עבור לתוכן

לפי המפרט הנ"ל בערך כמה שנים יש למחשב?

Featured Replies

פורסם

מעבד פנטיום 4 3GHZ

זיכרון 512

כ.מסך FX5200

תודה רבה לעונים.

פורסם

סביבות ה6 שנים.

ומה הקשר לתמיכה טכנית?

פורסם

הייתי אומר יותר הגיוני שכ-5 שנים. ה-P4 3GHZ הראשון (Northwood) יצא לפני כ-6 שנים לשוק, אבל אז הוא היה יקר מאוד, וספק שמישהו קנה אותו. ואם זה Prescott, אז הוא בכלל קיים רק כ-5 שנים בשוק.

לי עצמי יש מחשב די דומה, והוא בן 5 בערך.

אגב, להלן מקור המידע:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_4_microprocessors

פורסם

נדמה לי שהוא התכוון לכמה שנים עוד נותרו למחשב, ולא בן כמה שנים הוא. (?)

פורסם

לא כך הבנתי את השאלה, אבל אם כן, זו שאלה קצת טיפשית. כל רכיב במחשב יכול להתפגר אחרי חצי שנה של שימוש וגם אחרי 10 שנים. סטיית התקן גדולה מכדי שאפשר יהיה לנבא משהו.

פורסם

יש לי בבית מחשב שעובד משנת 1998,

אז זה באמת מיותר לשאול "עוד כמה זמן נשאר למחשב",

בלי לציין אפילו שימושים.

פורסם

נראה לי שגם לדבר הזה לא התכוון המשורר...

אני חושב שהוא התכוון לטווח החיים של המחשב מבחינת תוכנות ומשחקים שהוא יוכל להריץ.

אבל עד שהמשורר לא יעזור לנו, לא נדע למה הוא התכוון.

נ.ב: התגובה שלי הופנתה ל-QttP.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לטווח החיים של המחשב מבחינת תוכנות ומשחקים שהוא יוכל להריץ.

וגם זו שאלה טיפשית. :) שכן, לא כל המשחקים הם אותו דבר מבחינת דרישות מערכת. וגם הדרישות של כל אחד מאיכות התמונה ומקצב הפריימים שונות, וזה תלוי במסך וברזולוציה שרוצים להריץ.

שום משחק 3D כבד שיצא בשנתיים-שלוש האחרונות לא ירוץ על הדבר הזה בצורה מספקת (אם בכלל) בגלל ה-GF5200. אבל עם שדרוג לכרטיס AGP מתאים, פתאום הרבה דברים כן ירוצו.

ומבחינת תוכנות בכלל, הרבה דברים רצים היטב גם על Pentium3. מעבד P4 עם HT יכול עדיין להתמודד עם דברים רבים בצורה יפה מאוד (שוב, מניסיון של בעלים של מחשב כזה). אם ישדרגו לו זיכרון ל-2GB, יוכל אפילו להריץ Vista בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים