עבור לתוכן

מחפש ציוד רשת אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נתב אלחוטי טוב, שישדר בדירה של 70 מ"ר בלי ממ"דים או איזהשהן חסימות(סה"כ 20 מטר מרחק בין המחשבים), ובנוסף לו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי USB שקולט כמו שצריך ולא יגרום לבעיה בקליטה.

ניסיתי את הנתב של בזק עם מתאם USB של DLINK וזה היה קטסטרופה. אני מוכן להשקיע 500-700 ש"ח בציוד איכותי ולגמור עם הסיפור.

תודה

פורסם

מה הצרכים שלך?

רק גלישה באינטרנט, העברת קבצים ברשת, הזרמת מדיה?

כמה מחשבים יהיו מחוברים אלחוטית וכמה קווית?

פורסם
  • מחבר

גלישה יציבה באינטרנט, שיתוף קבצים והעברת קבצים בין המחשבים. מחשב אחד מחובר אלחוטית באופן קבוע, מחשב שני נייד לפעמים יחובר קווי ולפעמים אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש תשובות בבקשה?

פורסם

מצטער שלא החזרתי תשובה עד עכשיו :-X

בכל מקרה, לדעתי בתקציב הזה כדאי לקנות BR-6524N של אדימקס או DIR-615 של D-LINK. שניהם עולים בסביבות ה300 ש"ח, יחד עם כרטיס אלחוטי בתקן N זה נכנס בקלות לתקציב.

כמו שזה נראה, אתה עובד בעיקר באלחוטי, אז פחות רלוונטי לך, אבל בתקציב שלך מתאים גם הBR-6574N שהוא למעשה כמו הנתב הנ"ל של אדימקס, רק בעל מתג ג'יגה ביט אטרנט. הוא עולה בסביבות ה550 ש"ח אז פלוס כרטיס רשת אחד הכל עדיין נכנס בתקציב.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הנתב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 , של אדימקס דגם BR6424N שכולל מודם. הוא נותן ביצועים טובים או שה6524N עדיף עליו למרות שלא מובנה בו מודם?

בקשר לכרטיסים אלחוטיים: האם המומלץ זה USB או פנימי(PCI), או שזה לא משנה? ואיזה דגם?

פורסם

לא ראיתי סקירות או מבחני ביצועים של הנתב הזה ואני לא יודע מה ההבדלים בינו לבין ה6524, פרט לכך של6424 יש רק שתי אנטנות ולא שלוש, מה שיפגע בביצועים האלחוטיים שלו. ע"פ מספר הסדרה הנמוך יותר, יתכן ויש לו מעבד חלש יותר.

מה שבטוח, אין לו מודם פנימי, בדיוק כמו ל6524. מה גם שבכללי נתבים משולבי מודם לא יהיו עדיפים.

בהפרש של 50-70 שקל, עדיף ה6524.

בעניין הכרטיסים האלחוטיים, עדיף PCI. בעיקר בגלל שבתקן N כרטיסי הUSB באים עם רק שתי אנטנות והגודל שלהן קטן יחסית, מה שמפחית מביצועיהן. כמו כן, עדיף להתאים תוצרות בשלב הזה, לכן הייתי ממליץ לך על כרטיס N של אדימקס, EW-7728n.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים