פורסם 2009 ביוני 2316 שנים שלום נתקלתי בבעיה שניראית כפשוטה אך אינני יודע לפתור אותהיש ברשותי את התוכנה nero express ואני רוצה לצרוב סרט עם סימות avi בDVD כך שהוכל ליראות את הסרט במכשיר ה DVD שנמצא בסלון איך אני עושה את זה?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים כי אם ה-DVD שלך קורא DVIX אפשרי לצרוב את הסרט AS-IS, בדיוק כמו שאתה צורב סרט לצפייה במחשב.אם לא, הסרט יצטרך לעבור המרה ל-MPEG2, דבר שיכול לקחת בין חצי-שעה לכמה שעות טובות.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים פשוט מאוד:אם הוא קורא divx, אז אתה יכול פשוט לצרוב את הקובץ על הדיסק כdata (תשתמש באופציה make data disc).אם לא, אז אתה צריך להמיר את הסרט לפורמט של DVD. בשביל זה אתה צריך תוכנה אחרת, כמו nerovision express או avi2dvd.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר המכשיר בסלון אכן קורא בפורמט Divx ניסיתי לצרוב את הסרט עם סיומת ה avi כDataכשהכנסתי את הדיסק למכשיר קיבלתי בתגובה הודעה "Unknown disc"אני מודה לכם על התגובות יש פתרון מישהו?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אז אחת משתי אפשרויות:או שהנגן לא יודע לקרוא את הסוג הספציפי של הדיסק (זה יכול לקרות במכשירים מסויימים עם דיסקים של חברות מסוימות)או שהנגן לא יודע לקרוא את הקידוד הספציפי של הקובץ הזה.פתח את הקובץ בתוכנה GSpot כדי לבדוק איזה קידוד יש לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.