פורסם 2009 ביוני 2116 שנים יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר.נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב.ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA.יש רעיונות?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים או שהמארז החיצוני נדפק או שהשנאי של החשמלאבל בכל מקרה,אם יש לך עליו מידע חשובתצטרך לפתוח תמארז ולחבר את הקשיח ישירותלמחשב,אבל לעשות זאת עלול לבטל אחריותתלוי באם יש מדבקה מעל איזה בורג או באמצעבין שני הצדדים
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר או שהמארז החיצוני נדפק או שהשנאי של החשמלאבל בכל מקרה,אם יש לך עליו מידע חשובתצטרך לפתוח תמארז ולחבר את הקשיח ישירותלמחשב,אבל לעשות זאת עלול לבטל אחריותתלוי באם יש מדבקה מעל איזה בורג או לאבכל מקרה , נראה לי שעדיף לקחת את זה לחנות לא?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אם אין לך עליו מידע חשוב (או שיש לך גיבוי בדיסק קשיח אחר)אז כן,אחרת לקחת את זה לחנות זה רעיון לא טוב בכלל
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר אם אין לך עליו מידע חשוב (או שיש לך גיבוי בדיסק קשיח אחר)אז כן,אחרת לקחת את זה לחנות זה רעיון לא טוב בכלללא זה לא רעיון טוב , בשביל זה יש אחריות לא?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אתה מפספס את התמונה הגדולהאם תקח אותו לחנות לא יעשו שום דברחוץ מלהחליף אותו (וזאת אומרתשאם יש לך עליו מידע חשובאתה תאבד אותו לצמיתות) ולכן אמרתי שאם אין לך עליו מידע חשובאו שיש לך גיבוי אז לקחת לחנות יהיה הדברהחכם לעשות,אבל אם יש עליו מידע חשובאז לא מומלץ בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.