פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אהלן אהלן, יש לי נייד compaq nx7400 שלא נדלק (בטריה חדשה, וגם כשהיא בחוץ המחשב לא נדלק). אין לי כ"כ ניסיון ביידים, זה הראשון שלי שיש לו בעיה. זה מן הסתם ספק כוח, נכון? אם כן, איך אני מחליף לו? אני אמור לקנות אחד שמתאים לדגם שלי ספציפית? תודה רבה רבה, איתמר
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים זה יכול להיות ספק הכוח, אבל אם הוא לא נדלק גם עם סוללה טעונה, אז זה לא ספק הכוח, אלא, כנראה, איזשהו רכיב על לוח האם.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר לא, הנורית לא נדלקת כשאני מחבר את המחשב לטעינה (עם הסוללה כמובן). אבל גם אם הסוללה היית מלאה, לא היית לו דרך להעביר את זה לחלקים של המחשב אם הספק כוח שרוף, לא? כיף שיש פורום איכותי ישראלי
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים כשאתה אומר "ספק", אתה מתכוון למטען (חיצוני למחשב), או למעגל החשמלי בתוך המחשב שמקבל את החשמל מהמטען/סוללה ומזין את כל הרכיבים?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים לא, הנורית לא נדלקת כשאני מחבר את המחשב לטעינה (עם הסוללה כמובן). אבל גם אם הסוללה היית מלאה, לא היית לו דרך להעביר את זה לחלקים של המחשב אם הספק כוח שרוף, לא? כיף שיש פורום איכותי ישראלי OK האם תוכל לבדוק אם המטען עובד? מתחמם? נורית המטען דולקת? במידה ולא...... החלף מטען! עלות של בין 300-600 ש"ח תלוי ביצרן! במידה וכן.... צור קשר... יש לבדוק את המחשב במעבדה!
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים לא מכיר מודל שלך אבל בנייד יש כל מיני אורותאם מחובר לרשתאם בטריה טעונהועוד כל מיני.אתה אומר לא נידלק - זה לא אומר כלום בלי אתה מספר אם ואיזה אור יש או אין.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר כשאתה אומר "ספק", אתה מתכוון למטען (חיצוני למחשב), או למעגל החשמלי בתוך המחשב שמקבל את החשמל מהמטען/סוללה ומזין את כל הרכיבים? למעגל החשמלי בתוך המחשבה מקבל מהמטען/סוללה. הנורות שבמחשב לא נדלקות ועל המטען אין בכלל נורה... אני לא חושב שזה המטען, כי אחרת הוא לפחות היה נדלק לי לכמה שניות מהסוללה ונכבה.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אכן כך זה נראה. השאלה היא האם אפשר לתקן זאת בלי להחליף את כל לוח האם. סביר להניח שכן, ומעבדת תיקונים טובה תוכל לעשות לך את זה. אבל מעבדה רשמית של HP לא תתעסק עם זה, מן הסתם, ותציע להחליף לך את כל הלוח בעלות אסטרונומית.
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים זה יכול להיות המטען !לא אם המחשב מסרב לעבוד ללא מטען עם סוללה טעונה. אלא אם כן מטען פגום יכול להכניס את הלוח למצב קטטוני. נתקלת בכזה דבר פעם?
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים סוללה חדשה לא אומר סוללה טעונה.למשל, עובד טוב עם סוללה וספק. ספק מת ואז עובד על סוללה עד היא ריקהעכשיו מחשב לא עובד בכלל.כל בעיות שהיו לי עד היום עם ספקים היו בספקים של HP/COMAPQ כמה מבעיות היו קשות מאד מאד ובלי שום הגיון בשביל אנליזה נכונה. מאז כל ספק שלהם חשוד לי.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים זה נכון, ולרוב סוללות חדשות דווקא מגיעות ריקות.צריך איכשהו להשיג סוללה אחרת מלאה ו/או מטען אחר תואם תקין בוודאות כדי לדעת מעל כל ספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.