עבור לתוכן

ביטול המכס על מינידיסקים ...

Featured Replies

פורסם

האם ביטול המכס על המינידיסקים (/נגני MP3, וכו') אומר שגם אם אני מזמין מאתר בחו"ל מינידיסק , גם אז אני לא אצטרך לשלם כלום בארץ?

ומה קורה אם למשל אני מזמין מאתר מסוים - מינידיסק + 10 קלטות מינידיסקים + אוזניות קטנות , אז אני אצטרך לשלם מכס על האוזניות או הדיסקים , או שאני פטור לגמרי ממכס ?

פורסם

אבל עדיין המכש יקר

אני קניתי מיני דיסק בהולנד ב700 שקל שבארץ באותה תקופה הוא עלה 2500 שקל

וגם עכשיו הוא בטח עולה הרבה פחות בחו'ל בגלל שהוא ישן אבל בארץ לא...

הם חייבים לקרוע אותנו במחיר ראיתי אותו ב 1600 שקל

אחרי ההנחה במכס

פורסם
  • מחבר

מה ?? על מה אתה מדבר?? דיברתי על הזמנה מאתר בחו"ל ! בלי קשר לארץ , אני אצטרך איזשהו סכום של כסף כשהמינידיסק שלי מגיע מחו"ל ונכנס לארץ ? ומה קורה אם אני מוסיף להזמנה גם 10 דיסקים ואוזניות קטנות לאוזן..?

פורסם

במכס יעשקו אותך

המחיר יתקרב למחיר של הארץ

ובארץ יש לך אחריות קרובה לבית

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני שואל ! כי לפני שבועיים הודיעו שביטלו את המע"מ/מס/ מכס ... על המינידיסקים ו נגני MP3 כי גם ככה אפשר להביא אותם במזוודות ולהבריח בלי בעיה. זה לא אומר שאם אני מזמין מחו"ל אז אני פטור מהמכס ? כי הם הרי ביטלו את זה , לא ? זה לא כל הרעיון ? אם אין לך מושג אל תענה בבקשה.

פורסם

איפה בדיוק קראת את זה?

בכל מקרה תוכל לבדוק באתר של מס הכנסה אני לא מצאתי אולי אתה כן

:smoke:מס הכנסה

פורסם

איפה בדיוק קראת את זה?

זה היה בכל כלי-התקשורת לפני שבוע-שבועיים.

לעצם העניין, אין לי ממש מושג, אבל לדעתי DAMN18 צודק בטענתו:לא אמור להיות מכס על הזמנה מחו"ל אלא רק מע"מ (17%)..

אגב, אם אתה משיג תשובה ברורה תיידע אותי בבקשה.

בהצלחה. ;)

פורסם

אתה תשלם על המינידיסק (והקלטות) רק 17 אחוז מע"מ, ולא אגורה יותר.

על האוזניות, זה כבר תלוי...

אם זה יהיה בנפרד, אין ספק שהם יקחו ממך 70 אחוז מיסים (45 אחוז מס קניה + 17 אחוז מע"מ)..

אבל אם זה יהיה באותה חבילה עם המינידיסק, ויהיה מוצהר על זה שזה "מינידיסק", יכול להיות שהם יקחו רק 17 אחוז מע"מ.. לא שאני הייתי בונה על זה..

פורסם

קודם כל רצוי לברר עם המכס עם התקנות נכנסו לתוקף(אתמול שלחתי להם EMAIL) כי הרי ידוע שבארץ מעשים לחוד ודיבורים לחוד...

פורסם
  • מחבר

אז מע"מ גם צריך לשלם ? ? איזה באסה , כל הזמן צריך לשלם משהו , 17% מע"מ ייקר את זה , אז נראה לי שאני פשוט אבקש ממישהו מארצות הברית שיביא לי את זה.

אתם בטוחים שצריך לשלם מע"מ ? אני לא יודע כי אף פעם לא הזמנתי משהו מהאינטרנט ובביקשתי שישלחו את זה לישראל.

פורסם

אז מע"מ גם צריך לשלם ? ? איזה באסה , כל הזמן צריך לשלם משהו , 17% מע"מ ייקר את זה , אז נראה לי שאני פשוט אבקש ממישהו מארצות הברית שיביא לי את זה.

אתם בטוחים שצריך לשלם מע"מ ? אני לא יודע כי אף פעם לא הזמנתי משהו מהאינטרנט ובביקשתי שישלחו את זה לישראל.

מע"מ - בוודאות.

פורסם

על כל דבר, כל דבר צריך לשלם מע"מ (חוץ "ממשלוחים אישיים" [או משהו כזה] בערך נמוך מ-50 (?) דולר).

גם אם תבקש ממני שיביא לך את זה מחו"ל, הוא עדיין יהיה חייב לשלם מע"מ (אלא אם הוא מבריח את זה, מן הסתם)..

פורסם

מע"מ - בוודאות.

תיתנחם בעובדה שבאירופה המע"מ הוא 19% ;D

יחי ההבדל הקטן...

פורסם

משרד האוצר ביטל את מס הקניה על מוצרי מוזיקה קטנים, צעד זה באה כדי שיפסיקו להבריח את המוצרים האלו, ובעלי העסקים בארץ לא יכולים להתחרות המחירים האלו.

זה לא אומר שבאלי החנויות יורידו מחירים, גם בגלל הדולר וגם בגלל שהם ישראלים.

עד לא מזמן מס הקניה עמד על 47% אחוזים, על מוצרי מוזיקה קטנים(מיני דיסק, דיסק מן,MP3 player).

למשל אני קניתי את הMZR500 ב1300 ובארצות הברית הוא עולה 650 והוא אם חיבור USB.

אני מקווה שבאמת בעל החנויות יורידו מחירים, ובעיקר ישפאר היבואנים של סוני, הם פשוט גנבים.

פורסם

משרד האוצר ביטל את מס הקניה על מוצרי מוזיקה קטנים, צעד זה באה כדי שיפסיקו להבריח את המוצרים האלו, ובעלי העסקים בארץ לא יכולים להתחרות המחירים האלו.

זה לא אומר שבאלי החנויות יורידו מחירים, גם בגלל הדולר וגם בגלל שהם ישראלים.

עד לא מזמן מס הקניה עמד על 47% אחוזים, על מוצרי מוזיקה קטנים(מיני דיסק, דיסק מן,MP3 player).

למשל אני קניתי את הMZR500 ב1300 ובארצות הברית הוא עולה 650 והוא אם חיבור USB.

אני מקווה שבאמת בעל החנויות יורידו מחירים, ובעיקר ישפאר היבואנים של סוני, הם פשוט גנבים.

הקטע בארץ עם מוצרים אלה הוא שתמיד אנחנו דור או שניים אחורה כי היבואנים עושים מהצרכן הישראלי אידיוט גמור ומביאים את המכשירים המיושנים וללקוח מספרים שזה "שיא הטכנולוגיה וBLABLABLA" ,ככה שגם אם יורידו בארץ מחירים אני עדיין יעדיף להזמין מחו"ל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים