה אתה צריך מהמחשב שלך... אם אתה צריך שדרוג אז כדאי לעשות את זה כבר עכשיו. אם אתה מרוצה מהמחשב, כדאי לך לעשות את מה שליאור הציע...

פורסם
  • מחבר

וואללה שיחקתם אותה, אם באמת אוכל לקנות לוח 939 בהשקעה כזו ולהשמיש את המחשב זה יהיה אחלה.

דיברתי עם החנות ואמרו שכרגע אין אצל היבואן אבל בהמשך אולי יהיה.

לשדרג אותו כמובן יהיה עדיף אבל איך שאני מכיר את עצמי זה יצא לי גם פי 20 יותר יקר. (6-7K)

פשוט הטכנאי בחנות שהאחריות שלי אצלהם נשבע לי בכל היקר לו שאין להשיג את הלוחות האלו אז לא חיפשתי גם.

תודה לכם

פורסם

עדיין ישנה אחריות? תנסה לממש אותה.

במידה ולוח הינו תקול ולחנות/יבואן אין לוח זהה במלאי אז הם חייבים לספק לוח חלופי דומה.

במידה וזה המצב אך אין לחנות/יבואן לוח בעל אותו סוקט

וגם

במידה ורכשת מהם גם יתר המערכת

אז אני מניח שהם חייבים להחליף לך את כל הרכיבים הנחוצים בשביל להחזיר לך מערכת דומה במסגרת האחריות.

זו השערה שלי, אין לזה שום ביסוס. סתם הגיוני.

פורסם
  • מחבר

תראה

הלוח אכן נקנה עם שאר המערכת. אבל בשום שלב לא הזכירו אופציה כזו של החלפת חצי מחשב.

אני מניח שאני צריך לנבור בכתב האחריות...

העניין הוא גם, שהבאתי את המחשב עם הבעיה (הבעיה היתה קיימת בעקרון כשנה אבל התחילה בצורה קלה והחמירה עם הזמן) חודש לפני תום האחריות

המחשב ישב במעבדה במשך חודש ולאחר חודש הטכנאי הגיע למסקנה שהבעיה נובעת מהכרטיס קול (כרטיס מקצועי, לא זה המובנה בלוח)

הוא אמר שהוא התקין עותק נקי של חלונות באשר הכרטיס מחוץ למחשב והבעיה נפתרה.

אז לקחתי את המחשב אלי, הוצאתי את הכרטיס וניסיתי להתקין חלונות על דיסק חדש לגמרי... הכי רחוק שהגעתי לאחר מספר נסיונות היה 15% פרמוט ולאחר מכן המחשב... נכון, נתקע.

אז החזרתי אותו למעבדה, הפעם לאחר שהאחריות נגמרה פורמלית. הטכנאי הבטיח שבמקרה זה האחריות עדיין תופסת.

פורסם

אם יש לך אחריות על כל המחשב, אז תנצל אותה. אתה מביא להם את המחשב ומבחינתך אתה לא מבין כלום במחשבים והם חייבים לפתור את הבעיה באיזו דרך שהם רוצים כך שמבחינתך (כמישהו שלא יודע איזה רכיב יש לו במחשב) אתה תקבל מחשב עם ביצועים זהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים