פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אז ככה אצלי במכללה כמו בכל מכללה אולי מלבד איזה מכללת אבו סנאן וסכנין יש רשת wifi והוא מראה לי בנטבוק רק קו אחד ויש המון ניתוקיםזה עובד לאט וממש מעצבן, לעומת זאת אצלי חבר שלי יש לנובו N500 אצלו מראה כמעט תמיד 4 קווים של קליטה.יש לי את ה אסוס 1000HE ויש לי תקן N גם לפי מה שידועה לי אז מזה יכול להיות לה ישלו קליטה טובה משלי משמעותית?אני אפילו טיפה התעכזבתי מהעובדה הזאת. תודה.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים האיכות של המקלט האלחוטי, או האיכות של האנטנה (או אנטנה שלא חוברה כראוי). לפעמים גם דרייבר.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר אז אתה מציעה לי לנסות לעדכן דרייבר ואם לא לפנות לשירות תמיכה טכנית לבירור?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר עדכנתי דרייבר של אסוס 1005HA כתוב היה שזה משפר את הקליטהאחרי ההתקנה המחשב מיד קלט מספר רב יותר של ראוטרים אבל את המבחן המיתי אני יעשה במכללהחבר שיש לו גם נייד וגם נט בוק אמר לי שזה ככה ואין מה לעשות אין לנטבוקים יכולת קליטה כמו של הניידים ואין מה לעשות עם זהבכל מקרה טובה.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים בעקרון צפוי שהלנובו ידע לקלוט יותר טוב מהנטבוק שלך, אבל לא אמור להיות הבדל ענקי
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר לדעתי 4 קווים לעומת קו אחד זה הבדל גדול יחסיתנראה כמה קוים יהיו אחרי העדכון ששמתי לו.איך אני עושה עדכון לביוס? זה מסוכן?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר נראה שכן בכל אופן הנטבוק גם קולט לא רע עכשיו אני קולט קליטה אצל שכנים כשחלונות סגורים ויש לי 2 קווים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.