פורסם 2009 ביוני 2116 שנים שלום לכולם,אני לא יודע איך זה קרה אך לפתע נהייה מסך כחול.אחרי כמה דברים ונסיונות לתקן ניסיתי להפעיל את המחשב והוא אמר לי שקובץ של הוינדוס פגום או לאנמצא אז החלפתי אותו וזה עבד אך עדיין יש מסך כחול.התקלה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לוינדוס אחרי ההטענה וכאשר אני מנסה להגיע למצב בטוח זה פשוט עושה ריסטרט אחרי שהואמטעין את הקבצים.הנה העיקר של ה dump file:*** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sysUnable to load image watchdog.sys, Win32 error 0n2*** WARNING: Unable to verify timestamp for watchdog.sysProbably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!nvCSCreateVppSurfaces+f1 )לפי מה שהבנתי זה קובץ של הכרטיס מסך אז מחקתי דרך מערכת הפעלה חלופית דרך הדיסק ומחקתי אותואך עדיין יש מסך כחול... מה אתם מציעים לי לעשות?ד"א זאת מספר השגיאה: 0x0000007e
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים קודם כל לדעתי הכותרת קצת לא מדוייקת (כיאין קובץ דאמפ מצורף לפוסט),בכל אופןלא הייתה צריך למחוק תקובץ ,אני מציעשתאתחל מהדיסק של הוינדוס וכנס לrecovery consolehttp://support.microsoft.com/kb/314058ולאחר מכן רשום את הפקודות האלה והקש אנטר אחרי כל אחתdisable nvdisable NVSvcexitאם זה לא עזר אז תביא תקובץ דאמפ האחרון ונראהפשוט תשתמש במערכת ה"חלופית"
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר אחי תודה רבה רבה רבה רבה שעזרתה לי ובכלל עניתה למרבה המזל וכנראה נס ;D הוצאתי את הכונן הקשיח מהמחשב ושמתי אותו במחשב של אחי וחיפשתי את הקובץ הנ"ל ומחקתי אותו הייתי בטוח שזה יעשה את העבודה אך זה לא עשה חיברתי למחשב ושוב נהיה מסך כחול אחרי זה לקחתי אותו שוב למחשב של אחי ועשיתי איחוי... ואו שזה עזר לו או ש... טוב אין לי מושג אבל לרוע מזלי כנראה שהרבה סקטורים נפגעו ואיתם גם קבצים, תוכנות ודרייברים מסויימים... טוב עכשיו צריך רק להתחיל להתקין דרייברים וכל השאר... תודה שוב והמשך יום נעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.