עבור לתוכן

Superstars V8 Racing -דמו

Featured Replies

פורסם

תן לי לנחש, עוד משחק שיווקי של חברות הרכב?

והפעם - BMW.

פורסם

חחח... ואו.... נראה אחד הגרועים... CODEMASTERS הציבו רף גבוה מידי....

פורסם

התקנתי ומחקתי אחרי 4 דקות...

פורסם
  • מחבר

לי הדמו לא עלה היה שגיאה של ווינדוס.

לא שהפסדתי משהו.

Lanzar :

לגבי התמונות ששמת בכללי תחת "ת'רד היכרות"

בכיף אתה יכול לשחק לצד אבי הטחול [הבורר] :cool2:. -אם כבר אני דמיינתי אותך איזה חנון מחשבים.

פורסם

חחח... ואו.... נראה אחד הגרועים... CODEMASTERS הציבו רף גבוה מידי....

כל כך נכון..אם לפני כמה שנים עוד הייתי מחפש בנרות משחקי מירוצים סוג ג' בתקווה שיהיו לפחות טיפה טובים(משחקים סטיילGTI CLUB,SQUADRA CORSE ALFA וכולי..),היום כבר וויתרתי..אתה יודע ששום דבר לא יתקרב אפילו לGRID וDIRT(כל אחד בתחומו..אלא אם כן יחליטו להביא את גראן טוריזמו או פורזה למחשב ::))..הם פשוט טובים מדי,וכל השאר פשוט מנסים לחקות אותם ולקוות לקבל איזה "בונוס" על כך..DAMN YOU CODEMASTERS!!

פורסם

Lanzar :

לגבי התמונות ששמת בכללי תחת "ת'רד היכרות"

בכיף אתה יכול לשחק לצד אבי הטחול [הבורר] :cool2:. -אם כבר אני דמיינתי אותך איזה חנון מחשבים.

8)חחח... מוכר לי המשפט הזה אה LANZAR

---

איזה משחק מעפן, לא מתקרב ל- GRID

פורסם

CODEMASTERS לא עשו שום דבר רע, לפני DIRT לא היו בכלל משחקי מרוצים טובים למחשב (אל תתחילו להביא לי משחקים ישנים של CODEMASTERS או NFS ישנים) :P לפחות הם עושים פורטים לא רעים למחשב בניגוד לאחרים שאו שמוציאים זבל או שלא מוציאים בכלל. רק תדעו DIRT 2 נשמע פחות טוב מהמשחקים הקודמים, הם הולכים להתאים אותו לילדי NFS :pissed:

פורסם

CODEMASTERS לא עשו שום דבר רע, לפני DIRT לא היו בכלל משחקי מרוצים טובים למחשב (אל תתחילו להביא לי משחקים ישנים של CODEMASTERS או NFS ישנים) :P לפחות הם עושים פורטים לא רעים למחשב בניגוד לאחרים שאו שמוציאים זבל או שלא מוציאים בכלל. רק תדעו DIRT 2 נשמע פחות טוב מהמשחקים הקודמים, הם הולכים להתאים אותו לילדי NFS :pissed:

כנראה שלא הבנת , אמרו פה דווקא דברים טובים על CODEMASTERS , אמרו שהם הציבו רף גבוה שאף משחק מירוצים/סימולטור/ארקיידי למחשב לא מתקרב למשחקים שהם מוציאים

פורסם

כנראה שלא הבנת , אמרו פה דווקא דברים טובים על CODEMASTERS , אמרו שהם הציבו רף גבוה שאף משחק מירוצים/סימולטור/ארקיידי למחשב לא מתקרב למשחקים שהם מוציאים

בדיוק :xyxthumbs:

פורסם

אמרו רף גבוה מידי. אמרו DAMN YOU CODEMASTERS ;D

ברור שכולם מסכימים שהם טובים, טובים מידי זה מוגזם. יש משחקים טובים יותר, הם לא יוצאים למחשב אבל יש כאלה. אם תבוא חברה רצינית היא תוכל להשתוות למשחקים של CM (יש את SPLIT/SEC שניראה נחמד ואת BLUR, ניראה מה יהיה איתם). חוץ מזה שהזכרתי גם את זה שכניראה ש CM ילכו אחרי המפיצות האחרות ויהרסו את המשחקים שלהם, תיקראו על DIRT 2, הם הולכים להוריד את הנזק שניהיה לרכב כשהוא נפגר (יראו את הנזק ויזואלית אבל הוא לא ישפיע על המשחק) ויש עוד כמה דברים שלא אהבתי.

פורסם

זה עדיין לא אומר שDIRT 2 יהיה משחק לא טוב , שהוא יצא נוכל לשפוט.

את מה שאמרו על CM אמרו בצורה חיובית , הכוונה היא שהיא שבגלל הרף הגבוה אין משחק למחשב שמשתווה להם ולכן DAMN THEM (זה נכתב בהומור)

אין משחק היום למחשב שמשתווה לGRID/DIRT , כל השאר נראים כמו חיקוים עלובים.

ו"רף גבוה מידי" זה לא דבר רע , זה רק מדגיש עד כמה המשחקים שהם הוציאו טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים