פורסם 2009 ביוני 2216 שנים הייתי אומר יותר הגיוני שכ-5 שנים. ה-P4 3GHZ הראשון (Northwood) יצא לפני כ-6 שנים לשוק, אבל אז הוא היה יקר מאוד, וספק שמישהו קנה אותו. ואם זה Prescott, אז הוא בכלל קיים רק כ-5 שנים בשוק.לי עצמי יש מחשב די דומה, והוא בן 5 בערך.אגב, להלן מקור המידע:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_4_microprocessors
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים לא כך הבנתי את השאלה, אבל אם כן, זו שאלה קצת טיפשית. כל רכיב במחשב יכול להתפגר אחרי חצי שנה של שימוש וגם אחרי 10 שנים. סטיית התקן גדולה מכדי שאפשר יהיה לנבא משהו.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים יש לי בבית מחשב שעובד משנת 1998,אז זה באמת מיותר לשאול "עוד כמה זמן נשאר למחשב",בלי לציין אפילו שימושים.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים נראה לי שגם לדבר הזה לא התכוון המשורר...אני חושב שהוא התכוון לטווח החיים של המחשב מבחינת תוכנות ומשחקים שהוא יוכל להריץ.אבל עד שהמשורר לא יעזור לנו, לא נדע למה הוא התכוון.נ.ב: התגובה שלי הופנתה ל-QttP.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים אני חושב שהוא התכוון לטווח החיים של המחשב מבחינת תוכנות ומשחקים שהוא יוכל להריץ. וגם זו שאלה טיפשית. שכן, לא כל המשחקים הם אותו דבר מבחינת דרישות מערכת. וגם הדרישות של כל אחד מאיכות התמונה ומקצב הפריימים שונות, וזה תלוי במסך וברזולוציה שרוצים להריץ. שום משחק 3D כבד שיצא בשנתיים-שלוש האחרונות לא ירוץ על הדבר הזה בצורה מספקת (אם בכלל) בגלל ה-GF5200. אבל עם שדרוג לכרטיס AGP מתאים, פתאום הרבה דברים כן ירוצו. ומבחינת תוכנות בכלל, הרבה דברים רצים היטב גם על Pentium3. מעבד P4 עם HT יכול עדיין להתמודד עם דברים רבים בצורה יפה מאוד (שוב, מניסיון של בעלים של מחשב כזה). אם ישדרגו לו זיכרון ל-2GB, יוכל אפילו להריץ Vista בכיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.