עבור לתוכן

שגיאה התקנה של כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום אני מנסה להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך ומופיעה לי שגיאה לא מוכרת הכרטיס מסך שלי הוא

Intel

דגם:Intel®Graphics Media Accelerator DriverVersion:6.14.10.4864

סוג ה-WINDOWS XP

פרטים נוספים

Installs drivers for the integrated graphics controller of Intel®chipsets. This is not to be used if the system has a third party graphics card.

To Enable HDMI, Make sure the "Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio" has been installed form the motherboard driver disk and your operation system has been updated with the latest Service Pack for Windows before installing the graphics card driver.

i0dctkyymodt.jpg

זה הלוח אם

וזה השגיאה שמופיעה

nzwwnrz2iye2.jpg

תודה מראש אסי =]

פורסם

אני לא רוצה לייעץ לשווא. בטח יהיו פה מומחים שידעו לענות ביותר מקצועיות (חלק גם יזרקו תשובות, אז שמור על פוקוס ותשמע למנהלי הפורום)

אבל מניסיון אישי שלי עם דגם דומה של לוח אם (של ג'יגה בייט) גם אצלי לא היתה תמיכה בכ.מסך

ניסיתי המון אפשרויות, היחידה שעזרה היא שדרוג הביוס - שהיא אופציה שתועיל בכל מקרה גם אם לא יעזור בקשר לכ.מסך.

הדרך הקלה היא להוריד לתוך USB נקי, את הביוס החדש (מהאתר של גיגהבייט) ולהתקין ידני (לוקח כמה דקות).

בכל מקרה אני מעדיף שתחכה ותראה תשובות אחרות לפני שאתה קופץ לעדכן ביוס. (אחרי הכל , יכול להיות גם בעיה בדברים אחרים )

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי אחי תודה רבה אני יראה עוד תשובות ונבדוק =]

והבא שמגיב אותו דבר אם הוא יכול להוסיף קישור להורדה תודה =]

פורסם

תנסה לעדכן פשוט את מנהל ההתקנים ולעקוף את ההתקנה המסורתית .

&דאבל קליק על המחשב שלי /לאחר מכן קליק ימני מאפינים/חומרה/מנהל התקנים

אתר היכן נמצא ההתקן תצוגה שחסר לו מנהל התקנים[אתה תראה ליד השם שלו סימן שאלה צהוב] זה אמור להיות תחת "מתאמי תצוגה"

קליק ימני על אותו התקן /עדכן מנהל התקנים פשוט תנווט אותו להיכן שנמצא מנהל ההתקנים שלך [דיסק/תיקיה במחשב] ואשר .

&התיחסתי לעבודה עם XP ההוראות לא תקפות למערכת הפעלה אחרת , ההוראות כמעט מדויקות אין ברושתי מערכת הפעלה בעברית אז ניסתי לתת לך את התרגום הכי קרוב שיכלתי.

פורסם
  • מחבר

אחי תודה רבה ראוים שעבדת על התירגום אתה מללךךך עזרת לי מאוד אין עליייך- =] ותודה לזה שהגיב ראשון תודה תודהההה אפשר לנעול =]]]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים