עבור לתוכן

שמח באירן...

Featured Replies

פורסם

סירטון שהמון אירנים הזדהו איתו וגם אני, פשוט לראות ולא להאמין על מה שקורה שם. :(

אותה אישה הפכה לסמל המחאה של מחנה מוסאווי.

news.walla.co.il/?w=//1506706#tb_div

(למטה יש סירטון - לא לבעלי לב חלש).

אני בהתחלה נהנתי מכל ההפגנות האלה, אבל עכשיו כשאני שם לב שוואלה אנשים נהרגים (חפים מפשע!!!) זה לא נורמלי.

אותם אנשים הם אנשים כמונו (שוחרי שלום) שלא מחפשים את אחמדינג'אד אלא שילטון אחר לגמרי.

• תגובות 63
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הצבא הצטרף בכלל?

לא רוב החיילים שלו מעדיפים להחזיק בראש שלהם במקום, האמת שאפילו המשטרה לא מעורבת יותר מידי בכל העניין, התומכים של הממשל קוראים לעם(AKA כוחות הבאסיג') להתנגד למרד. כלומר אזרחים צולפים במפגינים מהמרפסות, ולא כוחות מזויינים ממש טובחים בהם, בגלל זה זה נראה ככה, כאוס, כמה מכות עם המשטרה בהתחלה, ועכשיו סתם ירי רנדומאלי. זה לא שצבא כלשהו במדים בין אם זה משה"מ, המשטרה, או הצבא האיראני עומדים ויורים במפגינים, זה הרבה פחות מאורעות אוקטובר והרבה יותר west side gang style...

פורסם

פאק אחי, תערוך את ההודעה ותוריד את הסירטון האחרון, אני מתחנן...

פורסם

מי מביא פופקורן? ;D

לנו זה טוב כל הבלאגן שם, לפחות לאחמדיניג'אד יש כאב ראש חזק מזה.

וטוב שיש כאלה שנאבקים נגד הטרוריסט הזה, לפחות אלה פחות מאיימים מאשר תומכי אחמידיניג'אד.

יאללה ממממממוווווווסססססססאאאאאאאאווווווווייייייי!!! :P

בנפול אויבך אל תשמח ...

פורסם

בנפול אויבך אל תשמח ...

האוייבים דווקא בצד השני.

אם זה כבר ייגרר למלחמת אזרחים זה משהו רציני ביותר, יש פה 2 צדדים שונים לגמרה.

מה שהולך שם זה לא נורמלי:

http://news.walla.co.il/?w=//1506868

פורסם

המועמד ה"מתון" מוסאווי כבר כיהן כראש ממשלת איראן במהלך שנות ה80. הוא אחד האחראים על הקמת חיזבאללה ורצח מאות ישראלים.

לכן, התסריט המועדף מבחינתנו הוא מלחמת אזרחים מתמשכת, שתעסיק את האיראנים יותר מאשר תחזוק סניפי הטרור שלהם.

פורסם

אני לא בטוח, אם כולם מסתכלים על מלחמת האזרחים, אפחד לא ידבר איתם בכלל על נשק אטומי - ויותר מזה, יהיה להם יותר קל להבריח לארגוני טרור כנראה.

כמה עצוב שזה ישמע, כנראה שלנו הכי טוב אחמדינג'אד (מבין כל האופציות הראליות אחרות כרגע).

פורסם

ללא ספק, אם מהפכה היא לא אופצייה, אני מעדיף שאחמדינג'אד ישאר נשיא.

פורסם

תגידו, מה יקרה אם תאורטית ישראל תנצל את הכאוס ותתקוף את מתקני הגרעין? :-X

פורסם
  • מחבר

1. האירנים יתגבשו כנגדנו.

2. כל העולם יאשים אותנו בהכשלת המהפכה הבידיונית הזאת.

3. אותם תוצאות כמו בזמן רגיל.

4. בעיית מודיעין עקב ניתוק אמצעי התקשורת במדינה.

אם כבר זאת הזדמנות טובה לנסות "להשחיל" סוכנים לתוך השורות.

פורסם

ללא ספק, אם מהפכה היא לא אופצייה, אני מעדיף שאחמדינג'אד ישאר נשיא.

וואלה אני כמוכם, אני כבר לא יודע למי להאמין....

2 האופציות גרועות, אבל יש סיכוי שמוסאווי השתנה והוא לא אותו אחד, מצד שני זה יכול להיות תרגיל שיווקי בדומה לביבי.

פורסם
  • מחבר

תרגיל שיווקי בדומה לביבי ?!

פורסם

°FullˆGaz° :

מוסאווי מעולם לא היה יותר טוב, הוא היה טיפונת פחות גרוע (וגם זה כנראה רק בנושאים שלא קשורים אלינו בשום דרך שהיא) - ולנו זה רע, כי בפני העולם הוא נראה כמו שוחר שלום, מה שרחוק מלהיות נכון.

אם כבר זאת הזדמנות טובה לנסות "להשחיל" סוכנים לתוך השורות.

דווקא ההיגיון אומר שכשיש ניסיון מהפכה, השלטון הרבה יותר חשדני ולכן יהיה הרבה יותר קשה להחדיר אנשים לדרגים בכירים..

פורסם

יואבי יא סוכן סמוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים